قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

ورزشگاه پارس آماده میزبانی از حریفان فجر

ورزش 3/مدیرکل ورزش استان فارس می‌گوید برای میزبانی‌های فجر مشکلی پیش نخواهد آمد. در فاصله چند روزه تا شروع لیگ برتر، یکبار دیگر شایعاتی پیرامون وضعیت آمادگی ورزشگاه پارس شیراز جهت میزبانی بازی‌های خانگی فجر سپاسی مطرح شده است. شایعاتی که حتی احتمال لغو میزبانی این تیم و شاید عدم دریافت مجوز برای حضو
 ورزشگاه پارس آماده میزبانی از حریفان فجر

ورزش 3 /مدیرکل ورزش استان فارس می‌گوید برای میزبانی‌های فجر مشکلی پیش نخواهد آمد.

در فاصله چند روزه تا شروع لیگ برتر، یکبار دیگر شایعاتی پیرامون وضعیت آمادگی ورزشگاه پارس شیراز جهت میزبانی بازی‌های خانگی فجر سپاسی مطرح شده است. شایعاتی که حتی احتمال لغو میزبانی این تیم و شاید عدم دریافت مجوز برای حضور تماشاگران را هم در خود می‌بیند.
در همین خصوص، عبدالمجید دوراندیش، مدیرکل ورزش و جوانان فارس به خبرنگار ما گفت: «شروع لیگ برتر برای هواداران فوتبال اتفاق مهمی محسوب می‌شود و آن شور اجتماعی که در بطن فوتبال هست اتفاق می‌افتد. از همه مهمتر این است که استان فارس ظرفیت‌های گوناگونی در حوزه‌های مختلف دارد و ما باید از این ظرفیت بیشترین استفاده را داشته باشیم تا استان فارس و شهر شیراز را آنطور که باید معرفی کنیم.»
او درباره شرایط ورزشگاه پارس برای میزبانی نیز توضیح داد: «از همان ابتدا نسبت به حساسیت موضوع آگاه بودیم و جلسات متعدد با دستگاه‌های مختلف که می‌توانستند در این حوزه به ما کم کنند برگزار شد. وضعیت خود چمن مطلوب است. البته مقداری از کار هنوز باقی است. منتها الزامات اصلی انجام شده است. با جلساتی که برگزار شده و قول‌هایی که گرفتیم امیدواریم بتوانیم در این ورزشگاه میزبان شایسته‌‌ای باشیم.»
در خصوص در واکنش به شایعه لغو میزبانی یا عدم حضور تماشاگران هم تاکید کرد: «نه چنین چیزی نیست. جلسات لازم را برگزار کردیم و همین هفته آتی هم جلسه‌ای با حضور پیمانکار مربوطه خواهیم داشت
قول می‌دهیم که مشکلات حل شود. اصلا تماشاگران نگران ورود به ورزشگاه نباشند.»
مدیرکل ورزش فارس در پایان نظرش درباره وضعیت تیم فجر را اینطور مطرح کرد: «فجر سپاسی علیرغم تغییراتش در کادر فنی، با جذب بازیکنان جدید، شرایط خوبی دارد و امیدواریم در پایان فصل جایگاه خوبی برای این تیم ببینیم. هرچند این را هم باید در نظر گرفت که ۱۸ تیمی شدن لیگ باعث می‌شود کارمان سخت شود.»


ما را در کانال تلگرامی «آخرین خبر ورزشی» دنبال کنید





 مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: مصرف روزانه بنزین کشور با وجود شرایط جنگی و دشواری‌های اقتصادی به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر رسیده است. با توجه به محدودیت‌های تولید، واردات و سطح ذخایر، مدیریت این وضعیت به یک مساله فوری و بحرانی تبدیل شده است.

 قالیباف: حامل سلام رهبر معظم ایران و مردم هستم / هر قدم دشمن برای دور کردن ایران و عراق، ما را دو قدم نزدیک‌تر کرد+ فیلم

قالیباف: حامل سلام رهبر معظم ایران و مردم هستم / هر قدم دشمن برای دور کردن ایران و عراق، ما را دو قدم نزدیک‌تر کرد+ فیلم

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: حامل سلام رهبر معظم ایران و مردم هستم و هر قدم دشمن برای دور کردن ایران و عراق، ما را دو قدم نزدیک‌تر کرد.

 نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

نمی‌توانند دختران جوان خود را کنترل کنند؛ پلیس برخورد کند | انتقاد تند سردار کارگر؛ نسبت دادن این وضعیت به رهبر شهید و رئیس‌جمهور دروغ است

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، با انتقاد از وضعیت حجاب در کشور، بی‌حجابی و ولنگاری موجود را نتیجه ترک فعل دستگاه‌های مسئول دانست و گفت: مسئولان برای انجام ندادن وظایف خود نباید جنگ را بهانه قرار دهند و دستگاه‌های فرهنگی و حاکمیتی باید در این زمینه پاسخگو باشند.

 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.

 از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

از کودتای 28 مرداد تا جنگ 40 روزه؛ آرزوی 200ساله ایرانیان حالا محقق شد - تسنیم

پرویز امینی: آرزوی تاریخی دویست‌ساله ایرانیان (در استقلال و امنیت)، در جنگ‌های 12روزه و 40روزه تحقق یافت.

 داریوش ارجمند: رهبر شهید انقلاب معجزه تاریخ ما بود + فیلم

داریوش ارجمند: رهبر شهید انقلاب معجزه تاریخ ما بود + فیلم

بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، با بیان اینکه شناخت و تحلیل شخصیت رهبر شهید انقلاب فراتر از خاطره‌گویی است، گفت: ایشان معجزه تاریخ ما بودند. مانند امیرالمؤمنین (ع) زندگی کردند و مانند سیدالشهدا (ع) به شهادت رسیدند.