قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

سهم ناچیز ۱.۶ میلیاردی ایران از تجارت ۶ میلیارد دلاری با روسیه؛ مسیر یک‌ هفته‌ای کشتی‌ ها ۴۰ روزه شده است

اقتصاد24/ یک کارشناس بازار روسیه با اشاره به وضعیت مبادلات تجاری میان دو کشور گفت: در مجموع حجم صادرات ایران به روسیه حدود ۱.۶ میلیارد دلار است، در حالی که مجموع مبادلات به حدود ۶ میلیارد دلار می‌رسد که بخش عمده مبادلات ما با روسیه را واردات نهاده‌های دامی، غلات و روغن تشکیل می‌دهد. روابط تجاری ایرا
 سهم ناچیز ۱.۶ میلیاردی ایران از تجارت ۶ میلیارد دلاری با روسیه؛ مسیر یک‌ هفته‌ای کشتی‌ ها ۴۰ روزه شده است



۱ ساعت قبل / سایت تابناک

روسیه:حتی با موفقیت مذاکرات ایران و عمان، خطرات در هرمز باقی می‌ماند

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری تاس؛ سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه، اعلام کرد که حتی در صورت موفقیت مذاکرات ایران و عمان در مورد ناوبری در تنگه هرمز، خطرات بیشتر باقی خواهد ماند.

 

این دیپلمات ارشد روس در مصاحبه با نشریه News.ru گفت: «وضعیت فعلی در خلیج فارس به سختی می‌تواند "آتش‌بس" نامیده شود، با توجه به تبادل نسبتاً منظم حملات، بازگرداندن محاصره دریایی یا گسترش طرف‌های درگیر در بحران. با این حال، خطرات وخیم‌تر شدن اوضاع و تشدید حتی در صورت موفقیت مذاکرات ایران و عمان در مورد رژیم ناوبری در تنگه هرمز نیز باقی می‌ماند.»

 

پیشتر، روسیه اعلام کرد مسکو با تمامی طرف‌های درگیر در خلیج فارس در تماس است و بر ضرورت برقراری فوری آتش‌بس و بازگشت تنگه هرمز به فعالیت عادی تاکید دارد.


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

الجزیره: چین و روسیه چگونه می‌توانند برنامه ترامپ برای منزوی کردن ایران را ناکام بگذارند؟

روسیه هم‌اکنون تحت تحریم‌های گسترده آمریکا قرار دارد و تا حد زیادی خارج از چارچوب اقتصادی تحت رهبری آمریکا فعالیت می‌کند. چین نیز بار‌ها نشان داده است که هرگاه منافع اقتصادی‌اش ایجاب کند، حاضر است تحریم‌های آمریکا را نادیده بگیرد.

 


۱۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

تولد موزه چاپ در تبریز

به گزارش آفتاب نیوز،

نعمت‌اله پایان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری همایش روز ملی صنعت چاپ، از فرآیند راه‌اندازی نخستین موزه صنعت چاپ کشور در این استان خبر داد.

پایان در جلسه هماهنگی برگزاری این رویداد ملی، با اشاره به نقش محوری و پیشینه درخشان تبریز در شکل‌گیری و توسعه صنعت چاپ در ایران، اظهار داشت: راه‌اندازی این موزه فرصتی است بی‌بدیل برای پاسداشت پیشگامان این عرصه و معرفی ظرفیت‌های هنری و فرهنگی استان در حوزه چاپ و نشر است.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری این همایش و افتتاح موزه باید در شأن جایگاه تاریخی تبریز و با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود انجام شود. وی همچنین بر ضرورت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، مجموعه‌های فرهنگی و فعالان این حوزه برای برگزاری باشکوه‌ترین مراسم ممکن تأکید کرد.

در ادامه این نشست، روند اجرایی برنامه‌های همایش، نحوه برگزاری مراسم افتتاحیه موزه و سازوکارهای مشارکت فعالان حوزه چاپ و نشر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 




 عصر یکشنبه‌های بخارا
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

عصر یکشنبه‌های بخارا

هفدهمین نشست از سلسله نشست‌های «عصر یکشنبه‌های بخارا» به نقد و بررسی کتاب «فغان ز جنگ»، مجموعه‌داستان‌های بابک زمانی، که از سوی انتشارات سهامی عام منتشر شده، اختصاص یافته است. این نشست در ساعت پنج بعدازظهر یکشنبه اول شهریور، با سخنرانی بابک زمانی، محسن امیریوسفی، احمد غلامی و علی دهباشی، در خانۀ کتاب دبا برگزار خواهد شد.

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد
۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

ادعای‌ای‌بی‌سی‌نیوز:پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روز‌های اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.

 صادرات کنسرو تن‌ماهی آزاد شد
۱۶ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

صادرات کنسرو تن‌ماهی آزاد شد

طبق اعلام سازمان توسعه تجارت به گمرک جمهوری اسلامی ایران، ممنوعیت صادرات کنسرو تن ماهی لغو شد.

 ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی
۲۶ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز؛ رویارویی روایت سیاسی با داده‌های میدانی

دولت ایالات متحده آمریکا پس از ناکامی در وادار کردن جمهوری اسلامی ایران به بازگشایی تنگه هرمز با استفاده از اهرم نظامی و فشار اقتصادی، بار دیگر به تلاش برای خبرسازی و انتشار اطلاعات جعلی برای کنترل بازار‌ها روی آورده‌است.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۲۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.