قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

رئیس‌کل دادگستری: ما با دشمنانی مواجه هستیم که دچار سادیسمِ آدم‌کشی شده‌اند

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه ما با دشمنانی مواجه هستیم که دچار سادیسمِ آدم‌کشی شده‌اند، گفت: نباید در برابر جنایات دشمنان سکوت کنیم.
 رئیس‌کل دادگستری: ما با دشمنانی مواجه هستیم که دچار سادیسمِ آدم‌کشی شده‌اند

به گزارش شهرآرانیوز، دادگاه نمایشی جنایت رژیم صهیونیسیتی و ایالات متحده آمریکا در پرونده میناب برای اولین بار در خراسان رضوی با حضور رئیس کل دادگستری و جمعی دیگر از مسئولان قضایی استان در سالن شهید حاتمی مشهد برگزار شد.

حجت‌الاسلام رضا زرندی در دادگاه نمایشی جنایت رژیم صهیونیسیتی و ایالات متحده آمریکا در پرونده میناب، اظهار کرد: امام علی (ع) در وصیت خود به فرزندانشان، همگان را به پیگیری مستمر و «خصمِ ظالم بودن» توصیه کرده‌اند. «خصم» در اینجا به معنای مدعی است که تا رسیدن به نتیجه و محاکمه مجرم، دست از تعقیب او برنمی‌دارد.

وی در تشریح مصادیق جنایات جنگی، به فاجعه مدرسه «شجره طیبه» در میناب اشاره کرد و گفت: در نهم اسفندماه ۱۴۰۴، این مدرسه در ساعت ۱۰:۴۵ صبح هدف قرار گرفت. نکته تکان‌دهنده اینجاست که موشک‌های به‌کار رفته مجهز به دوربین‌های پیشرفته بودند و تصاویر لحظه‌به‌لحظه نشان می‌داد که دیوار‌ها رنگی و محیط مدرسه است؛ با این حال، مهاجمان پس از اصابت نخست، دانش‌آموزانی را که به نمازخانه منتقل شده بودند، با دو پرتابه دیگر به خاک و خون کشیدند. در این جنایت ۱۶۸ کودک بی‌گناه به همراه معلمانشان به شهادت رسیدند.

در ادامه حتما بخوانید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: مشهد در دی‌ماه ۱۴۰۴ حتی یک ثانیه هم سقوط نکرد | پرونده‌های اغتشاشگران در حال رسیدگی است+ فیلم

رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی همچنین به حمله علیه ناو دنا اشاره کرد و گفت: در ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۴، این ناو که از رزمایش بازگشته و فاقد سلاح بود، مورد اصابت قرار گرفت. مهاجمان با آگاهی از اینکه خدمه در انتهای کشتی پناه گرفته‌اند، ۵ دقیقه بعد، با اژدری دیگر محل تجمع آنها را هدف قرار دادند.

وی با اشاره به اظهارات منتسب به عاملان این جنایت مبنی بر «لذت‌بردن» از این اقدام، گفت: ما با دشمنانی مواجه هستیم که دچار سادیسمِ آدم‌کشی شده‌اند و از کشتن انسان‌ها لذت می‌برند.

زرندی در پایان با تأکید بر اینکه نباید در برابر چنین جنایاتی سکوت کرد، خاطرنشان کرد: رهبر شهید، فرماندها، دانشمندان، مراکز درمانی و مناطق مسکونی ما مورد هدف قرار گرفته‌اند. طبق توصیه مولای متقیان، وظیفه شرعی و قانونی همه ما این است که با بهره‌گیری از مستندات دقیق، مدعیانه به مصاف این متجاوزان برویم و آنها را در دادگاه‌های بین‌المللی پاسخگو کنیم.

 





 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور
۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

آغاز رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دومین روز کنکور

رقابت بیش از ۴۶۳ هزار داوطلب در دو گروه علوم انسانی و ریاضی و فنی در دومین و آخرین روز کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد.

 سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سه مرحله در تحول محافظه‌کاری از منظر راجر اسکروتن | محافظه‌کاری مدرن و سازگاری با ارزش‌های لیبرال | محافظه‌کاری و لیبرالیسم دو روی یک سکه‌اند؟

اقتصادنیوز: محافظه‌کاران و لیبرال‌ها هر دو در برابر نظام‌های مبتنی بر مدیریت مطلق و برنامه‌ریزی از بالا، از آزادی و نظام‌های آزاد دفاع می‌کنند. در اندیشه راجر اسکروتن نقطه‌ای وجود دارد که در آن محافظه‌کاری و لیبرالیسم به هم می‌رسند: دفاع همزمان از وحدت ملی، مرزها، جامعه مشخص و نهادهای کهن از یک سو، و دفاع جدی از آزادی از سوی دیگر.

 درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

درس بزرگ جنگ علیه ایران برای اعراب خلیج‌فارس | الجزیره: نبرد پهپاد‌ها و موشک‌های ارزان با پدافند‌های میلیارد دلاری؛ معادلات را تغییر داد

اقتصادنیوز: پس از گذشت پنج ماه از آغاز جنگ میان آمریکا و ایران، نشانه‌های آینده امنیت خلیج فارس در حال آشکار شدن است. رفت‌وآمد کشتی‌های تجاری بر اساس ترتیباتی که هم‌اکنون میان عمان و ایران در حال مذاکره است، از سر گرفته شده؛ ترتیباتی که بر اساس قواعد جدید، نقش مستمر تهران در تنگه هرمز را به رسمیت می‌شناسد.

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز
۵ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

استاندار تهران خبر داد: کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت پس از رایگان شدن مترو و اتوبوس توسط شهرداری تهران | جهان نیوز

معتمدیان با اشاره به ویژگی‌های منحصربه‌فرد استان تهران می‌گوید:با وجود آسیب به زیرساخت‌های سوخت‌رسانی، هیچ‌یک از ۳۸۶ جایگاه سوخت استان تعطیل نشد. همزمان با رایگان ‌شدن مترو و اتوبوس و همراهی مردم در کاهش ترددهای غیرضروری، مصرف سوخت نیز حدود ۵۰ درصد کاهش یافت.