قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

تکنیک های زیبا بدون لمس توپ | آخرین خبر

آخرین خبر/تکنیک های زیبا بدون لمس توپ ما را در کانال تلگرامی «آخرین خبر ورزشی» دنبال کنید
 تکنیک های زیبا بدون لمس توپ | آخرین خبر



۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

مابه‌تفاوت ارز ۶ میلیون تن نهاده باید به خزانه بازگردد/ چرا مسیر حسابرسی را مسدود کردید؟

تقابل میان بهارستان و وزارت جهاد کشاورزی وارد فاز تازه‌ای شد ِ در حالی که وزیر جهاد کشاورزی پیگیری‌های نظارتی مجلس را خارج از روال قانونی خوانده بود، حامد یزدیان نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با لحنی تند و قاطع، این ادعا را رد کرد و از تضییع حقوق عامه در سایه سکوت ۵ ماهه وزارتخانه پرده برداشت.

نایب‌رئیس اول کمیسیون کشاورزی مجلس در گفتگو با خبرنگاراقتصادی تابناک در تشریح دلایل اصلی گرانی گوشت و آشفتگی بازار نهاده‌ها، دست روی یک زخم کهنه گذاشت و آن را «کوری آماری» خواند و با انتقاد شدید از شکست پروژه پلاک‌گذاری دام و بی‌توجهی به تکالیف برنامه هفتم توسعه، نسبت به عواقب سنگین این بی‌برنامگی بر معیشت مردم هشدار داد که درادامه گفتگو آن را می خوانید. 

یزدیان در افشاگری تازه‌ای از وضعیت مدیریت در وزارت جهاد کشاورزی، پرده از چالش‌هایی برداشت که امنیت غذایی کشور و انضباط مالی در واردات را با ابهاماتی جدی روبرو کرده است و با انتقاد از روزمرگی در وزارت جهاد کشاورزی، از مسدود شدن مسیر نظارتی سازمان حسابرسی به دلیل عدم همکاری وزارت جهاد خبر داد.

وقتی وزارت جهاد کشاورزی از ارائه آمار می‌ترسد!

یزدیان در تشریح جلسات اخیر این کمیسیون، محورهای کلیدی ناکارآمدی در بخش کشاورزی و دامپروری در حوزه های مختلف نام برد و گفت: یکی از ضعف‌های جدی و دیرینه ، نبود آمار صحیح از جمعیت دامی، به‌ویژه در بخش دام سبک است درحالی که طبق تکالیف قانونی، وزارت جهاد موظف به «پلاک‌گذاری» و شفاف‌سازی داده‌های این حوزه بوده، اما عدم اجرای دقیق این طرح باعث شده تا برنامه‌ریزی برای تأمین سفره مردم با خطاهای فاحش مواجه شود.

یزدیان درخصوص ماجرای ارز ترجیحی و تخلفات در این حوزه گفت: در زمان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، حدود ۶ میلیون تن نهاده با این ارز وارد کشور شده بود که طبق قانون، مابه‌تفاوت قیمت این نهاده‌ها باید محاسبه و به خزانه بازمی‌گشت.

او ادامه داد: نکته قابل تامل اما گزارش سازمان حسابرسی است که این سازمان رسماً اعلام کرده که وزارت جهاد کشاورزی از ارائه اطلاعات شفاف و داده‌های خام خودداری می‌کند و همین امر باعث شده تا پرونده تسویه حساب با واردکنندگان عملاً معلق بماند.

پرونده‌ای که وزارت جهاد نمی‌خواهد باز شود!

او در پاسخ به سوال تابناک که اخیرا وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری با خبرنگاران پیگیری‌های نظارتی و تحقیق و تفحص‌ مجلس را «خارج از روال قانونی» خوانده بود گفت: عدم شفافیت در ۵ تا ۶ ماه گذشته مستقیماً با حقوق عامه در ارتباط است و مجلس نمی‌تواند در برابر ابهامات مالی و اجرایی سکوت کند و گزارش‌های نظارتی باید تا انتها دنبال شوند.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با لیست کردن مطالبات بر زمین مانده در برنامه هفتم، از عقب‌ماندگی در حوزه‌های زیربنایی انتقاد کرد و گفت: در حالی که خودکفایی در بذرها برای کاهش وابستگی حیاتی است، پیشرفت‌ها قانع‌کننده نیست البته شناسنامه‌دار کردن محصولات پیشرفت فیزیکی بسیار ناچیزی داشته است؛ امری که سلامت محصولات صادراتی و داخلی را به خطر می‌اندازد.

