قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

وضعیت هوای فردا کرمان سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا کرمان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کرمان

وضعیت هوای فردا کرمان سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ را در این مطلب مشاهده میکنید.
 وضعیت هوای فردا کرمان سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا کرمان در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی کرمان



۳۱ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

رگبار باران در ۱۱ استان

به گزارش تجارت نیوز، امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

منبع: ایرنا


۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

کاهش دما در نیمه شمالی کشور از امروز/ افزایش مجدد دمای تهران از سه‌شنبه آینده

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: روند کاهشی دما، به‌ویژه در نیمه شمالی کشور، از امروز آغاز می‌شود و از روز شنبه تا دوشنبه، بسته به مناطق مختلف، با شدت متفاوتی ادامه خواهد داشت. پس از آن، مجدداً افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: در صورتی که مجدداً دما به کمتر از میزان فعلی برسد، هوا خنک‌تر خواهد شد. پس از این هفته نیز دما چند درجه، حدود دو تا سه درجه، کاهش می‌یابد؛ هرچند این میزان کاهش چندان چشمگیر نیست، اما به‌طور نسبی هوا خنک‌تر می‌شود.

ضیائیان در پایان خاطرنشان کرد: در استان تهران نیز کاهش دما تا روز یکشنبه پیش‌بینی می‌شود و پس از روز سه‌شنبه، مجدداً افزایش نسبی دما رخ خواهد داد. انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

هواشناسی ۱۴۰۵/۰۵/۳۰/ رگبار باران در ۱۱ استان

به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش هواشناسی، امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می‌شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.




 میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی
۱۱ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...

 محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

محدودیت تردد در کندوان و تهران-شمال

رییس پلیس راه البرز از اعمال محدودیت ترافیکی در جاده کرج - جالوس و آزادراه تهران - شمال در روز جمعه ٣٠ مرداد ماه جاری در محدوده این استان خبر داد.

 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۱۷ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

 قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟

بیشتر پژوهشگران منشأ «قنات» را ایران می‌دانند. شواهد تاریخی نشان می‌دهد این فناوری دست‌کم از دوره هخامنشیان رواج داشته و همراه با گسترش قلمرو ایران به سرزمین‌های دیگر نیز منتقل شده است.