قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

تنگی انگشتر و کفش در گرما؛ واکنش طبیعی بدن یا هشدار جدی؟

خبرآنلاین/ با افزایش دمای هوا، بسیاری از افراد متوجه می‌شوند که انگشترشان تنگ‌تر شده، کفش‌ها به سختی پا می‌روند یا دست‌ها و پاهایشان کمی متورم به نظر می‌رسد. این اتفاق در بیشتر موارد واکنش طبیعی بدن برای مقابله با گرماست و جای نگرانی ندارد اما گاهی نیز می‌تواند نشانه یک مشکل جدی باشد. به گزارش خبرآن
 تنگی انگشتر و کفش در گرما؛ واکنش طبیعی بدن یا هشدار جدی؟



 پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد
۲۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

پاکستان از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرد

جوان آنلاین: سناتور محمد اسحاق دار معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان امروز در اسلام‌آباد با اسعد الشیبانی وزیر خارجه حکومت موقت سوریه دیدار کرد.

به گزارش ایرنا، طرفین توافق کردند که همکاری‌های دوجانبه را در زمینه‌های مورد علاقه مشترک تقویت کنند.

آنان همچنین در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله فلسطین، بلندی‌های جولان اشغالی، افغانستان، وضعیت جنوب آسیا و تحولات خاورمیانه تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه پاکستان بر تعهد کشورش به حمایت از حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه تاکید کرد.

الشیبانی نیز ضمن استقبال از پیمان مشترک دفاعی پاکستان، عربستان و ترکیه از نقش اسلام‌آباد برای کمک به تنش زدایی بین ایران و ایالات متحده آمریکا قدردانی کرد.

وزرای خارجه پاکستان و سوریه بر تعهد یکدیگر برای ادامه تعامل و همکاری برای صلح، ثبات و رفاه در منطقه و فراتر از آن تاکید کردند.

الشیبانی امروز همچنین با جام کمال خان وزیر بازرگانی پاکستان دیدار و خواستار تاسیس مجمع سرمایه‌گذاری مشترک و تعمیق همکاری‌های اقتصادی با پاکستان شد.

 این اولین سفر یک وزیر خارجه از سوریه به پاکستان پس از ۱۹ سال به شما رفته و اولین سفر یک مقام رسمی حکومت موقت سوریه به اسلام‌آباد پس از سقوط حکومت بشار اسد می‌باشد.



 شمارش معکوس برای گرمای غیرقابل تحمل
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

شمارش معکوس برای گرمای غیرقابل تحمل

اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا اعلام کرد پدیده اقلیمی «ال‌نینو» در حال تشدید سریع است و حدود ۷۰ درصد احتمال دارد به قوی‌ترین رویداد ثبت‌شده از سال ۱۹۵۰ تاکنون تبدیل شود.

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، براساس تازه‌ترین پیش‌بینی اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا (NOAA) که شبکه خبری سی‌ان‌ان به آن استناد کرده است، شرایط ال‌نینو با سرعت زیادی در حال تقویت است و انتظار می‌رود این پدیده اواخر پاییز یا اوایل زمستان به اوج خود برسد.

پیش‌بینی‌های این نهاد آمریکایی نشان می‌دهد ال‌نینوی پیش‌رو ممکن است از نظر شدت، از رویداد موسوم به «سوپر ال‌نینو» در سال‌های ۱۹۸۲-۱۹۸۳ فراتر رود و به یک رویداد بی‌سابقه از زمان آغاز ثبت منظم این داده‌ها در سال ۱۹۵۰ تبدیل شود.

کارشناسان هشدار داده‌اند که همزمانی این پدیده با روند گرمایش جهانی می‌تواند پیامدهای اقلیمی آن را تشدید کند و به موج‌های گرمای شدیدتر و افزایش شدت برخی بلایای طبیعی منجر شود.