یزدیان تاکید کرد: برنامه‌ای برای ترویج کشت گیاهان کم‌آب‌بر و جایگزین برای نهاده‌های دامی دیده نمی‌شود و این مساله به معنی تداوم خروج ارز از کشوراست. 

هشدار به وزارتخانه: پاسخ‌ها قانع‌کننده نیست

او در پایان با اشاره به ترافیک سوالات بی‌پاسخ در صحن کمیسیون، نسبت به وضعیت «روزمرگی» در وزارت جهاد هشدار داد و گفت: حجم سوالات نمایندگان به دلیل اقناع نشدن از پاسخ‌های قبلی افزایش یافته و اگر روند پاسخگویی و اجرای تکالیف قانونی تغییر نکند، مجلس از ابزارهای نظارتی شدیدتر استفاده خواهد کرد.

به گزارش تابناک، به نظر می‌رسد وزارت جهاد کشاورزی در دوره جدید با یک چالش دوقطبی مواجه است؛ از یک سو میراث به‌جا مانده از حذف ارز ترجیحی و بدهی‌های ارزی و از سوی دیگر تکالیف سنگین برنامه هفتم . اما آنچه بیش از همه نمایندگان را برآشفته کرده، «دیوار بی‌خبری» و عدم ارائه داده به سازمان‌های نظارتی همچون سازمان حسابرسی است که می‌تواند شائبه رانت یا سوءمدیریت را تقویت کند.


۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

تحریم اقتصادی ایران شدت می‌گیرد / خطوط انتقال دورزننده می‌توانند جایگزین تنگه‌هرمز شوند؟

کد خبر: 787459 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۸:۵۵:۴۷ اعتمادآنلاین |

نوشین محجوب-  با گذشت دو ماه پس از توافق آتش‌بس موسوم به «سند اسلا‌م‌آباد»، نه مسیر گفت‌وگو میان تهران و واشنگتن هموار شده و نه نشانه روشنی از عبور بحران از سطح رویارویی دیده می‌شود، دولت ترامپ مدعی آغاز جنگ اقتصادی علیه کشورمان است. رییس‌جمهوری ایالات‌متحده ادعا کرد که مرحله تازه‌ای از فشار علیه ایران با محوریت اقتصاد را دنبال خواهد کرد؛ مسیری که با تهدید به اعمال تحریم‌ها و محدودیت‌های بیشتر علیه کشورها، شرکت‌ها و شبکه‌هایی دنبال می‌شود که با ایران همکاری تجاری و مالی دارند و در کنار آن، حضور نظامی امریکا در آب‌های منطقه نیز تداوم خواهد یافت. در برابر، تهران تاکید دارد که تهدیدهای اقتصادی، جایگزین راه‌حل مبتنی بر گفت‌وگو، احترام متقابل و رفع فشارهای غیرقانونی نخواهد شد. با این حال دونالد ترامپ در مواضع ادعایی تازه خود از آغاز آنچه «عملیات اقتصادی خردکننده» علیه ایران خوانده، سخن گفته و آن را Economic D-Day نامیده؛ تعبیری که در ادبیات امریکایی با هدف القای آغاز عملیاتی بزرگ و تعیین‌کننده به کار می‌رود. در همین راستا وزیر خزانه‌داری و معاون رییس‌جمهور امریکا نیز از «شدیدترین تحریم‌ها» و ورود به «مرحله تازه برای فشار اقتصادی» گفته‌اند. همزمان جی‌دی ونس، معاون رییس‌جمهور امریکا پنجشنبه مدعی شد واشنگتن وارد «مرحله جدیدی» در مواجهه با ایران شده و فشار اقتصادی مستمر را موثرترین ابزار خود می‌داند.او مدعی شد: امریکا به توان نظامی متعارف و زیرساخت‌های صنعتی ایران آسیب زده و اکنون می‌کوشد با فشار اقتصادی، مانع بازسازی توانمندی‌هایی شود که واشنگتن آنها را مرتبط با برنامه هسته‌ای و تولید تسلیحات ایران می‌خواند. 

