قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

۱۹ شهید در غزه در پی حمله وحشیانه اسرائیل

ایرنا/ با تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه، شمار کلی شهدای این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳(۱۵ مهر۱۴۰۲) تاکنون به ۷۳ هزار و ۳۷۵ نفر رسید. به گزارش خبرگزاری شهاب، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹ نفر در این منطقه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده و ۳۵ نفر دیگر هم مجروح شدند. طبق
 ۱۹ شهید در غزه در پی حمله وحشیانه اسرائیل



 تأکید مصر و قطر بر لزوم اجرای کامل تعهدات مربوط به آتش‌بس در غزه
۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تأکید مصر و قطر بر لزوم اجرای کامل تعهدات مربوط به آتش‌بس در غزه

جوان آنلاین: عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر و محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر امور خارجه قطر در جریان دیدار با یکدیگر در مصر مجدداً بر لزوم پایبندی تمامی طرف‌ها به تعهدات خود در چارچوب طرح پیشنهادی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای خاتمه بخشیدن به جنگ در نوار غزه با هدف برقراری ثبات تأکید کردند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، در این دیدار، مصطفی مدبولی، نخست‌وزیر مصر، بدر عبدالعاطی وزیر امور خارجه و حسن رشاد رئیس سازمان اطلاعات مصر نیز حضور داشتند.

دو طرف همچنین در جریان این نشست ضرورت افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و تسریع در آغاز روند بازسازی این منطقه را مورد تأکید قرار دادند.

طرف مصری و قطری همچنین در خصوص تداوم هماهنگی میان دو کشور جهت اجرای توافق آتش‌بس و پایان دادن جنگ در غزه و تقویت همکاری‌های مشترک برای حفظ صلح و ثبات منطقه‌ای به اتفاق‌نظر رسیدند.

در همین رابطه، بدر عبدالعاطی خاطرنشان کرد، میان میانجیگران آتش‌بس در غزه شامل مصر، قطر و ترکیه، هماهنگی کاملی درباره اجرای توافق وجود دارد.

وی در ادامه تأکید کرد توپ اکنون در زمین اسرائیل است و باید بر اجرای نقشه راه شورای صلح درباره آتش‌بس غزه متمرکز بود.

این اظهارات در حالی بیان شده است که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان به نقض آتش‌بس و انجام حملات خود در نوار غزه ادامه می‌دهد و شمار زیادی را به شهادت رسانده است.



 اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اعتراف دیرهنگام رژیم صهیونیستی به جنایت قتل هند رجب

به گزارش برنا، ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که نظامیانش در سال ۲۰۲۴ به سمت خودرویی که هند رجب، دختر ۵ ساله فلسطینی و اعضای خانواده‌اش را در غزه حمل می‌کرد، آتش گشوده‌اند.

به گزارش رویترز، ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که تحقیقات جنایی را آغاز کرده است، اگرچه گروه‌های حقوق بشری می‌گویند چنین تحقیقاتی به‌ندرت منجر به محکومیت می‌شود.

به شهادت رساندن هند رجب یکی از برجسته‌ترین جنایت‌های مربوط به کشتار غیرنظامیان در جریان حمله نظامی رژیم صهیونیستی به غزه بود.

این دختر ۵ ساله فلسطینی پس از ساعت‌ها گیر افتادن در ماشین و التماس به پزشکان فلسطینی از طریق تلفن همراه برای ارسال کمک، به شهادت رسید، در حالی که خانواده ۵ نفره عمویش پیش از وی بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده بودند.

یک آمبولانس اعزام شد، اما کمی پس از رسیدن به محل حادثه، امدادگران تماس خود را با دختر و امدادگران از دست دادند؛ ۱۲ روز بعد، پیکر هند رجب، بستگانش و ۲ نفر از کارکنان آمبولانس از منطقه پیدا شد.

ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این حضور نیروهایش در منطقه نزدیک به محل شهادت هند رجب را تکذیب کرده بود، اما روز گذشته اعتراف کرد که پس از یک تحقیق چند ماهه متوجه شده است که نظامیانش هنگام نزدیک شدن به وسیله نقلیه حامل هند رجب به سمت آنها آتش گشوده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که یک گلوله به سمت آمبولانس هلال احمر فلسطین که برای نجات هند رجب اعزام شده بود، شلیک شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که تحقیقات جنایی در مورد به شهادت رساندن ۱۵ امدادگر و کارمند اورژانس در مارس ۲۰۲۵ را آغاز خواهد کرد؛ با وجود این، ادعا کرد که در ۳ جنایت دیگر، ازجمله شهادت ۷ امدادگر در خیریه آشپزخانه مرکزی جهانی در آوریل ۲۰۲۴، هیچ مبنایی برای آغاز تحقیقات جنایی نیافته است.

فیلمی درباره شهادت هند رجب در جشنواره فیلم ونیز جایزه گرفت و نامزد جایزه اسکار شد.

مادربزرگ هند رجب که در اردوگاه آوارگان در شهر غزه حضور دارد، گفت که وی و خانواده هند رجب به تحقیقات و دستگاه قضایی رژیم صهیونیستی اعتماد ندارند.

گروه‌های حقوق بشری صهیونیستی می‌گویند که تحقیقات مربوط به سوءرفتار جنایی در مورد نظامیان رژیم صهیونیستی …



 کانال عبری کان به نقل از مقام امنیتی: اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفته
۱۹ دقیقه قبل / سایت انتخاب

کانال عبری کان به نقل از مقام امنیتی: اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفته

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد. 

به گزارش انتخاب، این مقام‌ افزود: تا آن زمان، ارتش اسرائیل به خنثی کردن تهدیدها ادامه خواهد داد، از خط زرد عقب‌نشینی نخواهد کرد و اقداماتی برای بازسازی نوار غزه آغاز نخواهد شد.

او ادامه داد: همچنین اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه چراغ سبز گرفته است.



 دفتر نتانیاهو: با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده‌ایم
۱ ساعت قبل / سایت جماران

دفتر نتانیاهو: با ورود نیروی بین‌المللی به غزه موافقت نکرده‌ایم

به گزارش جماران، دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب گزارش‌های منتشرشده درباره موافقت تل‌آویو با ورود نیروی بین‌المللی ثبات‌بخش به نوار غزه، اعلام کرد رهبری سیاسی این رژیم با ورود نیروها موافقت نکرده است.

این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد: برخلاف گزارش‌های منتشرشده، رهبری سیاسی اسرائیل ورود نیروی بین‌المللی به نوار غزه را تایید نکرده است. در این بیانیه همچنین تاکید شده است، تا زمانی که حماس به‌طور کامل خلع سلاح نشود، هیچ بازسازی در نوار غزه انجام نخواهد شد.

این موضع‌گیری پس از آن صورت گرفت که شماری از رسانه‌های بین‌المللی و صهیونیستی از بررسی و موافقت تل‌آویو با استقرار یک نیروی بین‌المللی در غزه به‌عنوان بخشی از ترتیبات پس از جنگ خبر داده بودند.

رژیم صهیونیستی مدعی است ورود نیروهای بین‌المللی به غزه می‌تواند به حماس فرصت دهد بار دیگر توان نظامی خود را بازسازی کند. همزمان، رژیم صهیونیستی با حضور ترکیه و قطر در شورای موسوم به «صلح غزه» نیز مخالفت کرده است. تل‌آویو این دو کشور را از جمله طرف‌های متخاصم می‌داند و با مشارکت آنها در سازکارهای مربوط به آینده غزه مخالف است.

در همین حال، روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» در پی دیدار فرستادگان کاخ سفید با نتانیاهو مدعی شد، شورای صلح در حال بررسی کنار گذاشتن چارچوب مرحله‌ای خلع سلاح حماس و جایگزین کردن آن با طرحی برای خلع سلاح کامل و یکباره این جنبش است.

بر اساس این گزارش، در طرح جدید، حماس باید تمامی سلاح‌های خود را در سراسر نوار غزه تحویل دهد و تنها پس از اجرای کامل این شرط، رژیم صهیونیستی به عقب‌نشینی نیروهایش تا مرز غزه متعهد خواهد شد.