بر اساس این گزارش، شدت احتمالی ال‌نینو باعث شده است سال ۲۰۲۷ به‌عنوان گزینه‌ای بسیار محتمل برای ثبت رکورد گرم‌ترین سال تاریخ مطرح شود. با این حال، کارشناسان احتمال می‌دهند سال ۲۰۲۶ نیز بتواند رکورد گرمای ثبت‌شده را جابه‌جا کند.

ال‌نینو یک الگوی اقلیمی در اقیانوس آرام است که با افزایش دمای آب‌های اقیانوسی همراه می‌شود و می‌تواند الگوهای آب‌وهوایی را در مناطق مختلف جهان، به‌ویژه مناطق ساحلی و بخش‌های گسترده‌ای از کره زمین، تحت تاثیر قرار دهد.

در مقابل، لانینا مرحله مخالف این چرخه اقلیمی است که معمولاً با کاهش دمای جهانی همراه می‌شود. دوره‌های میان ال‌نینو و لانینا نیز به‌عنوان مرحله خنثی شناخته می‌شوند که در آن الگوهای معمول‌تر و طبیعی‌تر آب‌وهوا غالب هستند.
 



 هشدار جدید سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران دقیق‌تر و مخرب‌تر می‌شوند
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد ۲۴

هشدار جدید سخنگوی سپاه؛ سلاح‌های ایران دقیق‌تر و مخرب‌تر می‌شوند

اقتصاد۲۴- سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

 سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

سردار محبی با تأکید بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آنها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روز‌های گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.

منبع: دفاع پرس



 تورم جنگی چگونه سفره مردم را خالی کرد؟
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تورم جنگی چگونه سفره مردم را خالی کرد؟

دیدارنیوز _ مجید سلیمی بروجنی:

تاریخ بار‌ها و بار‌ها نشان داده که هیچ جنگی با شلیک گلوله‌ها آغاز نمی‌شود. جنگ‌ها زمانی آغاز می‌شوند که دولت‌ها دست در جیب شهروندان‌شان می‌کنند تا هزینه‌های خرید تسلیحات نظامی را تامین کنند. جنگ یک محصول بزرگ و التهاب‌آفرین به‌نام نااطمینانی دارد که افزایش قیمت کالا‌ها و مالیات‌ها را بلافاصله به در خانه مردم می‌آورد. ادبیات بین‌المللی اقتصاد جنگ و بحران، از نمونه‌های منطقه‌ای تا سایر کشور‌های درگیر ناامنی غذایی در خاورمیانه، نشان می‌دهد که مواجهه اقتصاد با شرایط بحرانی، از طریق چند سازوکار مشخص و کلیدی روانه سبد مصرفی خانوار‌ها می‌شود. بروز جنگ و نااطمینانی بلافاصله باعث اختلال در فرآیند‌های تولید، خطوط حمل‌ونقل، تامین انرژی، مواداولیه، تامین مالی بنگاه‌ها و شبکه توزیع کالا‌ها می‌شود.

در آن طرف نیز شاهد شکل‌گیری رفتار احتیاطی در خانوار‌ها به‌دلیل نااطمینانی شدید نسبت‌به آینده درآمدی است. در این شرایط خانوار‌ها ترجیح می‌دهند پس‌انداز احتیاطی خود را افزایش دهند یا دست‌کم خرید‌های قابل‌اجتناب را به تعویق بیندازند. در اقتصاد‌های درگیر جنگ نااطمینانی شدید یا شوک‌های پی‌درپی عرضه، نخستین واکنش خانوار‌ها معمولا «خرید کمتر» است. این عبارت ساده واقعیتی به‌مراتب عمیق‌تر را پنهان می‌کند؛ خانواده‌ها خرید خود را کم نمی‌کنند بلکه سبد مصرفی خریدشان را بازبینی می‌کنند. به بیان ساده‌تر مصرف از الگوی انتخاب و رفاه به الگوی بقا و حداقل‌سازی انتقال پیدا می‌کند.