 ایران دور تازه تحریم‌ها را تروریسم اقتصادی خواند- مواضع ادعایی مقام‌های رسمی امریکا در کنار وعده دولت ترامپ برای اعلام تحریم‌های جدید، نشان می‌دهد کاخ سفید پس از بن‌بست گفت‌وگوها، در پی انتقال کانون فشار از عملیات نظامی به شبکه تجارت، انرژی و مبادلات مالی ایران است. با این حال، مقام‌های امریکایی هنوز جزییات اجرایی، فهرست کشورهای هدف و سازوکار اعمال مجازات علیه طرف‌های ثالث را مشخص نکرده‌اند. تحلیلگران معتقدند همین ابهام، اجرای تهدید فشار فراگیر را برای واشنگتن پیچیده می‌کند، زیرا تحریم کشورهایی که به تجارت یا مبادلات مالی با ایران ادامه می‌دهند، می‌تواند دامنه تنش میان تهران و واشنگتن را گسترده کند. در مقابل عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش مواضع ادعایی ترامپ را تلاشی برای انحراف افکار عمومی امریکا از بحران‌های داخلی، ازجمله بدهی‌های سنگین و افزایش هزینه‌های بهره، توصیف کرد. او تاکید کرد: ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، شکست بیشتری برای واشنگتن و دشمنی بیشتر ایرانیان به همراه خواهد داشت و «تروریسم اقتصادی» امریکا اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها را تهدید می‌کند. بر پایه این موضع، تهران می‌کوشد پیامدهای تحریم‌های ثانویه امریکا برای دیگر کشورها و اقتصاد جهانی را نیز برجسته کند.

هرمز در کانون تنش‌ها- در شرایطی که جنگ اقتصادی امریکا علیه ایران کلید خورده، تنگه هرمز همچنان در مرکز این جدال قرار دارد. مقام‌های امریکایی مدعی‌اند با اتکا به ظرفیت نظامی، انتقال بخشی از نفت و گاز از این آبراه را ممکن کرده‌اند؛ اما داده‌های شرکت کپلر که رویترز نیز به آن استناد کرده، نشان می‌دهد شمار عبور کشتی‌ها در روز پنجشنبه به هفت فروند کاهش یافت؛ رقمی که نصف تردد ثبت ‌شده در روز پیش از آن بود. چهار کشتی وارد تنگه و سه کشتی خارج شدند و در میان آنها نفتکش بسیار بزرگ حامل نفت خام یا کشتی حامل گاز طبیعی مایع‌شده دیده نشده؛ هر چند یک کشتی بزرگ حامل گازهای مایع پروپان و بوتان از مسیر ایران از تنگه خارج شد. برخی ناظران این داده‌ها را نشانه تداوم اختلال و احتیاط سنگین در بازار می‌دانند و معتقدند ادعای باز بودن هرمز، لزوما به معنای بازگشت کامل، عادی و کم‌هزینه جریان کشتیرانی و انرژی نیست. در این فضا، موضوع مسیرهای جایگزین و خطوط انتقال دورزننده هرمز بیش از گذشته برجسته شده.  به باور کارشناسان انرژی، این گزینه‌ها در میان‌مدت ممکن است بخشی از آسیب‌پذیری صادرکنندگان را کاهش دهند، اما در کوتاه‌مدت نمی‌توانند جایگزین کامل ظرفیت هرمز شوند؛ زیرا بخش مهمی از زیرساخت صادرات انرژی منطقه و تجارت نفت همچنان به این شاهراه وابسته است. بر همین اساس، برخی تحلیلگران هرمز را محل تلاقی منافع ایران، دولت‌های ساحلی، بازار جهانی نفت و مصرف‌کنندگان بزرگ انرژی توصیف می‌کنند؛ واقعیتی که هرگونه تصمیم یک‌جانبه درباره آن را پرهزینه می‌سازد.

معادلات آشفته غرب آسیا-  با افزایش گمانه‌زنی‌ها درباره آینده رویارویی ایران و امریکا، ناوگروه «جورج واشنگتن» به حوزه عملیاتی سنتکام وارد دریای عرب شد. سنتکام مدعی است که این ناوگروه در چارچوب ماموریتی از پیش برنامه‌ریزی‌شده وارد منطقه شده است. با این حال، برخی تحلیلگران زمان‌بندی استقرار ناو را مهم می‌دانند و مدی‌اند کنش امریکا نشان از تداوم حضور و بازدارندگی نظامی واشنگتن است. این گروه تاکید دارند که افزایش توان دریایی، به‌تنهایی گره‌های سیاسی بحران، ازجمله اختلاف درباره تحریم‌ها، امنیت کشتیرانی و چارچوب مذاکره را حل نمی‌کند. اخبار مرتبط کنترل تنگه‌هرمز بالاخره دست کیست؟ ایران یا آمریکا؟ رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا با عذرخواهی از مردم ایران، منطقه را ترک خواهند کرد


