قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۵ ساعت قبل

روسیه: ایران خودش درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد | آخرین خبر

تسنیم/ نماینده روسیه در سازمان ملل متحد گفت: مسکو ایران را برای از سرگیری مذاکرات با آمریکا تحت فشار قرار نمی‌دهد. ایران کشوری مستقل است و تصمیماتش را خودش می‌گیرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله
 روسیه: ایران خودش درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد | آخرین خبر



۳۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

الجزیره: چین و روسیه چگونه می‌توانند برنامه ترامپ برای منزوی کردن ایران را ناکام بگذارند؟

روسیه هم‌اکنون تحت تحریم‌های گسترده آمریکا قرار دارد و تا حد زیادی خارج از چارچوب اقتصادی تحت رهبری آمریکا فعالیت می‌کند. چین نیز بار‌ها نشان داده است که هرگاه منافع اقتصادی‌اش ایجاب کند، حاضر است تحریم‌های آمریکا را نادیده بگیرد.

 


۱ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

روسیه ایران را برای مذاکره با آمریکا تحت فشار نمی‌گذارد

صفحه سیاست-

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت: «علت این درگیری نه در کارهایی که ایران انجام داده یا نداده است، بلکه در تجاوز بی‌ملاحظه و ناموجهی است که توسط ایالات متحده علیه ایران آغاز شده است.» او افزود که تصور نمی‌کند ایران از پایبندی به تفاهمات و توافقات موجود سر باز زده باشد.

در همین زمینه، نبنزیا اظهار داشت که روسیه برای از سرگیری مذاکرات با ایالات متحده، ایران را تحت فشار قرار نمی‌دهد.

وی در پاسخ به سوالی در این مورد گفت: «روسیه، در اصل، هیچ فشاری بر هیچ‌کس، چه ایران و چه هر کشور دیگری، وارد نمی‌کند. ایران یک کشور مستقل است و حق دارد تصمیمات خود را بگیرد.»

نماینده روسیه در سازمان ملل گفت مسکو هیچ برنامه‌ای برای برگزاری بسیج مردمی گسترده ندارد، چون به هیچ وجه نیازی به انجام این کار نیست.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل همچنین ادامه داد: «فکر می‌کنم بارها رسما گفته شده که در حال حاضر به بسیج گسترده نیاز نداریم و تا جایی که من می‌دانم، چنین چیزی برنامه‌ریزی و انتظار نمی‌رود.»

به نقل از خبرگزاری تاس، پیش از این، دیمیتری مدودف نایب رئیس شورای امنیت روسیه گفته بود که دشمن با انتشار شایعاتی در مورد بسیج قریب‌الوقوع در روسیه، به دنبال بی‌ثبات کردن اوضاع پیش از انتخابات است.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در ادامه ابراز تمایل کشورش برای دبیرکل بعدی سازمان ملل متحد مبنی بر مشارکت فعال‌تر در حل بحران اوکراین را اعلام کرد.

نبنزیا به خبرنگاران گفت: «ما می‌خواهیم دبیرکل جدید در حل بحران مؤثرتر باشد، اما برای دستیابی به این هدف، دبیرکل تازه انتخاب شده باید آماده شرکت در این فرآیند باشد، حتی اگر احتمال موفقیت همیشه وجود نداشته باشد.»

نبنزیا در مورد احتمال ایفای نقش سازمان ملل متحد به عنوان بستری برای حل بحران اوکراین، به خبرنگاران توضیح داد: «بسیاری از چیزها به دبیرکل و شخصیت او بستگی دارد.»

روسیه بارها آمادگی خود را برای تلاش برای دستیابی به یک راه حل مذاکره‌ای برای بحران اوکراین، بر اساس تفاهمات حاصل شده توسط روسای جمهور روسیه و آمریکا در اجلاس آلاسکا، از جمله رسیدگی به علل ریشه‌ای درگیری، در درجه اول تهدیدات علیه امنیت ملی روسیه، تأیید کرده است.

 


۱ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

ابوترابی فرد: ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور آمریکا را تحقیر خواهند کرد

حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی فرد در خطبه‌های دوم نماز جمعه این هفته تهران ضمن تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری گفت: در این روزها ملت ایران و ملل مسلمان و آزادگان جهان چهلمین روز بدرقه پیکر مجروح و مطهر قائد شهید را در سوگ هستند و ملت ایران در این روزهای تلخی که سپری کرد در کنار رزمندگان اقتدارآفرین ارتش و سپاه ایستاد و نقش ایرانیان در آفرینش امنیت مردم پایه را به نمایش گذاشت.

وی با اشاره به وحدت قوای سه گانه و تلاش دولتمردان برای گشودن گره‌های حاصل از تهاجم دشمن افزود: همدلی بی‌نظیر ایرانیان فصل نوینی از وفاق ملی را به نمایش گذاشت و رژیم صفاک صهیونیستی را به فروپاشی خود نزدیک کرد.

امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه به یاری خدا و با وحدت و انسجام ملی و پیوند مستحکم دولت و ملت از تنگناهای اقتصادی با عزت عبور خواهیم کرد گفت: رئیس جمهور آمریکا می‌خواست با تحریم‌های نخ‌نما شده و تهاجم نظامی ایران را تحقیر، تسلیم و تجزیه کند و زیر ساخت‌هایمان را نابود کند در حالی که  همه این اتفاقات به سکوی پرش اقتدار ایران تبدیل شد و ایرانیان بار دیگر رئیس جمهور بی‌کفایت و هیئت حاکمه آمریکا را در برابر نگاه شرق و غرب تحقیر خواهند کرد.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه در آستانه روز پزشک و هفته وحدت هستیم به دستاوردهای مهم نظام سلامت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: وقتی از جامعه پزشکی و تیم سلامت کشور سخن می‌گوییم نباید فقط از پزشک و بیمارستان سخن گفت بلکه باید از نظام سلامت بالغ سخن بگوییم که به سمت عدالت و کاهش هزینه‌های مردم برای دستیابی به سلامت حرکت می‌کنند.

