قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

نماینده مجلس: حدف ارز ترجیحی، قیمت کالاها را چند برابر کرد

خانه اقتصاد/ پیمان فلسفی، نماینده مجلس در گفتگو با «خانه اقتصاد» اظهار داشت: بلافاصله بعد از حذف ارز ترجیحی قیمت کالاهای کشاورزی چند برابر شد؛ حذف ارز ترجیحی به گرانی کالاهای کشاورزی دامن زد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
 نماینده مجلس: حدف ارز ترجیحی، قیمت کالاها را چند برابر کرد

خانه اقتصاد / پیمان فلسفی، نماینده مجلس در گفتگو با «خانه اقتصاد» اظهار داشت: بلافاصله بعد از حذف ارز ترجیحی قیمت کالاهای کشاورزی چند برابر شد؛ حذف ارز ترجیحی به گرانی کالاهای کشاورزی دامن زد.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله



 فرار ارزی کدام صادرکنندگان بیشتر است؟
۳۲ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

فرار ارزی کدام صادرکنندگان بیشتر است؟

به گزارش آفتاب نیوز،

بر اساس گزارش دستیار رئیس‌کل بانک مرکزی در امور ارزی، میزان تخلف صادرکنندگان به تفکیک نوع صادرکننده نشان می‌دهد که پتروشیمی‌ها با ثبت چهار میلیارد دلار، سهم چهار درصدی از تخلفات داشته‌اند.

همچنین میزان تخلف صادرکنندگان پالایشی یک میلیارد دلار معادل هفت درصد، صادرکنندگان بخش فلزی و معدنی پنج میلیارد دلار معادل ۹ درصد و سایر صادرکنندگان ۷۱ میلیارد دلار معادل ۴۹ درصد اعلام شده است.

بر این اساس، بیشترین میزان تخلف هم از نظر رقم و هم از نظر سهم، مربوط به گروه «سایر صادرکنندگان» است و پتروشیمی‌ها در رتبه نخست تخلفات ارزی قرار ندارند.

این آمار در حالی منتشر شده که در روز‌های اخیر ارقامی درباره سهم بالای پتروشیمی‌ها از تخلفات یا به اصطلاح «فرار ارزی» مطرح شده است؛ با این حال، ارقام تفکیکی گزارش بازگشت ارز نشان می‌دهد سهم پتروشیمی‌ها از مجموع تخلفات اعلام‌شده چهار درصد و معادل چهار میلیارد دلار است.

بر اساس همین گزارش، پس از «سایر صادرکنندگان»، بخش فلزی و معدنی با پنج میلیارد دلار و پتروشیمی‌ها با چهار میلیارد دلار بیشترین رقم تخلف را در میان گروه‌های مشخص‌شده به خود اختصاص داده‌اند.



 حضور نظامی آمریکا در منطقه هیچ منفعتی برای واشنگتن ندارد
۳۴ دقیقه قبل / سایت اصلاحات نیوز

حضور نظامی آمریکا در منطقه هیچ منفعتی برای واشنگتن ندارد

به گزارش اصلاحات نیوز؛

جو کنت، در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز دیجیتال خواستار خروج نیرو‌های رزمی آمریکا از منطقه شد و گفت جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها هر دو از مشارکت واشنگتن در «جنگ‌های خارجی بی‌پایان» حمایت می‌کنند و او به‌دنبال کمک به شکل‌گیری یک «ائتلاف سیاسی» متفاوت است.

کنت که در ماه مارس به‌دلیل مخالفت با جنگ ایران از سمت خود استعفا کرد، گفت حضور نیرو‌های آمریکایی در منطقه آنها را به یک دام تبدیل کرده است؛ به این معنا که اگر ایران آنها را هدف قرار دهد و آمریکا تلفات بیشتری متحمل شود، واشنگتن برای تشدید جنگ تحت فشار قرار خواهد گرفت.

او گفت: «ما اساساً نیروهایمان را به یک تله تبدیل کرده‌ایم تا اگر ایرانی‌ها به ما حمله کردند و نیرو‌های بیشتری از دست دادیم، مجبور شویم جنگ را دوچندان تشدید کنیم.»

رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا تأکید کرد: «این جنگ در راستای منافع امنیت ملی ما نیست. ایران هیچ تهدید قریب‌الوقوعی ایجاد نکرده بود.»

این نظامی بازنشسته آمریکایی همان دیدگاهی را تکرار کرد که در نامه استعفای خود در اواسط ماه مارس، کمتر از یک ماه پس از آغاز جنگ علیه ایران، خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا مطرح کرده بود.

کنت با انتقاد شدید از نقش رژیم صهیونیستی در آغاز جنگ گفت: «این جنگ در نتیجه فشاری آغاز شد که اسرائیلی‌ها توانستند بر دولت ترامپ وارد کنند و همچنین نفوذی که اسرائیلی‌ها بر دولت ما دارند.»

او همچنین پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را به جای یک مزیت، «مسئولیت و نقطه آسیب‌پذیر» برای واشنگتن توصیف کرد و گفت عملکرد آنها در جنگ نشان داده است که آمریکا حتی قادر نبوده از این پایگاه‌ها برای جنگیدن استفاده کند.

کنت گفت: «ایرانی‌ها توانستند آنها را با موشک‌های بالستیک و پهپاد‌های خود هدف قرار دهند. ما مجبور شدیم پایگاه‌هایمان را تخلیه کنیم. حتی نتوانستیم از پایگاه‌های نظامی خود جنگ را پیش ببریم.»

او افزود: «بنابراین سوال اساسی این است که پایگاه نظامی‌ای که نمی‌توانید از آن جنگ کنید، چه فایده‌ای دارد؟ در واقع پایگاه‌ها و حضور ما در منطقه صرفاً به ایرانی‌ها این امکان را می‌دهد که هر زمان بخواهند به ما دسترسی پیدا کنند و ما را هدف قرار دهند.»



 دادستان تهران: اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود
۴۳ دقیقه قبل / سایت جماران

دادستان تهران: اموال غیرمرتبط با پرونده توقیف نشود

به گزارش جماران، جلسه نظارت بر عملکرد ضابطان قضایی با حضور علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران، و جمعی از فرماندهان و مسئولان نهاد‌های امنیتی و انتظامی برگزار شد. 

این جلسه در چارچوب برنامه‌های دوره‌ای نظارت بر عملکرد ضابطان و برابر دستورالعمل‌های ابلاغی برگزار شد و در جریان آن، موضوعات مرتبط با نحوه اجرای دستورات قضایی، کیفیت کشف و تعقیب جرایم، رعایت حقوق شهروندی، حفظ کرامت افراد، تسریع در تعیین‌تکلیف پرونده‌های رسوبی و تقویت اقدامات پیشگیرانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

صالحی در ابتدای این جلسه با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول و ایام فرخنده ولادت نبی مکرم اسلام (ص)، از زحمات شبانه‌روزی نیرو‌های امنیتی، نظامی و انتظامی در تأمین امنیت مراسم‌های اخیر و ایام جنگ تحمیلی سوم قدردانی کرد و گفت: علی‌رغم مشکلات عدیده از جمله اصابت موشک به برخی اماکن نظامی و انتظامی، با تلاش این عزیزان، امنیت شهر و شهروندان به هیچ وجه مختل نشد که جای تقدیر و سپاس دارد.

داستان تهران در این جلسه بر ضرورت رعایت کامل موازین قانونی و حفظ کرامت شهروندان، اجرای دقیق مقررات در بازرسی از منازل و اماکن، خودداری از توقیف اقلام غیرمرتبط با پرونده، تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه، و برخورد قاطع و بدون اغماض با جرایم سازمان‌یافته علیه عفت عمومی تأکید کرد.

