قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۱ ساعت قبل

گواهینامه موتورسواری زنان بالاخره صادر می‌شود؟ آخرین خبر از اجرای مصوبه دولت

صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان پس از رفع موانع قانونی وارد مرحله اجرا شده و وزارت کشور از صدور آن در آینده نزدیک خبر داده است.
 گواهینامه موتورسواری زنان بالاخره صادر می‌شود؟ آخرین خبر از اجرای مصوبه دولت

به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، دولت چهاردهم از آغاز فعالیت خود، ساماندهی موتورسواری زنان را با تمرکز بر افزایش ایمنی، آموزش و فراهم‌کردن امکان بهره‌مندی از حقوق قانونی دنبال کرده است.

در ادامه این اقدامات، معاون اول رئیس‌جمهوری سال گذشته مصوبه صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان را ابلاغ کرد. زینی‌وند: صدور گواهینامه موتورسواری زنان به‌زودی اجرا می‌شود

امروز علی زینی‌وند سخنگوی وزارت کشور در نشست خبری در پاسخ به پرسشی درباره مقدمات صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، گفت: موضع وزارت کشور فراهم کردن زمینه‌های لازم است. مصوبه‌ دولت انجام و مسائل قانونی آن حل شده است و هیچ مانع قانونی وجود ندارد. مراحل شرعی هم طی و مقدمات صدور گواهینامه فراهم شده است. باتوجه به رفع موانع قانونی و موافقت همه ارکان قانونی با این موضوع به‌زودی شاهد صدور گواهینامه خواهیم بود. بهروز آذر: نمونه اولیه «گواهینامه موتورسواری زنان» چاپ شد

روز گذشته نیز زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهوری درباره آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان، گفت: صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان یکی از موضوعاتی بود که زنان با آن مواجه بودند؛ امروز با توجه به شرایط حمل‌ونقل و ترافیک شهرها، زنان به موتورسیکلت به عنوان یکی از ابزارهای تردد و راهکارهای حمل‌ونقل روی آورده‌اند و این روند نیز روزبه‌روز در حال افزایش است. مهم‌ترین وظیفه دولت این است که کمک کند کمترین آسیب متوجه زنان شود. نگرانی جدی ما این بود که زنان به دلیل نداشتن آموزش‌های رسمی، نداشتن گواهینامه و محرومیت از بیمه، دچار صدمات مضاعف شوند و به همین دلیل دولت به این موضوع ورود کرد.

بهروزآذر همچنین گفت: در آخرین صحبتی که با پلیس راهور داشتم، حتی نمونه اولیه گواهینامه زنان چاپ شده است. قرار بود در اسفندماه صدور گواهینامه انجام شود، اما جنگ رمضان آن را متوقف کرد. همچنین در همین ماه نیز قرار بود مراسم رونمایی از نخستین گواهینامه‌ زنان برگزار شود که بار دیگر به دلیل شرایط جنگی به تعویق افتاد. از آنجا که پلیس راهور و نیروی انتظامی متولی اصلی این موضوع هستند، درگیر موضوعاتی شدند، اما براساس آخرین پیگیری‌ها، …





 بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم بیمه شخص ثالث
۵۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم بیمه شخص ثالث

جرائم بیمه‌ای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه شخص ثالث، به مناسبت آغاز هفته دولت، همزمان با هفته وحدت و اعیاد باسعادت ولادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع) به مدت ۱۲ روز به‌صورت 100درصدی بخشوده می‌شود.

 از رژه ایرانی در قطر تا معماری نظم جدید در بغداد/ چرا بزرگ‌نمایی‌های حامیان قالیباف به ضرر او تمام می‌شود؟
۴۰ دقیقه قبل / سایت رجانیوز

از رژه ایرانی در قطر تا معماری نظم جدید در بغداد/ چرا بزرگ‌نمایی‌های حامیان قالیباف به ضرر او تمام می‌شود؟

بزرگ‌نمایی رسانه‌های حامی قالیباف از سفرهای معمول دیپلماتیک او، با تیترهایی نظیر «رژه ایرانی در قطر» و «معماری نظم جدید از بیروت تا بغداد»، به پاشنه آشیل رئیس مجلس تبدیل شده است.