ابوترابی فرد با اشاره به اهمیت اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع تصریح کرد: از همه دست‌اندرکاران می‌خواهیم نظام سلامت را برای پیاده شدن نظام ارجاع و پزشک خانواده یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه در جنگ ، نظام پزشکی ۶۶ هزار مجروح جنگ را درمان کرد و با جابجایی حدود ۸ میلیون نفر در کشور ذخیره تامین دارو را حفظ کرد ادامه داد: نظام سلامت کشور در زمان جنگ نیز اجازه نداد واکسیناسیون و درمان مادران باردار و بیماران مزمن متوقف شود که این بلوغ حاصل از زیرساخت‌ها و حضور نیروهای با ایمان است.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران تصریح کرد: به گفته وزیر بهداشت برای جنگ اول و دوم کاملاً آماده بودیم و هر آنچه برای تامین سلامت و درمان نیاز داشتیم را وارد کرده بودیم و همچنین در پاسخ به نیازهای مجروحان، جامعه پزشکی با همه توان در میدان حضور یافتند. حتی پرستاری در میناب که فرزندش در آن مدرسه بود و نگران حال فرزند خود بود محل ماموریتش را ترک نکرد

وی با اشاره به اینکه در تولید علم و دانش نظام سلامت در بین ۵۷ کشور اسلامی رتبه اول را داریم و در جهان نیز رتبه پانزدهم تا هفدهم را در اختیار داریم گفت: امروز ۳۹۰ هزار عضو در حوزه سلامت و آموزش درمان حضور دارند و ایران را به خودکفایی رساندند به طوری که مطلقاً نیازمند اعزام بیمار به خارج از کشور نیستیم.

وی در ادامه به رتبه‌های برتر ایران در حوزه‌های درمان ناباروری، ژنتیک پزشکی، سلول درمانی، جراحی قلب، واکسیناسیون، پیوند کلیه، پیوند مغز استخوان و غیره اشاره کرد و خطاب به مردم و جوانان تاکید کرد: آنچه در حوزه بهداشت، درمان و سلامت رخ داده است در همه حوزه‌های توسعه علمی کشور نیز رخ داده است که گوشه‌ای از آن را در دفاع مقدس شاهد بودیم. اگر دفاع مقدس شکل نمی‌گرفت کدام تحلیلگر احتمال می‌داد آتش موشک‌های ما تسهیلات فوق مدرن آمریکا و رژیم صهیونیستی را خاموش کنند و طعم تلخ شکست را به آنها بچشاند.

ابوترابی فرد در خطبه‌های اول نماز جمعه این هفته تهران نیز به دوگانگی وحدت و اختلاف به عنوان یکی از رازهای پرتکرار قرآن کریم اشاره کرد و به تفسیر آیات مربوط به این موضوع پرداخت.

خطیب نماز جمعه این هفته تهران بلندترین شعار انقلاب اسلامی را وحدت امت اسلام عنوان کرد و گفت: رسالت همه ما آن است که در متن جامعه پیوندها را مستحکم کنیم و در گام دوم برای وحدت امت اسلامی تلاش کنیم همانطور که اگر پیام‌های رهبر معظم انقلاب را مرور کنیم شاهد خواهیم بود که پرتکرارترین واژه وحدت است.

انتهای پیام




 مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز به بن بست رسید؟ | یک مقام ارشد کاخ سفید: این مذاکرات هفته‌ها پیش از هم پاشیده است

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به سمافور گفته‌اند که دولت ایالات متحده معتقد است مذاکرات ایران و عمان در روزهای اخیر به بن‌بست رسیده است.

 نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند
۴۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند

نخست وزیر عراق اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

 جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟
۲۴ دقیقه قبل / سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ چقدر می‌تواند به ایران آسیب برساند؟

از نظر کارشناسان موفقیت یا شکست کارزار فشار اقتصادی جدید ترامپ علیه ایران، بیش از اینکه به توانایی های گریز از تحریم ایران وابسته باشد، به نحوه واکنش کشورهای...

 چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد
۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

چافست از تداوم سود سپرده بانکی و هدف‌گذاری حاشیه سود ۲۰ درصدی خبر داد

شرکت افست در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده در کنفرانس اطلاع‌رسانی اعلام کرد که قرارداد و نرخ فروش کتب درسی سال مالی جدید هنوز از سوی وزارت آموزش‌وپرورش ابلاغ نشده و از تداوم درآمد سود سپرده‌های بانکی تا زمان تأمین مواد اولیه و بررسی بازارهای جدید برای ایجاد منابع درآمدی جایگزین خبر داد.

 ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ونس: در مرحله جدیدی از جنگ هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا عملا اعتراف کرد که هیچ ایده‌ای ندارد که تا چه مدت باید کارزار فشار اقتصادی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر ایران را اجرا کند!

 نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه
۲۸ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نحوه برگزاری دوره‌های آموزشی بازار سرمایه

دوره های آموزشی شرکت های مالی در روزهای آینده نحوه برگزاری، زمان و موضوعات آن ها مشخص شد.