۵۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

۵ نشانه تاکتیکی پرسپولیس

به گزارش مشرق ، پرسپولیس فصل جدید لیگ برتر را با دو پیروزی برابر شمس‌آذر و استقلال خوزستان آغاز کرده؛ شروعی که علاوه بر ثبت ۶ امتیاز، نشانه‌هایی امیدوارکننده از شکل و ساختار فنی این تیم را به نمایش گذاشته است.

سرخ‌پوشان در دو هفته نخست ۶ گل به ثمر رسانده‌ و تنها یک گل دریافت کرده‌اند؛ آماری که برای آغاز فصل قابل توجه است، اما به‌تنهایی نمی‌تواند معیار دقیقی برای سنجش توانایی‌های واقعی تیم مهدی تارتار باشد. پرسپولیس در این دو مسابقه نشان داده که از نظر تاکتیکی، ایده مشخصی برای بازی دارد. پرس از جلو، بازی عمودی، انتقال سریع، حضور بازیکنان بیشتر در فاز هجومی و واکنش مناسب پس از از دست دادن توپ، پنج مؤلفه‌ای هستند که در نمایش دو هفته نخست سرخ‌پوشان قابل مشاهده بوده‌اند.

با این حال، یک نکته مهم را نباید نادیده گرفت؛ شمس‌آذر و استقلال خوزستان، دست‌کم در شرایط فعلی، از جمله تیم‌هایی نیستند که بتوانند تمام ظرفیت یک مدعی قهرمانی را محک بزنند. بنابراین آنچه تاکنون از پرسپولیس دیده‌ایم، بیشتر نشان‌دهنده پتانسیل و نشانه‌های اولیه یک تیم مدعی است تا اثبات قطعی این ادعا.

۶ امتیاز ابتدایی؛ ساده اما بسیار مهم

ممکن است از نظر فنی، پیروزی مقابل تیم‌هایی مانند شمس‌آذر و استقلال خوزستان به اندازه یک مسابقه برابر مدعیان قهرمانی ارزش تحلیلی نداشته باشد، اما در جدول لیگ برتر هر سه امتیاز دقیقاً همان ارزشی را دارد که سه امتیاز یک بازی بزرگ دارد. تیمی که هدفش قهرمانی است، ابتدا باید مسابقاتی را که روی کاغذ شانس بیشتری برای پیروزی در آنها دارد، با موفقیت پشت سر بگذارد. قهرمانی فقط با شکست دادن رقبای مستقیم به دست نمی‌آید؛ بخش مهمی از آن به جمع‌آوری امتیازات مقابل تیم‌هایی مربوط می‌شود که در سطح پایین‌تری قرار دارند.

به همین دلیل، ۶ امتیاز ابتدایی پرسپولیس را نباید دست‌کم گرفت. شاید این امتیازات در هفته دوم چندان تعیین‌کننده به نظر نرسند، اما در هفته‌های پایانی می‌توانند همان فاصله‌ای باشند که یک تیم را در کورس قهرمانی نگه می‌دارد یا از آن خارج می‌کند. پرسپولیس فعلاً وظیفه اول خود را انجام داده است؛ حریفانی را که باید شکست می‌داد، شکست داده است. حالا آزمون دشوارتر آغاز می‌شود؛ جایی که تیم باید مقابل رقبایی قرار بگیرد که خودشان توانایی کنترل بازی، پرس، مالکیت و ایجاد موقعیت دارند.

پرس از جلو؛ اولین نشانه از هویت تاکتیکی

یکی از ویژگی‌های قابل توجه پرسپولیس در دو هفته نخست، تلاش برای بازپس‌گیری توپ در مناطق بالای زمین بوده است. پرس از جلو صرفاً یک تاکتیک دفاعی نیست. هدف این است که تیم، محل شروع حمله حریف را به مناطق نزدیک‌تر به دروازه او منتقل کند. اگر پرس موفق باشد، پرسپولیس می‌تواند توپ را در زمین حریف پس بگیرد و پیش از آنکه حریف فرصت سازماندهی مجدد پیدا کند، حمله دیگری را آغاز کند. این موضوع در فوتبال امروز اهمیت زیادی دارد؛ چرا که لحظه پس از از دست رفتن توپ، یکی از آسیب‌پذیرترین لحظات هر تیم است. اگر پرسپولیس بتواند در همان چند ثانیه نخست توپ را دوباره به دست بیاورد، حریف هنوز ساختار دفاعی خود را کامل نکرده و احتمال ایجاد موقعیت افزایش پیدا می‌کند.

