قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

زلنسکی: طرح پایان جنگ با روسیه را به آمریکا ارائه کردیم

ایرنا/ رئیس جمهور اوکراین گفت که پیشنهادهایی را برای پایان دادن به جنگ بیش از چهار ساله با روسیه به مذاکره‌کنندگان آمریکایی ارائه کرده است. ولودیمیر زلنسکی روز سه شنبه در سخنرانی ویدیوئی شبانه خود گفت: ما پیشنهادهای خود را به طرف آمریکایی منتقل کرده‌ایم. وی افزود: آمریکا می‌تواند به تقویت دفاع ما، د
 زلنسکی: طرح پایان جنگ با روسیه را به آمریکا ارائه کردیم



 دفتر زلنسکی درخواست وزیر دفاع سابق برای برگزاری انتخابات را رد کرد
۴۱ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دفتر زلنسکی درخواست وزیر دفاع سابق برای برگزاری انتخابات را رد کرد

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری «نووستی»، میخائیل پودولیاک، مشاور ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین امروز اعلام کرد که برگزاری انتخابات در این کشور به دلیل ممنوعیت حقوقی و قانونی امکان‌پذیر نیست.

به گزارش تسنیم، این مقام دفتر زلنسکی در واکنش به درخواست میخائیل فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین در خصوص لزوم برگزاری انتخابات در آینده نزدیک، این ادعا را مطرح و با این نظریه مخالفت کرد. فدوروف یک روز قبل یادآور شده بود که این کشور با بحران مدیریتی جدی مواجه شده و خواستار برگزاری هرچه زودتر انتخابات ریاست جمهوری در اوکراین شد.

پودولیاک امروز در مصاحبه با روزنامه ایتالیایی «رپوبلیکا» در این باره گفت: «هر یک از شرکت‌کنندگان در حیات سیاسی کشور، و نه فقط فدوروف، حق اظهار نظر دارند. ولی باید این واقعیت را نیز در نظر داشت که موانع بر سر راه برگزاری انتخابات در اوکراین حتی بیشتر از قبل شده است. در شرایط فعلی تضمین امنیت مردم در جریان انتخابات عملاً امکان‌پذیر نیست و این در حالی است که ممنوعیت حقوقی قانونی در این زمینه نیز همچنان باقی است.»

او تأکید کرد، بدین ترتیب باید پذیرفت که در حال حاضر شرایط لازم برای برگزاری انتخابات گسترده در اوکراین وجود ندارد.

دوره ریاست‌جمهوری ولودیمیر زلنسکی در تاریخ ۲۰ ماه مه ۲۰۲۴ به پایان رسید. قرار بود رئیس‌جمهور جدید ۳۱ مارس آن سال انتخاب شود، ولی انتخابات با استناد به قانون حکومت نظامی و بسیج عمومی لغو شد.

ولادیمیر پوتین پیشتر به تناقض حقوقی مربوط به ادامه حضور زلنسکی در قدرت در اوکراین طی دو سال گذشته اشاره کرده و گفته بود اگر فرض شود که او در سال ۲۰۲۴ اختیارات خود را به‌طور قانونی تمدید کرده باشد، قانون اساسی به او اجازه شرکت در انتخابات جدید را نخواهد داد.



 چین به ژاپن هشدار داد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

چین به ژاپن هشدار داد

به گزارش برنا، «ژانگ هانهویی» سفیر چین در روسیه به ژاپن هشدار داد که در مسائل مربوط به تسلیحات هسته‌ای «با آتش بازی نکند.»

خبرگزاری تاس گزارش داد ژانگ هانهویی در مقاله‌ای برای این خبرگزاری درباره پیامد‌های دستیابی احتمالی توکیو به تسلیحات هسته‌ای هشدار داده است.

سفیر چین در روسیه نوشت: «اگر توکیو تصمیم بگیرد تسلیحات هسته‌ای خود را توسعه دهد، توازن راهبردی در شمال شرق آسیا به‌طور کامل مختل خواهد شد و یک رقابت تسلیحات هسته‌ای در منطقه ممکن است هر لحظه آغاز شود.»

او همچنین با هشدار به جریان‌های راست‌گرا در ژاپن افزود: «اگر نیرو‌های راست‌گرای ژاپن به بازی با آتش در مسائل مربوط به سیاست هسته‌ای ادامه دهند، مردم ژاپن در نهایت بار دیگر خود را در جایگاه متهم در دادگاه تاریخ خواهند یافت.»

انتهای پیام/



 نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم
۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در سفر خود به عراق، نشستی با حضور فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار کرد. این نشست به منظور تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک برگزار شد. دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

 

این نشست با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی دو کشور، به تبادل نظر در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تجاری پرداخته و راهکارهای تقویت روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش تسنیم، قالیباف روز گذشته به عراق سفر کرد. دیدار با مقام‌های ارشد عراق و چهره‌های عالی‌رتبه این کشور و گفت‌وگو درباره ارتقای روابط دوجانبه، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجرای توافق‌های مشترک از جمله برنامه‌های رئیس مجلس در سفر به عراق است.

