قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

قالیباف به رضایی تبریک گفت

جماران/ محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی انتصاب محسن رضایی در شورای‌عالی امنیت ملی را تبریک گفت. متن پیام قالیباف جناب آقای دکتر محسن رضایی انتصاب شایسته جنابعالی از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان نماینده معظم له در شورای عالی امنیت ملی و نیز عهده دار شدن مسئولیت خطیر دبیری این شورا ن
 قالیباف به رضایی تبریک گفت



۴۴ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

ایران و عراق نپذیرفتند پاورقی روایت‌های دیگران شوند

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، عصر پنج‌شنبه ۲۹ مردادماه و در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد امام حسن عسکری (ع) کربلای معلی، در واکنش به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه‌ای با نام جعلی برای خلیج فارس، تأکید کرد پیوند تاریخی، جغرافیایی و اعتقادی تهران و بغداد نباید به میدان بازی روایت‌سازی‌های بیرونی تبدیل شود. وی با یادآوری اینکه تلاش دشمنان برای فاصله‌انداختن میان دو ملت، به نزدیکی بیشتر ایران و عراق انجامیده است، تصریح کرد دو کشور با ایستادگی در برابر مداخله بیگانگان، نپذیرفته‌اند سرنوشتشان در پایتخت‌های خارجی نوشته شود و به «پاورقی روایت‌های دیگران» تبدیل شوند. 

به گزارش ایرنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی روز گذشته و در سومین روز سفر هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران، پس از حضور در قبرستان وادی‌السلام نجف و ادای احترام به شهدای مقاومت عراق، در گفت‌وگویی با بیان اینکه ابتدا از طرف رهبر انقلاب و ملت شریف ایران از همه ملت شجاع و مبارز عراق که با حضورشان در تشییع پیکر مطهر امام شهید ایران اسلامی درخشیدند و این پیوند همیشگی را مستحکم‌تر کردند و افتخار بزرگی آفریدید، قدردانی می‌کنم، گفت: در روز و ایامی که ملت ایران غمگین بودند، حزن و اندوه داشتند، این حضور معنی‌دار و شجاعانه ملت عراق در نجف و کربلا تسلی‌خاطر هموطنان شد. وی با اشاره به ایام اربعین امام حسین (ع) به میزبانی کشور عراق، افزود: مثل همیشه در ایام اربعین حسینی، ملت حسینی و عاشورایی عراق میزبان میلیون‌ها زائر از ایران و دیگر کشور‌ها بودند و خوش درخشیدید و خوب میهمان‌نوازی کردید. 

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شما مردم عراق در مراسم اربعین همه ظرفیت‌های مادی و معنوی خود را پای زوار و راهپیمایان اربعین آوردید، به همه شما خدا قوت می‌گویم و ان‌شاءالله که مورد قبول حضرت حق و سیدالشهدا (ع) باشد و از طرف همه ملت ایران از شما عزیزان، بزرگواران، عشایر و موکب‌ها قدردانی و تشکر می‌کنم. قالیباف با بیان اینکه امریکا و اسرائیل بداند که وحدت بین امت اسلامی و به ویژه بین دو ملت ایران و عراق هرگز گسستنی نیست، اظهار کرد: چراکه این پیوند برخاسته از سنت‌های الهی و قرآن کریم، محبت و پیروی از اهل بیت، فرهنگ شهدا و عاشورا و مکتب امیرالمؤمنین (ع) است و برای این باور، این ملت جان و خون داد و مبارزه کرد. وی تأکید کرد: رزمندگان ایران و عراق آن روزی که به هم نیاز داشتند، به مانند زمان توطئه امریکا و اسرائیل در موضوع داعش، در کنار هم قرار گرفتند و در جنگ تجاوزکارانه اخیر هم، ملت عراق در جنگ رمضان به پا خاستند و نماد این مبارزه خون شهید ابومهدی و شهید حاج قاسم عزیز است که در این سرزمین در هم آمیخته شد. 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عراق و ایران در مقابل استکبار خواهند ایستاد و همان‌گونه که پوزه امریکا را در جنگ رمضان به زمین زدند و طعم تلخ شکست را به آنها چشاندند، این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت. قالیباف با بیان اینکه ما امروز با همه وجودمان درک می‌کنیم که جبهه مقاومت در مقابل رژیم صهیونیستی از هر زمان دیگری زنده‌تر و در میدان‌تر است، گفت: این ما هستیم که همراه امام و شهدا، راه سنت‌های الهی را با برادری و اخوت در کنار یکایک ملت و مرجعیت و رهبر عزیز انقلاب به پیش می‌بریم. 