به اعتقاد کارشناسان، علاوه‌بر آسیب مستقیم و تغییر اجباری در الگوی مصرف خانوار‌های ایرانی در کوتاه‌مدت، چشم‌انداز روشن بلندمدتی نیز برای احیا و بازسازی این سطح از مصرف وجود ندارد. طبیعتا با سقوط قدرت خرید واقعی ایرانیان در این دوره نه‌تنها سطح کلی مصرف نهایی کاهش یافته بلکه ترکیب درون‌گروهی آن نیز به‌شدت به‌سمت کالا‌های اساسی و ضروری (مسکن و خوراک) تغییر پیدا کرده و با کاهش شدید سایر مخارج مصرفی مواجه شده است. این نسبت تغییر ترکیب خود یکی از شاخص‌های کلیدی در ارزیابی رفاه جوامع است. درواقع براساس اصول استاندارد توسعه، هرچه سهم خوراک و مسکن در سبد مصرفی خانوار‌های یک کشور بیشتر باشد آن جامعه سطح رفاهی پایین‌تری را تجربه می‌کند.

در شرایط فعلی از یک‌سو …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو
سایت اکوایران

صحبت‌های قالیباف مقابل مجسمه شهید سلیمانی در عراق+ ویدیو

محمدباقر قالیباف در سفر به عراق، در کنار تندیس شهید قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، از شکل‌گیری «نظم جدید در منطقه» گفت.
 توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف است، افزایش تولید موجب کاهش کیفیت می شود
سایت عصرایران

توصیف سازمان بهینه‌سازی انرژی از وضعیت بحرانی بنزین در کشور: ذخایر کاهش یافته، واردات نیست، ماه‌های آینده دوره اوج مصرف …

امروز وارد استخر واقعیت شده‌ایم و چاره‌ای نداریم جز اینکه مسئله بنزین را زودتر در دستور کار قرار دهیم.
 آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در تنگه هرمز یک مسیر مخفیانه باز کرد | کنترل بخش جنوبی تنگه هرمز با ادعای اکسویس

دو مقام آمریکایی به آکسیوس گفته‌اند ارتش آمریکا طی هفته‌های اخیر به‌طور مخفیانه یک مسیر کشتیرانی در بخش جنوبی تنگه هرمز ایجاد کرده است که به نفتکش‌ها اجازه می‌دهد هر شب از این مسیر وارد تنگه شوند یا از آن خارج شوند.
 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار
سایت تابناک

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.
 عکس: هری و مگان؛ زندگی مشترک آن‌ها در قاب عکس
سایت تابناک

عکس: هری و مگان؛ زندگی مشترک آن‌ها در قاب عکس

شاهزاده هری و همسرش مگان، شش سال پس از کناره‌گیری از وظایف سلطنتی و نقل مکان به آمریکا، قصد دارند ماه جاری به بریتانیا بازگردند. نگاهی تصویری به فرازهایی از...
 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

نایب‌رئیس کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از سیاست‌های فعلی در حوزه مسکن، تاکید کرد:مبلغ تخصیص‌یافته برای وام مسکن نسبت به هزینه‌های واقعی ساخت‌وساز، رقم قابل‌توجهی نیست.
 نفت آمریکا از ۸۵ دلار گذشت؛ برنت در محدوده ۹۲ دلار معامله شد
سایت ایران آنلاین

نفت آمریکا از ۸۵ دلار گذشت؛ برنت در محدوده ۹۲ دلار معامله شد

قیمت نفت در معاملات پنجشنبه تحت تأثیر تشدید نااطمینانی‌های منطقه‌ای افزایش یافت؛ نفت آمریکا با رشد ۰.۸۲ درصدی به ۸۵.۰۸ دلار و نفت برنت با صعود ۰.۸۶ درصدی به ۹۲.۴۱ دلار رسید.
 پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیام هشت حمله اسرائیل برای شخص اردوغان؛ پاسخ در راه است؟

سردبیر رای‌الیوم حملات صهیونیست‌ها به فرودگاه ابوالظهور در سوریه را حامل پیام‌هایی برای اردوغان و ترکیه دانست.