قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

وال استریت ژورنال: ناو هواپیمابر جورج واشنگتن راهی خاورمیانه می‌شود

ایرنا/ روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: ایالات متحده قصد دارد ناو هواپیمابر «یواس‌اس جورج واشنگتن» را برای جایگزینی با ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» به خاورمیانه اعزام کند. در گزارش وال استریت آمده است: طرح جابجایی این دو ناو بعد از استقرار طولانی مدت ناو آبراهام لینکلن در منطقه صورت می‌گی
 وال استریت ژورنال: ناو هواپیمابر جورج واشنگتن راهی خاورمیانه می‌شود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایرنا / روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت: ایالات متحده قصد دارد ناو هواپیمابر «یواس‌اس جورج واشنگتن» را برای جایگزینی با ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» به خاورمیانه اعزام کند.

در گزارش وال استریت آمده است: طرح جابجایی این دو ناو بعد از استقرار طولانی مدت ناو آبراهام لینکلن در منطقه صورت می‌گیرد که ماموریت خود را در نوامبر سال گذشته میلادی (۲۰۲۵) آغاز و در ژانویه سال جاری میلادی (۲۰۲۶) راهی خاورمیانه شده است.

این گزارش با اشاره به اینکه ماموریت ناو هواپیمابر لینکلن بیش از حد معمول طولانی شده و این ناو در این مدت، توقف‌های بسیار اندکی در چند بندر داشته است، می‌افزاید: این وضعیت باعث شده چندین قانون‌گذار آمریکایی درباره شرایط زندگی خدمه این ناو هواپیمابر ابراز نگرانی کنند.

بر اساس این گزارش، اگرچه این جابه‌جایی پس از اعتراض‌های مکرر خانواده‌های پرسنل مستقر در ناو آبراهام لینکلن اعلام شد اما مقام‌های آمریکایی مدعی شده‌اند که طرح جایگزینی این دو ناو هواپیمابر، پیش از مطرح شدن این اعتراض‌ها برنامه‌ریزی شده بود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا

🔹"آخرین خبر" در ایتا

🔹"آخرین خبر" در بله …




 اخبار جدید

  نشست کشورهای ساحلی خلیج فارس صلاله در عمان / آیا ابتکار عملی برای پایان جنگ ارائه خواهد شد؟
۴۱ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

 نشست کشورهای ساحلی خلیج فارس صلاله در عمان / آیا ابتکار عملی برای پایان جنگ ارائه خواهد شد؟

قرار است روز دوشنبه، شهر ساحلی صلاله در عمان میزبان نشستی کم‌سابقه باشد. نشستی که در صورت برگزاری کامل، نخستین گردهمایی رسمی و مستقیم وزیران خارجه شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس با وزیر امور خارجه کشورمان از زمان آغاز درگیری‌های نظامی در منطقه خواهد بود. اهداف این نشست چیست و ایران چه موضع سیاسی خواهد داشت؟

 حمله هسته‌ای به کوه کلنگ واجب است؛ توصیه ای که از اتاق جنگ اینترنشنال بیرون آمد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حمله هسته‌ای به کوه کلنگ واجب است؛ توصیه ای که از اتاق جنگ اینترنشنال بیرون آمد

«حمله هسته‌ای به کوه کلنگ برای حفظ صلح جهانی واجب است»؛ این توصیه از اتاق جنگ اینترنشنال بیرون آمد تا ثابت کند که اینترنشنال به جای «تحریریه»، «توپخانه» دارد.

 دیدار شخصیت‌های دینی هند با عراقچی در بریکس
۳۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

دیدار شخصیت‌های دینی هند با عراقچی در بریکس

دیدار جمعی از علما و شخصیت‌های دینی هند با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در حاشیه اجلاس بریکس

 تزریق بسته حمایتی ۲.۶ هزار میلیارد ریالی به حتاید
۶ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

تزریق بسته حمایتی ۲.۶ هزار میلیارد ریالی به حتاید

شرکت تایدواتر خاورمیانه از دریافت بسته حمایتی سازمان بنادر و دریانوردی به ارزش بالغ بر ۲,۶۱۲ میلیارد ریال جهت جبران کاهش حجم عملیات در بندر شهید رجایی خبر داد.

 فوری/ همه پس‌انداز را پول نگه نداریم | طلا و ارز را تا حد ممکن به مساله امنیت خانه تبدیل نکنیم | هدف را درست تعریف کنیم زیرا در این دوره الزاما قرار نیست ثروتمندتر شویم
۴۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

فوری/ همه پس‌انداز را پول نگه نداریم | طلا و ارز را تا حد ممکن به مساله امنیت خانه تبدیل نکنیم | هدف را درست تعریف کنیم زیرا در این دوره الزاما قرار نیست ثروتمندتر شویم

اقتصادنیوز: نگهداری طلای فیزیکی یا ارز نقدی در منزل، علاوه بر ریسک سرقت و مفقودشدن، منشأ نگرانی دائمی برای خانواده است. تا جایی که ابزارهای قانونی، معتبر و نقدشونده وجود دارد، بهتر است بخشی از این دارایی‌ها به‌صورت ثبت‌شده و از طریق ابزارهای مالی، مانند صندوق‌های طلا یا اوراق و ابزارهای ارزی، نگهداری شود.

 ویدیو/ بیش از ۷۰ اسکرمبل در طول جنگ؛ روایتی از دفاع نیروی هوایی ارتش از آسمان ایران
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ بیش از ۷۰ اسکرمبل در طول جنگ؛ روایتی از دفاع نیروی هوایی ارتش از آسمان ایران

نیروی هوایی ارتش در جریان دو جنگ اخیر در کنار عملیات‌های هجومی، ده‌ها عملیات هوایی برای دفاع از آسمان ایران انجام داد که به این بخش از تلاش‌های شبانه‌روزی ارتش کمتر دیده شد. امیر جعفری در گفت‌وگو با ایسنا از روزهایی می‌گوید که نیروی هوایی حتی اگر شده با یک جنگنده برای رویارویی با جنگنده‌های پرتعداد دشمن دست به عملیات زد.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026