 ادای احترام به شهدای مقاومت عراق 

رئیس مجلس شورای اسلامی و هیئت پارلمانی همراه، روز جمعه و در اولین برنامه روز سوم سفر خود به عراق، در بدو ورود به شهر نجف اشرف، با استقبال رزمندگان جبهه مقاومت، بر مزار فرمانده شهید ابومهدی المهندس و جمعی از فرماندهان شهید حشدالشعبی در قبرستان وادی‌السلام حاضر شدند و ضمن قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای مقاومت عراق ادای احترام کردند. 

در این مراسم که تعدادی از فرماندهان و رزمندگان حشدالشعبی نیز حضور داشتند، از تعدادی از خانواده‌های شهدا و جانبازان جبهه مقاومت که در جریان حمله اخیر سعودی- امریکایی به پایگاه‌های حشدالشعبی در عراق به این مرتبه نائل آمدند، با اهدای لوح توسط دکتر قالیباف قدردانی به عمل آمد. دکتر قالیباف و هیئت پارلمانی همراه، همچنین با حضور بر سر مزار سردار رئیس‌علی دلواری در قبرستان وادی‌السلام نجف اشرف، به مقام شامخ رهبر قیام مردم جنوب ایران علیه انگلیس که در جنگ جهانی اول با به زانو درآوردن استعمار پیر به مقام دلیرمرد تنگستان و سردار بزرگ ملی ایران نائل آمد، با اهدای گل و قرائت فاتحه ادای احترام کردند. 

 ایران و عراق نپذیرفتند پاورقی روایت‌های دیگران شوند 

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به عمق پیوند ایران و عراق که ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقادات دو ملت دارد، گفت: همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از یکدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیک‌تر شده‌ایم. دکتر قالیباف، عصر پنج‌شنبه به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب در مراسم چهلمین روز تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در کربلای معلی شرکت و در سخنرانی خود به اقدام مشکوک رئیس مجلس عراق در انتشار نقشه خلیج فارس با نام جعلی، واکنش نشان داد. قالیباف در این مراسم ضمن درود به پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت او علیهم‌السلام و صلوات بر امیرالمؤمنین حضرت علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام، گفت: شهادت یازدهمین ستاره آسمان امامت را تسلیت عرض کرده و از حضرت ولی عصر (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف) می‌خواهم که به ما توفیق دهد در راه اعتلای دین خدا گام برداریم و مایه سرافرازی ملت‌های خود شویم. رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه در این جلسه حاضر شده‌ام تا سلام گرم رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای و ملت ایران را به شما برسانم، گفت: ملت عراق در تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اسلامی، حق برادری را به جا آورده و جهان را حیرت‌زده کردند؛ و امروز من اینجا هستم تا از ملت قهرمان عراق تشکر کنم. وی در ادامه تصریح کرد: همگان باید بدانند هر قدمی که دشمنان دو کشور برای دور کردن ما از همدیگر برداشتند، ما دو قدم به یکدیگر نزدیک‌تر شده‌ایم. 

قالیباف در ادامه با بیان اینکه عمق پیوند دو کشور ریشه در تاریخ، جغرافیا و اعتقاداتی به عظمت اهل بیت عصمت و طهارت (علیهم‌السلام) دارد، اظهار داشت:، اما آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک‌تر شوند، امتناع مشترک از این است که پایتخت‌های بیگانه سرنوشت مردمان ما را رقم بزنند. رئیس قوه مقننه ادامه داد: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملتی بودیم که نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشتمان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند. وی همچنین تأکید کرد: اگر ما با مقاومت، با ایستادگی ملت‌هایمان و با کمک یکدیگر توانستیم امنیت را در کشورهایمان برقرار کنیم، اکنون باید برای رفاه اقتصادی دو ملت، پیشرفت و توسعه دو کشور هم‌قسم شویم. 