 اسلامی: هرگز متوقف نخواهیم شد/ شاهد فصل نوینی از کاربرد فناوری هسته‌ای در عرصه سلامت هستیم
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اسلامی: هرگز متوقف نخواهیم شد/ شاهد فصل نوینی از کاربرد فناوری هسته‌ای در عرصه سلامت هستیم

معاون رییس‌جمهور همزمان با آغاز هفته دولت و در جریان دیدار با جمعی از پزشکان، اعضای هیات علمی و متخصصان حوزه پزشکی هسته‌ای، تاکید کرد: امروز تفاهم‌نامه‌ای را با دانشگاه علوم پزشکی ایران مبادله کردیم؛ هدف این تفاهم‌نامه ایجاد ظرفیت جدید برای شتاب بخشیدن به تحقیقات حوزه فناوری‌های هسته‌ای محسوب می‌شود که در خدمت نظام سلامت کشور قرار می‌گیرد.

 لطفا برای سرگرمی خودتان در خیابان نرقصید
۴۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

لطفا برای سرگرمی خودتان در خیابان نرقصید

در پی انتشار ویدیویی از رقص چند نفر در یکی از معابر شهرک اکباتان، واکنش‌های مختلفی در فضای مجازی شکل گرفت. برخی کاربران با انتقاد از این اقدام، آن را مغایر با فضای عمومی جامعه دانسته و تأکید کردند که چنین رفتارهایی نباید به فضای عمومی منتقل شود.

 ضرورت دارد تهران به‌صورت قاطعانه در حوزه میدانی به جسارت‌ها و گستاخی‌های رژیم کی‌یف پاسخ دهد/ تماس کایا کالاس با عراقچی، پروژه فریب بود و تهران نباید در این تله فریب قرار می‌گرفت
۴۰ دقیقه قبل / سایت رجانیوز

ضرورت دارد تهران به‌صورت قاطعانه در حوزه میدانی به جسارت‌ها و گستاخی‌های رژیم کی‌یف پاسخ دهد/ تماس کایا کالاس با عراقچی، پروژه فریب بود و تهران نباید در این تله فریب قرار می‌گرفت

حمله پهپادی رژیم کی‌یف به کشتی ایرانی در دریای کاسپین یک پروژه امنیتی با فرماندهی محور آنگلوساکسونی ناتو برای تکمیل چرخه محاصره ایران است

 چرا داده حلقه مفقوده تحول انرژی است؟
۵۷ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا داده حلقه مفقوده تحول انرژی است؟

دنیای اقتصاد: اگر نفت یکی از مهم‌ترین دارایی‌های راهبردی قرن بیستم بود، داده در قرن بیست‌ویکم به یکی از منابع مهم قدرت اقتصادی و حکمرانی تبدیل شده است.



ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ مقابله با نفوذ؛ با واژه‌های مبهم و محدودیت‌های گسترده

مجلس کلیات طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» را تصویب کرده؛ طرحی که هدفش، مقابله با نفوذ و سلطه بیگانگان است؛ موضوعی که طبیعتاً با امنیت ملی کشور ارتباط دارد. اما سؤال اینجاست که مرز مقابله با نفوذ با ارتباطات عادی و مشروع شهروندان کجاست؟
سایت تابناک

دختر ۱۵ ساله پرندی گم شد

سایت رکنا

فیلم/ معجزه‌ای که در روز حمله به بیت رهبری رخ داد

سایت عصرایران

یک لکه خون راز سرقت مسلحانه یک میلیارد تومانی در شمال تهران را فاش کرد

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟
سایت فرارو

از سقوط رویای مهندسی تا افسانه سعادت در پزشکی؛ کارنامه کنکور ۱۷ ساله چه می‌گوید؟

آمار داوطلبان سه گروه اصلی کنکور در ۱۷ سال گذشته، از سقوط چشمگیر رویای مهندس شدن، ماندگاری جذابیت پزشکی و تغییر نگاه جوانان ایرانی به دانشگاه، شغل و آینده خبر می‌دهد. اما چرا؟
از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟
سایت فرارو

از پلمب کافه‌ها تا کندن نیمکت‌های خیابان؛ آیا شهر یکدست می‌شود؟

یک جامعه‌شناس شهری تأکید می‌کند که نخستین گام مدیریت شهری باید پذیرفتن واقعیت اجتماعی و حق همه گروه‌ها برای استفاده از شهر باشد. ایمانی جاجرمی می‌گوید نمی‌توان حق مردم را از شهر نادیده گرفت.