قیمت طلا امروز




 سایت اینتیتر / ۲۶ ساعت قبل

یهودستیز نیستم؛ انتقاد از اسرائیل با نفرت از یهودیان فرق دارد

مارک رافالو، بازیگر هالیوود، در واکنش به اتهام «یهودستیزی» از سوی پارامونت، انتقاد خود از خانواده الیسون و ادغام ۱۱۱ میلیارد دلاری پارامونت و برادران وارنر را تکرار کرد و گفت مخالفت با سیاست‌های دولت اسرائیل یا قراردادهای نظامی، به معنای خصومت با یهودیان نیست.
 یهودستیز نیستم؛ انتقاد از اسرائیل با نفرت از یهودیان فرق دارد

به گزارش اینتیتر به نقل از خبرآنلاین، مارک رافالو پس از آنکه شرکت پارامونت، این بازیگر را به دلیل متهم کردن دیوید و لری الیسون به «قدرت بخشیدن به برخی از مخرب‌ترین و غیرانسانی‌ترین نیروها در جهان» به «یهودستیزی» متهم کرد، به این اتهام پاسخ داد.

رافالو صبح شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این اتهام که من یهودستیز هستم، تکان‌دهنده و اساساً نادرست است. انتقاد از اقدامات نخست‌وزیر اسرائیل، یک قرارداد فناوری نظامی یا مدیرانی که این فناوری را تأمین می‌کنند، به معنای انتقاد از یهودیان نیست.»

او افزود: «این گفت‌وگوی انتقادی و ضروری، سپس به‌طور غیرصادقانه‌ای ضداسرائیلی تعبیر می‌شود. برای روشن شدن موضوع، دیدگاه‌های من برخاسته از باورهای سیاسی خودم است و هرگز نباید به‌عنوان خصومت با مردم یهود تلقی شود؛ مردمی که عمیقاً به آنها عشق و احترام می‌ورزم.»

رافالو ادامه داد: «هر آنچه درباره بازیگری، کنشگری و انسان‌گرایی می‌دانم، عمیقاً تحت تأثیر دوستان، همکاران و عزیزان یهودی‌ام قرار گرفته است؛ افرادی که در تمام مراحل زندگی‌ام بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی و خانواده‌ام بوده‌اند.»

این بازیگر روز شنبه ویدیویی از صحبت‌های سافرا کتز، یکی از اعضای هیئت‌مدیره پارامونت، منتشر کرده بود که در آن درباره «فناوری‌های واقعاً ترسناک» مورد استفاده شرکت اوراکل برای کمک به ارتش اسرائیل پس از حمله ۷ اکتبر صحبت می‌شد.

رافالو در ادامه، لری الیسون را یک «الیگارش …



 سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: وضعیت تنگه هرمز باید به قبل از بحران بازگردد و ما بر ضرورت آزادی دریانوردی در آن تأکید داریم.

 شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران  | آیا چین عملیات  «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است
۳۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران | آیا چین عملیات «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است

اقتصادنیوز: به باور علی واعظ، مشکل اساسی واشنگتن این است که بسیاری از همسایگان ایران انگیزه‌ای برای پیوستن کامل به این فشارها ندارند. او معتقد است کشورهای منطقه نمی‌توانند همسایه خود را به طور کامل از خود برانند و برخی نیز از اساس تمایلی ندارند تا آمریکا و اسرائیل در این جنگ به پیروزی کامل برسند.

 بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی

خانه تئاتر در بیانیه‌ای نسبت به تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» توضیحاتی ارائه کرد.

 اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس
۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس

حوادث رکنا، هوشیاری مأموران پلیس راه آذربایجان شرقی هنگام گشت‌زنی در محور ارومیه ـ تبریز، به کشف یک مرد جوان از صندوق عقب یک دستگاه پژو پارس و دستگیری 3 متهم با 2 خودرو منجر شد.

 روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟
۲۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟

برتری هسته‌ای آمریکا نتوانست ایران را وادار به تسلیم کند و نشان داد سلاح هسته‌ای بیشتر ابزار بازدارندگی است تا وادارسازی.

 معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ

سامسونگ کاور ایران با بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت، به‌عنوان یکی از مراجع تخصصی و معتبر لوازم جانبی سامسونگ در کشور شناخته می‌شود که تضمین اصالت ۱۰۰ درصدی محصولات را در کنار تنوع بالای قاب و کاور ارائه می‌دهد.