قالیباف اضافه کرد: ما برای تکرار کلمات بدون پشتوانه اینجا نیستیم، دستور کار روشنی برای ارتقای امنیت و ثبات دو کشور، کوتاه کردن دست بیگانگان و تعریف پروژه‌هایی داریم که به بهبود زندگی دو ملت کمک می‌کند. رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان ساخت: ما در سخت‌ترین روز‌ها دوستان و برادران هم بوده‌ایم، در ناخوشی‌ها با هم ایستادیم و در موفقیت‌ها نیز کنار هم خواهیم بود و در یک کلام؛ قدرت ما در برادری ماست. «اُخوتُنا قُوَّتُنا إِنْ شاءَ الله. أُخْرَى تُحِبُّونَها نَصْرٌ مِنَ اللهِ وَ فَتْحٌ قَرِیبٌ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنِینَ». 

دیدار با قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق و حضور در جمع فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی در بغداد از دیگر برنامه‌های رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به عراق بود.


۵۴ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

قالیباف پس از سفر سه‌روزه عراق وارد تهران شد

صفحه سیاست-

قالیباف در رأس یک هیئت پارلمانی برای رایزنی درباره موضوعات مشترک سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی با مقامات عراقی و همچنین زیارت عتبات مقدسه به عراق سفر کرده بود.

رئیس مجلس و هیئت همراه پس از سه روز برنامه فشرده کاری در عراق، دقایقی پیش وارد تهران شدند.


۱ ساعت قبل / سایت جماران

قالیباف از عراق به تهران بازگشت

به گزارش جماران، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که در رأس یک هیأت پارلمانی برای رایزنی درخصوص موضوعات مشترک سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی با مقامات عراقی و زیارت اعتاب مقدسه، به کشور عراق سفر کرده بود، پس از ۳ روز فشرده کاری در عراق، دقایقی پیش وارد تهران شد.

 




 کفش‌های عجیب خانم بازیگر جنجالی شد + عکس
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کفش‌های عجیب خانم بازیگر جنجالی شد + عکس

مارگارت کوالی در مراسم افتتاحیه فیلم «ستاره‌های سگ» در لندن، با پوششی تمام‌چنل روی فرش قرمز حاضر شد و کفش‌های جنجالی و وایرال این برند را به پا داشت؛ کفش‌هایی که به دلیل طراحی خاصشان، ظاهری شبیه راه رفتن با پای برهنه ایجاد می‌کنند.

 پیام فرماندهان ارتش و سپاه به سرپرست وزیر دفاع
۲۳ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

پیام فرماندهان ارتش و سپاه به سرپرست وزیر دفاع

سرلشکر حاتمی در پیامی به مناسبت روز صنعت دفاعی به سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح تاکید کرد: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد،...

 رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

رئیس مجلس و هیأت پارلمانی همراه وارد تهران شدند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی و هیات پارلمانی همراه پس از سفر سه روزه به عراق وارد تهران شدند.

 «لباس شخصی» و بازخوانی یک پرونده خاموش
۸ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

«لباس شخصی» و بازخوانی یک پرونده خاموش

سینمای سیاسی ایران همواره در مواجهه با تاریخ معاصر، مسیری دشوار و پرچالش را پیموده است، مسیری میان روایت هنری، مسئولیت تاریخی و حساسیت‌های سیاسی. «لباس شخصی»...

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند از مهرماه سرباز می‌شود
۱۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

شوک به تراکتور؛ بیرانوند از مهرماه سرباز می‌شود

رکنا ورزشی: وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ معاون سازمان نظام وظیفه عمومی اعلام کرده این دروازه بان ملی پوش از مهرماه ۱۴۰۵ مشمول خدمت خواهد شد؛ اتفاقی که می‌تواند ادامه حضور او در تراکتور را با چالش جدی مواجه کند.

 چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

چرا اروپایی‌ها پول نقد در خانه نگه می‌دارند؟

گاردین: نگرانی مردم اروپا از وقوع جنگ و حملات سایبری آنها را به نگهداری بیشتر پول نقد متمایل کرده است