با این حال، پرس از جلو یک شمشیر دو لبه است. اگر حریف بتواند خط نخست فشار پرسپولیس را بشکند، فضای بیشتری پشت سر بازیکنان پرس‌کننده ایجاد خواهد شد. بنابراین یکی از مهم‌ترین سؤالات درباره پرسپولیس این است که مقابل تیم‌هایی با کیفیت بالاتر در خروج از پرس، چه واکنشی خواهد داشت.

بازی عمودی؛ مالکیت برای رسیدن به دروازه

پرسپولیس در دو بازی نخست نشان نداده که مالکیت توپ را صرفاً برای بالا بردن آمار مالکیت می‌خواهد. هر زمان مسیر مناسبی برای بازی رو به جلو وجود داشته، بازیکنان تلاش کرده‌اند توپ را با سرعت بیشتری به خطوط بالاتر منتقل کنند. این همان چیزی است که می‌توان از آن به عنوان بازی عمودی یاد کرد؛ یعنی تیم به جای گردش طولانی و بی‌هدف توپ، در صورت وجود مسیر مناسب، سریعاً بازی را به سمت دروازه حریف پیش می‌برد.

عمودی بازی کردن البته به معنای عجله کردن نیست. یک تیم خوب باید بداند چه زمانی پاس رو به جلو بدهد و چه زمانی توپ را به عقب برگرداند تا زاویه جدیدی برای حمله ایجاد کند. پرسپولیس در دو هفته ابتدایی، به‌ویژه هنگام بازپس‌گیری توپ در میانه زمین، از این ویژگی استفاده کرده است. چنین مدلی مقابل تیم‌هایی که عقب می‌نشینند می‌تواند زمان رسیدن به یک‌سوم هجومی را کاهش دهد، اما برابر تیم‌های قدرتمندتر، کیفیت تصمیم‌گیری در پاس‌های عمودی اهمیت بیشتری پیدا خواهد کرد.

انتقال سریع؛ تبدیل توپ‌گیری به موقعیت

یکی دیگر از نکات مثبت پرسپولیس، سرعت انتقال از دفاع به حمله است. در فوتبال، لحظه‌ای که توپ از یک تیم به تیم دیگر منتقل می‌شود، می‌تواند بهترین زمان برای حمله باشد؛ زیرا ساختار دفاعی تیمی که توپ را از دست داده، هنوز کامل شکل نگرفته است. پرسپولیس در این دو بازی تلاش کرده بلافاصله پس از توپ‌گیری، بازیکنان هجومی خود را وارد فضا کند. در چنین شرایطی، بازیکنی مانند بیفوما اهمیت زیادی پیدا می‌کند؛ چرا که علاوه بر پاس دادن، توانایی حمل توپ و پیشروی با آن را دارد.

این ویژگی می‌تواند به پرسپولیس کمک کند تا فقط به پاس‌های سریع وابسته نباشد. وقتی بازیکنی بتواند با توپ چند متر پیشروی کند و یک مدافع را مجبور به واکنش کند، ساختار دفاعی حریف نیز دچار تغییر می‌شود. از این منظر، بیفوما می‌تواند یکی از ابزارهای مهم پرسپولیس برای تغییر ریتم مسابقه باشد.

حضور بیشتر بازیکنان در فاز هجومی

پرسپولیس در دو هفته نخست تمایل داشته با تعداد بیشتری از بازیکنان وارد فاز حمله شود. این موضوع باعث می‌شود بازیکن صاحب توپ گزینه‌های بیشتری در اختیار داشته باشد و مدافعان حریف نیز با تصمیم‌های بیشتری مواجه شوند.

در این میان، حضور ایگور سرگیف به عنوان مهاجم نوک می‌تواند یک تغییر مهم در ساختار هجومی پرسپولیس ایجاد کند. حضور مهاجم نوک تخصصی این امکان را به علی علیپور می‌دهد که از فضای اطراف او استفاده کند و دیگر مجبور نباشد تمام وظایف یک مهاجم مرکزی را به تنهایی انجام دهد.