  تأکید بر رعایت قانون در بازرسی از منازل و اماکن

صالحی با اشاره به اهمیت رعایت حقوق افراد در فرآیند بازرسی از منازل و اماکن، بر اجرای دقیق مقررات قانونی و مفاد دستورات قضایی تأکید و اظهار کرد: در این جلسه بر ضرورت حفظ کرامت افراد و رعایت دقیق اصل ۲۵ قانون اساسی تأکید شد و به ضابطین ابلاغ شد که در فرآیند بازرسی، صرفاً اشیا، اسناد و مدارکی مورد بررسی و اقدام قرار گیرد که با موضوع جرم ارتباط داشته و نسبت به آنها دستور قضایی موردی صادر شده باشد. ضابطین باید حدود و چارچوب دستور قضایی را به‌صورت دقیق رعایت کنند و از بررسی، توقیف یا نگهداری اقلامی که ارتباطی با موضوع پرونده و جرم مورد رسیدگی ندارند، جداً خودداری شود.

  تعیین‌تکلیف فوری اموال و اسناد مکشوفه

صالحی در ادامه …



 فشار حداکثری ترامپ علیه ایران؛ تهدید اقتصادی پس از شکست در جنگ
۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

فشار حداکثری ترامپ علیه ایران؛ تهدید اقتصادی پس از شکست در جنگ

صفحه سیاست-

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، شامگاه گذشته در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال تهدید کرد هر کشوری که به نهادهای مالی، کسب‌وکارها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هرگونه «خط نجات» اقتصادی به ایران ارائه کنند، با عواقب اقتصادی گسترده‌ای مواجه خواهد شد.

این موضع را می‌توان نشانه‌ای از ورود سیاست ضدایرانی دولت ترامپ به مرحله‌ای تازه دانست؛ مرحله‌ای که در آن واشنگتن علاوه بر هدف قرار دادن مستقیم اقتصاد ایران، تلاش می‌کند هزینه همکاری اقتصادی با تهران را برای سایر کشورها نیز افزایش دهد.

با این حال، ادعای آغاز یک «عملیات اقتصادی» جدید علیه ایران، از منظر تاریخی موضوع تازه‌ای نیست. جمهوری اسلامی ایران از سال‌ها پیش با مجموعه‌ای از تحریم‌های بانکی، نفتی، تجاری و هوایی مواجه بوده و در طول این دوره، سازوکارهای مختلفی برای کاهش آثار این محدودیت‌ها شکل گرفته است. تحریم‌های آمریکا علیه ایران؛ سیاستی با سابقه چند دهه

تحریم بانکی ایران از آبان ۱۳۵۸ آغاز شد و در ادامه، حوزه‌های مختلف اقتصاد ایران را دربر گرفت. تحریم‌های سنگین نفتی نیز از اسفند ۱۳۷۳ وارد مرحله جدی‌تری شد و صنعت هوانوردی ایران نیز از مرداد ۱۳۹۷ با تحریم‌های متمرکز آمریکا مواجه شد.

در واقع، آنچه امروز دولت ترامپ از آن به عنوان فشار اقتصادی بی‌سابقه یاد می‌کند، ادامه مسیری است که آمریکا طی چند دهه گذشته بارها آن را آزموده است.

تجربه نشان داده است که تحریم‌ها می‌توانند هزینه مبادلات اقتصادی ایران را افزایش دهند، دسترسی به منابع مالی را محدود کنند و فشار قابل توجهی بر اقتصاد و معیشت وارد سازند؛ اما نتیجه نهایی آنها الزاماً مطابق اهداف اعلام‌شده واشنگتن پیش نمی‌رود. شکست فشار حداکثری ترامپ در دور اول

یکی از مهم‌ترین آزمون‌های سیاست تحریمی آمریکا، کارزار «فشار حداکثری» دولت اول ترامپ پس از خروج واشنگتن از برجام در سال ۱۳۹۷ بود.

هدف اصلی این سیاست، به‌ویژه در حوزه انرژی، رساندن صادرات نفت ایران به نزدیک صفر بود. با وجود فشار گسترده آمریکا، ایران توانست مسیرهای صادراتی خود را بازسازی کند و در سال‌های بعد، فروش نفت به سطوحی برسد که با دوره برجام قابل مقایسه بود.