انتهای پیام/  



 جدول قیمت ماهی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد
۲ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

جدول قیمت ماهی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

صفحه اقتصاد -

قیمت ماهی و انواع ماهی بیست و نهم مرداد ۱۴۰۵ به شرح زیر است:

نوع ماهی

قیمت (تومان)

قزل آلا پاک شده ۱۰۰۰ گرم ۶۷۰.۰۰۰

ماهی قزل آلا ۴۵۸.۰۰۰

فیله قزل سالمون ایرانی بدون تیغ

۳۹۰.۰۰۰

فیله ماهی شوریده جنوب ۵۰۰ گرم

۴۹۰.۰۰۰

فیله ماهی شوریده جنوب ۹۹۰.۰۰۰

استیک ماهی شیر جنوب با پوست ۷۰۰گرم

۳۸۵.۰۰۰

فیله ماهی حلوای سیاه یک کیلو

۷۸۰.۰۰۰

ماهی سفید دریایی شکم خالی یک کیلو

۶۲۸.۰۰۰

ماهی حسون ۷۰۰ گرم

۳۵۰.۰۰۰

ماهی حسون ۷۰۰ گرم منجمد

۲۵۵.۰۰۰

ماهی گیدر ۵۰۰ گرم ۱۹۵.۰۰۰

فیله ماهی قزل سالمون ایرانی ۵۰۰ گرم

۳۵۰.۰۰۰

فیله ماهی سی باس بدون استخوان ۵۰۰ گرم

۵۱۰.۰۰۰

فیله ماهی سی باس بدون استخوان ۳۰۰ گرم

۳۸۰.۰۰۰

فیله ماهی سلطان ابراهیم جنوب با پوست ۶۰۰ گرم

۴۱۰.۰۰۰

فیله ماهی سنگسر شهری یک کلیو

۵۵۰.۰۰۰

فیله ماهی کوتر ۷۰۰ گرم

۶۱۰.۰۰۰

ماهی قزل آلای منجمد ۱۰۰۰ گرم

۴۶۰.۰۰۰

فیله استیک شیر یک یکو شیلات

۵۴۰.۰۰۰

میگو منجمد ۵۰۰ گرم

۵۱۰.۰۰۰

  …



 شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی
۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی

عصر ایران ؛ نهال موسوی - خبر تعطیلی شبکه اینترنتی کتاب، هرچند در میان انبوه اخبار پرسروصدای این روزها شاید کم‌اهمیت به نظر برسد، اما در واقع نشانه‌ای از یک بحران عمیق‌تر و ریشه‌دارتر دارد. بحرانی که سال‌هاست دامن‌گیر جایگاه کتاب در نظام رسانه‌ای و فرهنگی کشور بوده است. 

وبسایتی که قرار بود بستری تخصصی برای پوشش اخبار نشر، معرفی کتاب، گفت‌وگو با نویسندگان و مترجمان و پیگیری رویدادهای حوزه کتاب باشد، بیش از دو ماه است که سکوت کرده و آخرین ردپای فعالیتش به ایام نمایشگاه کتاب در خرداد بازمی‌گردد. 

این سکوت، بی‌آنکه توضیحی رسمی همراهش باشد، خود گویای بسیاری چیزهاست.

نخستین زاویه‌ای که باید به این ماجرا نگریست، بحث ضرورت وجود یک رسانه تخصصی برای حوزه کتاب است. در کشوری که آمار مطالعه در آن سال‌هاست نزولی گزارش می‌شود و ناشران و نویسندگان از رکود بازار نشر می‌نالند، وجود پلتفرمی که بتواند اخبار این حوزه را به‌صورت مستمر و حرفه‌ای پوشش دهد، نه یک تجمل، بلکه یک ضرورت زیرساختی است. 

رسانه‌های عمومی و پرمخاطب، به دلایل مختلف، فرصت و انگیزه کافی برای پرداختن عمیق به مسائل نشر و کتاب را ندارند و همین خلأ است که باید با رسانه‌های تخصصی پر شود. تعطیلی چنین پلتفرمی، به معنای از دست رفتن یکی از معدود کانال‌های اطلاع‌رسانی تخصصی در این حوزه است؛ کانالی که شاید مخاطب انبوه نداشت، اما برای جامعه کوچک اما تأثیرگذار اهل کتاب و نشر، منبعی ضروری به شمار می‌رفت.

زاویه دوم، به تناقضی برمی‌گردد که در متن پرسش نیز به آن اشاره شده است، تناقض میان شعارهای مکرر درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی از یک سو، و بی‌مهری عملی به نهادها و پلتفرم‌هایی که دقیقاً برای همین هدف شکل گرفته‌اند از سوی دیگر. 

سال‌هاست که در نشست‌ها و سخنرانی‌های رسمی از ضرورت تقویت فرهنگ کتابخوانی سخن گفته می‌شود و نقش رسانه ملی در این مسیر برجسته می‌شود. 

تجربه برنامه‌ای مانند کتاب‌باز نیز نشان داد که حتی در دل تلویزیون، آن رسانه‌ای که در رقابت با فضای مجازی بارها به حاشیه رانده شده، هنوز ظرفیت قابل توجهی برای ترویج کتابخوانی وجود دارد. 

اما وقتی از دل همین گفتمان کتاب‌محور، پلتفرمی مثل شبکه کتاب که به‌طور مشخص برای این منظور طراحی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.
 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.
 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.