علیپور می‌تواند بیشتر به عمق بزند، در کانال‌های کناری حرکت کند و حتی در برخی صحنه‌ها نقش سازنده حمله را بر عهده بگیرد.گل سوم پرسپولیس برابر استقلال خوزستان نمونه خوبی از این موضوع بود؛ جایی که علیپور با پاس در عمق، سرگیف را در موقعیت گل قرار داد. این همکاری اگر در ادامه فصل نیز تداوم پیدا کند، می‌تواند یکی از نکات مهم ترکیب تارتار باشد.

در واقع حضور سرگیف فقط به معنای اضافه شدن یک مهاجم دیگر نیست؛ این بازیکن می‌تواند باعث شود علیپور نیز در نقش متفاوت و مؤثرتری ظاهر شود.

بیفوما؛ ابزاری برای تغییر ریتم

با وجود شروع قدرتمند پرسپولیس برابر استقلال خوزستان، ضرب‌آهنگ تیم در بخش‌هایی از اواخر نیمه اول کاهش پیدا کرد. فشار اولیه کمتر شد و حملات نسبت به دقایق ابتدایی، از سرعت و تنوع کمتری برخوردار بود. اینجاست که بازیکنی مانند بیفوما اهمیت پیدا می‌کند.او با توانایی حمل توپ و بازی مستقیم، می‌تواند شرایطی را ایجاد کند که پرسپولیس برای شکستن خطوط دفاعی حریف فقط به پاس‌های کوتاه و گردش توپ متکی نباشد. یک تیم مدعی قهرمانی به چند راه برای ایجاد موقعیت نیاز دارد. اگر بازی ترکیبی جواب نداد، باید بتواند از کناره‌ها استفاده کند؛ اگر حریف فضا را بست، باید بازیکنی برای برتری فردی وجود داشته باشد و اگر دفاع حریف بیش از حد فشرده شد، توانایی تغییر ریتم ضروری است. بیفوما می‌تواند بخشی از این نیاز را برطرف کند.

واکنش پس از از دست دادن توپ

پنجمین ویژگی قابل توجه، رفتار پرسپولیس بلافاصله پس از از دست دادن توپ است. فوتبال تهاجمی بدون واکنش مناسب پس از لو دادن توپ، می‌تواند خطرناک باشد. اگر بازیکنان پس از از دست دادن توپ بلافاصله عقب‌نشینی کنند، فضای زیادی برای انتقال حریف ایجاد می‌شود. پرسپولیس در دو هفته نخست در بسیاری از صحنه‌ها تلاش کرده در همان منطقه توپ‌ از دست‌رفته فشار وارد کند و مانع شکل‌گیری حمله حریف شود. این رفتار از نظر تاکتیکی اهمیت زیادی دارد؛ زیرا بازپس‌گیری سریع توپ، هم یک اقدام دفاعی است و هم می‌تواند مقدمه یک حمله جدید باشد.

این بخش نیز مانند پرس از جلو باید در برابر تیم‌های قدرتمندتر آزمایش شود. هرچه کیفیت حریف در عبور از فشار بیشتر باشد، خطر ایجاد فضای پشت سر بازیکنان پرسپولیس نیز افزایش خواهد یافت.

یک سؤال بزرگ درباره فاز دفاعی

آمار یک گل خورده در دو بازی، برای شروع فصل امیدوارکننده است، اما هنوز نمی‌توان بر اساس آن درباره استحکام کامل ساختار دفاعی پرسپولیس قضاوت کرد. مسئله اصلی زمانی مشخص خواهد شد که پرسپولیس مقابل تیمی قرار بگیرد که خودش بتواند مالکیت توپ داشته باشد، پرس کند و بازیکنان بیشتری را به مناطق هجومی بفرستد. اگر خط اول پرس پرسپولیس شکسته شود، فاصله میان خطوط چقدر خواهد شد؟ آیا هافبک‌ها می‌توانند فضای مقابل مدافعان را به‌خوبی پوشش دهند؟ آیا تیم در زمان عقب‌نشینی می‌تواند همان نظم زمان مالکیت را حفظ کند؟

عیار واقعی در بازی‌های سخت‌تر مشخص می‌شود

پرسپولیس دو وظیفه مهم را در دو هفته ابتدایی انجام داده است؛ امتیاز کامل گرفته و در کنار آن، نشانه‌هایی از یک مدل بازی مشخص ارائه کرده است. پرس از جلو، بازی عمودی، انتقال سریع، حضور مؤثر بازیکنان در فاز هجومی و واکنش مناسب پس از از دست دادن توپ، پنج مؤلفه‌ای هستند که اگر در طول فصل تثبیت شوند، می‌توانند پایه‌های یک تیم مدعی را تشکیل دهند.