از این منظر، تجربه دور نخست ترامپ …



 ارزندگی سهام، نقدینگی را به بورس بازگرداند
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

ارزندگی سهام، نقدینگی را به بورس بازگرداند

جوان آنلاین: فردین آقابزرگی در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی درباره عملکرد این هفته بورس اظهار کرد: ورود پول و افزایش علاقه‌مندی سرمایه‌گذاران به بازار سهام، بیش از هر چیز ناشی از سطح ارزندگی بورس و اختلاف قابل‌توجه آن با بازار‌های موازی مانند مسکن، خودرو و طلاست.

به گزارش ایرنا، وی افزود: کاهش نسبت قیمت به درآمد (P/E) بازار از سال ۱۳۹۹ تاکنون و قرارگرفتن میانگین این نسبت در سطحی کمتر از ۶.۵، کاهش ارزش دلاری بازار، ظرفیت افزایش درآمد شرکت‌ها و رشد سود عملیاتی آنها در نتیجه تورم و افزایش قیمت فروش محصولات، از جمله عواملی است که جذابیت بازار سرمایه را افزایش داده است.

آقابزرگی ادامه داد: این عوامل در کنار برخی گمانه‌زنی‌ها درباره مذاکرات، تحولات ژئوپلیتیک و احتمال بروز تنش‌های نظامی قرار گرفته‌اند، اما برآیند شرایط نشان می‌دهد که به‌رغم این ابهام‌ها، ورود نقدینگی به بورس ادامه دارد.

این تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به بازگشایی نماد فولاد مبارکه گفت: این نماد پس از تجربه بیش از ۴۰ درصد کاهش قیمت، با انتشار اخبار مربوط به بازسازی خطوط تولید با استقبال خریداران مواجه شد و تشکیل صف‌های خرید برای آن را نمی‌توان بی‌دلیل دانست؛ زیرا سطح ارزندگی برخی شرکت‌های بورسی در مقایسه با سایر بازار‌ها همچنان بالاست.

وی درباره اثرگذاری تحولات سیاسی و ژئوپلیتیک بر بازار سرمایه توضیح داد: بورس نسبت به تحولات مختلف، بیش‌واکنشی نشان می‌دهد، اما بازار از بدبینانه‌ترین پیش‌بینی‌ها عبور و از زمان بازگشایی نماد‌ها در پایان اردیبهشت‌ماه تاکنون، شاخص کل حدود ۷۵ درصد رشد کرده است.

آقابزرگی یادآورشد: اگرچه تنش‌ها در منطقه خلیج فارس ادامه دارد و توافق‌ها هنوز به مرحله نهایی نرسیده، بخش قابل‌توجهی از این ریسک‌ها در قیمت‌ها منعکس شده است؛ بنابراین سرمایه‌گذاران با آگاهی از شرایط موجود، همچنان به بازار وارد می‌شوند.

توصیه به سرمایه‌گذاران تازه‌وارد

این کارشناس بازار سرمایه درباره ورود افراد غیرحرفه‌ای به بورس گفت: سرمایه‌گذاری باید از محل پس‌انداز واقعی انجام شود و افراد نباید منابعی را وارد بازار کنند که ممکن است در کوتاه‌مدت به آن نیاز پیدا کنند.

وی تاکید کرد: افرادی که فرصت یا دانش کافی برای تحلیل …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...
 گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار
سایت رکنا

گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار

رکنا اقتصادی: گلکسی S26 FE در آستانه رونمایی قرار دارد؛ گوشی جدید سامسونگ با نمایشگر ۶.۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی، تراشه اگزینوس ۲۵۰۰، دوربین سه‌گانه ۵۰ مگاپیکسلی و پشتیبانی نرم‌افزاری هفت‌ساله عرضه خواهد شد. گزارش‌ها از قیمت پایه ۷۹۹ دلاری این گوشی در بازار آمریکا حکایت دارند؛ رقمی که نسبت به نسل قبل افزایش قابل توجهی دارد.
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد
سایت هم میهن

کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد

یک حقوقدان گفت: این طرح جلوی نفوذ بیگانه را نمی‌گیرد، بلکه جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی و اجتماعی افراد را می‌گیرد و به نظر من مقصود پنهانی از این طرح، محدودیت شدید آزادی بیان است
 سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
خبرگزاری ایسنا

سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.