قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

استاندار خراسان رضوی: اربعین بزرگ‌ترین جلوه وحدت مسلمانان است

«شهرآرانیوز_ گروه سیاست»، استاندار خراسان رضوی گفت: اربعین بزرگ‌ترین جلوه وحدت مسلمانان است و این اجتماع عظیم می‌تواند زمینه‌ساز انسجام بیشتر میان ملت‌های اسلامی باشد.
 استاندار خراسان رضوی: اربعین بزرگ‌ترین جلوه وحدت مسلمانان است

غلامحسین مظفری با حضور‌ در شهر نجف و‌بازدید از خدمات شهرداری مشهد در این شهر در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: از همه همکاران شهرداری مشهد به ویژه نیرو‌های خدمات شهری که با اخلاص و روحیه جهادی در مسیر خدمت به زائران اربعین حضور دارند صمیمانه قدردانی می‌کنم. مدیران و کارکنان مجموعه مدیریت شهری با احساس مسئولیت در حال انجام وظیفه هستند، اما آنچه بیش از همه جلوه‌گر است عشق و ارادتی است که نیرو‌های خدماتی با تمام وجود در خدمت زائران حضرت امیرالمؤمنین (ع) قرار داده‌اند. خادمان مشهدی اربعین؛ خدمت به زائران فراتر از یک وظیفه اداری 

وی افزود: حضور در میان این خادمان نشان داد که خدمت به زائران برای آنان تنها یک وظیفه اداری نیست بلکه ادای دینی عاشقانه به اهل بیت (ع) است. خوشبختانه در مسیر بازدید از حرم مطهر تا محل استقرار مواکب نظم و پاکیزگی مثال‌زدنی بود و این موضوع حاصل تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های خدمات شهری است.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: در کنار خدمات اجرایی برنامه‌های فرهنگی ارزشمندی نیز در مواکب شهرداری مشهد اجرا می‌شود. یکی از این اقدامات نصب یادمان کوله‌پشتی شهدای مظلوم میناب است که به نمادی از مظلومیت کودکان شهید و جنایت‌های دشمنان ملت ایران تبدیل شده است.

مظفری اظهار کرد: این یادمان مورد توجه زائران از ملیت‌های مختلف قرار گرفته و بسیاری از آنان با نوشتن یادداشت و ابراز همدردی پیام خود را ثبت کرده‌اند. این اقدام فرهنگی توانسته پیوند عاطفی میان ملت ایران مردم عراق و دیگر مسلمانان حاضر در مراسم اربعین را تقویت کند.

در ادامه حتما بخوانید شهردار مشهد مقدس: خدمت به زائران اربعین هزینه نیست بلکه ادای دین به جبهه مقاومت است

وی با اشاره به ضرورت حفظ کوله‌پشتی شهدای مظلوم میناب گفت: امیدواریم پس از پایان مراسم اربعین نیز مکان مناسبی در مشهد برای نصب این اثر فرهنگی پیش‌بینی شود تا به عنوان نمادی از مقاومت ملت ایران و یادآور مظلومیت شهدای عزیز باقی بماند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: اربعین بزرگ‌ترین جلوه وحدت مسلمانان است و این اجتماع عظیم می‌تواند زمینه‌ساز انسجام بیشتر میان ملت‌های اسلامی باشد. امیدواریم این همدلی و وحدت به پیروزی نهایی جبهه مقاومت و عزت روزافزون امت اسلامی منجر شود.

مظفری در پایان گفت: امسال یاد و نام همه شهدای عزیز به ویژه شهدای اخیر کشور در مراسم اربعین زنده است. زائران در این مسیر یاد شهدا را گرامی می‌دارند و از خداوند متعال می‌خواهند که توفیق ادامه راه آنان و خدمت صادقانه به مردم را به همه ما عنایت کند.





 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۳ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: ناترازی‌ها به دلیل آسیب‌های ناشی از جنگ، موجب افزایش فشار بر صنعت برق شده/ سیاست دولت، استمرار تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید است

رئیس‌جمهور بر رفع موانع تأمین برق صنایع و جلوگیری از توقف خطوط تولید تأکید کرد.

 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد
۱۱ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تحول در پارادایم صنعت ساختمان با فناوری ساخت هوشمندتر و کم‌کربن

معاون علمی رییس‌جمهور گفت: صنعت ساختمان باید با پذیرش فناوری‌ها و رعایت الزامات مبحث ۱۹ ساختمان، در مسیر ساخت سریع‌تر، هوشمندتر و کم‌کربن‌ گام‌بردارد.

 قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد
۸ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: آنچه باعث شده تهران و بغداد به هم نزدیک شود امتناع مشترک از این است که پایتخت های بیگانه سرنوشت کشورهای ما را رقم بزنند.