سرگیف نیز می‌تواند با حضور در نوک حمله، فضای بیشتری برای علیپور ایجاد کند و بیفوما این امکان را دارد که در مواقع افت ریتم، کیفیت و تنوع بیشتری به حملات بدهد. با این حال، هنوز برای اعلام اینکه پرسپولیس مدعی قطعی قهرمانی است، زود است. شمس‌آذر و استقلال خوزستان حریفانی نبودند که بتوانند همه نقاط قوت و ضعف پرسپولیس را آشکار کنند. بنابراین این دو پیروزی باید به عنوان یک شروع خوب دیده شوند، نه یک حکم نهایی.

برای تیمی که هدفش قهرمانی است، بردن این مسابقات ضروری است؛ اما قهرمانی زمانی معنا پیدا می‌کند که همین کیفیت برابر مدعیان و تیم‌های قدرتمندتر نیز حفظ شود. در نهایت، پرسپولیس پس از دو هفته یک تصویر امیدوارکننده از خود ارائه کرده است؛ ۶ امتیاز گرفته، فوتبال هجومی قابل قبولی ارائه داده و نشانه‌هایی از یک هویت تاکتیکی مشخص دارد. عیار واقعی این تیم اما زمانی مشخص خواهد شد که حریف بتواند بازی را از پرسپولیس بگیرد، پرس آن را بشکند و تیم تارتار را مجبور کند خارج از منطقه امن تاکتیکی خود تصمیم بگیرد. آن زمان است که می‌توان فهمید پرسپولیس فقط شروع خوبی داشته یا واقعاً برای یک فصل طولانی و فرسایشی در مسیر قهرمانی آماده است.




 رگبار باران در ۶ استان نوار شمالی در آخرین روز مرداد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

رگبار باران در ۶ استان نوار شمالی در آخرین روز مرداد

تهران- ایرنا- سازمان هواشناسی امروز (شنبه) برای ۶ استان واقع در نوار شمالی کشور و همچنین چهار استان وارد منطقه جنوب و جنوب شرق کشور رگبار باران با رعد و برق پیش‌بینی کرد.

 شوک صبحگاهی به بازار؛ سکه ۲۰۰ میلیونی شد، طلا رکورد زد!
۳۲ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک صبحگاهی به بازار؛ سکه ۲۰۰ میلیونی شد، طلا رکورد زد!

در این گزارش جدیدترین قیمت انواع طلا، سکه و حباب سکه در بازار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ را بخوانید.

 آموزش زبان انگلیسی به سبک عصر ایران / درس هشتاد و دو
۵۱ دقیقه قبل / سایت عصرایران

آموزش زبان انگلیسی به سبک عصر ایران / درس هشتاد و دو

ما در عصر ایران طرحی پیاده کرده ایم که به ساده ترین، آسان ترین و کم زمان بر ترین روش ممکن شما را در مسیر یادگیری زبان قرار می دهد. حتی اگر در حد الفبا، انگلی...

 سرمقاله همشهری/ آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | آخرین خبر
۲۴ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

سرمقاله همشهری/ آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟ | آخرین خبر

همشهری/ «آخرین برگ ترامپ و چه باید کرد؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: ترامپ از «تحریم‌های سخت و شکننده اقتصادی» علیه ایران گفته است. این یعنی چه؟ بازگشت از میدان به اقتصاد. شکست مطلق در میدان و دیپلماسی و حالا دوباره به همان ابزاری برگشته که پیش از ج

 میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
۲ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.

 وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وال استریت ژورنال: وزیر ارتش آمریکا که متحد ونس است، تا پایان سال کناره‌گیری می‌کند

وال استریت ژورنال نوشت: دَن دریِسکال، وزیر ارتش آمریکا، انتظار می‌رود تا پایان سال از سمت خود کناره‌گیری کند؛ این تصمیم پس از ماه‌ها تنش با پیت هگست، وزیر دفاع، مطرح شده است.