این در حالی است که در توافق پیشین، اجرای تعهدات مربوط به غزه به‌صورت مرحله‌ای پیش‌بینی شده بود. توقف حملات، افزایش کمک‌های بشردوستانه، عقب‌نشینی تدریجی نیروهای رژیم صهیونیستی و ایجاد سازوکار جدید برای اداره و امنیت غزه از جمله اقدامات مورد نظر در این چارچوب بود.

در مرحله دوم نیز موضوع خلع سلاح حماس و خروج کامل نظامیان رژیم صهیونیستی از غزه …



 وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزیر جنگ اسرائیل اردوغان را تهدید کرد / اردوغان بهتر است به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود بپردازد

کد خبر: 787297 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۴:۱۵:۴۴ اعتمادآنلاین |

یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پستی به زبان ترکی رجب طیب اردوغان، رئیس‌ جمهور ترکیه را مورد هجمه قرار داد و تصریح کرد اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های غیرضروری در سوریه سوق می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، یسرائیل کاتس در ادامه افزود بهتر است اردوغان به همان سخنرانی‌های پوچ و خیال‌پردازانه خود در پارلمان ترکیه ادامه دهد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد این رژیم اجازه نخواهد داد هیچ طرفی امنیت آن را تهدید کند.

کاتس در پایان خطاب به اردوغان مدعی شد: «نباید عزم اسرائیل برای دفاع از خود را مورد آزمایش قرار دهید.»

این اظهارات پس از آن بیان شد که دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعاهای اخیر مطرح‌شده از سوی رژیم صهیونیستی مبنی‌بر استقرار نظامی در سوریه را غیر قابل قبول و در راستای سیاست‌های توسعه‌طلبانه و ثبات‌زدایی این رژیم در آستانه انتخابات آن دانست. آنکارا بر تداوم همکاری با سوریه برای برقراری صلح، ثبات و رفاه در این کشور تأکید کرد.

این واکنش ترکیه پس از آن انجام شد که رژیم اشغالگر یک پایگاه هوایی سوریه را در نزدیکی مرز ترکیه بمباران کرد و مدعی شد که سوریه در آستانه اجازه دادن به استقرار نیروهای ترکیه در آن منطقه است.

  اخبار مرتبط اردوغان جواب تهدیدهای جدید سرائیل را داد اردوغان: مشکل اصلی امنیتی منطقه ما، سیاست‌های توسعه‌ طلبانه اسرائیل است …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟
 سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست
مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - پیوست

ارائه خدمات آزمایشگاهی از طریق پلتفرم‌ها به بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مجاز شد. کمیته تسهیل اقتصاد دیجیتال در رأی نهایی پرونده شکایت انجمن تجارت الکترونیک از سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد این خدمات، مشروط به صدور نسخه معتبر از سوی پزشک دارای صلاحیت و ثبت آن در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی، قابل ارائه است. براساس این رای
 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.
 از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟
سایت افکارنیوز

از خانه‌های خالی تا صف متقاضیان؛ چرا بازار مسکن داده‌محور نیست؟

عضو کمیسیون عمران در مجلس دوازدهم تأکید کرد: تا زمان راه‌اندازی سامانه جامع عرضه و تقاضا، دستورالعمل‌های دولتی تنها مُسکن‌هایی موقتی برای صورت‌مسئله‌زدایی هستند.
 جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم
سایت اکوایران

جو کنت: جنگ را دوچندان شدید ‌می‌کنیم

کنت، رئیس سابق مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا که در اعتراض به جنگ ایران از سمت خود استعفا کرده بود، هشدار داد حضور نظامی واشنگتن در منطقه، نیروهای آمریکایی را به «تله» برای تشدید جنگ تبدیل کرده و خواستار خروج فوری آنان از این درگیری شد.
 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...
 چطور با بودجه محدود برای فرزندانمان لوازم تحریر مدرسه بخریم؟
سایت نی نی بان

چطور با بودجه محدود برای فرزندانمان لوازم تحریر مدرسه بخریم؟

شروع سال تحصیلی برای خانواده‌ها معمولاً با یک فهرست بلند از وسایل موردنیاز همراه است؛ از دفتر و مداد و خودکار گرفته تا پاک‌کن، تراش، خط‌کش، جامدادی و وسایل تخصصی‌تر.
 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال
سایت تابناک

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.