قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

مهم‌ترین توصیه حفظ کاهش وزن بعد از مصرف آمپول‌های لاغری | مناسب‌ترین عدد برای کاهش وزن در هفته چیست؟

یک فوق تخصص غدد و متابولیسم می‌گوید: قبل از تجویز این آمپول‌ها حتما باید سابقه بیماری‌های فرد از جمله تیروئید، دیابت، التهاب لوزالمعده و وضعیت کبد بررسی شود.
 مهم‌ترین توصیه حفظ کاهش وزن بعد از مصرف آمپول‌های لاغری | مناسب‌ترین عدد برای کاهش وزن در هفته چیست؟

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا مهاجری تهرانی، افزود: تب آمپول‌های لاغری چند سالی است که در دنیا و از جمله در کشور ما بالا گرفته است؛ آمپول‌هایی که راهی مؤثر برای کاهش وزن و بهبود مشکلاتی مانند دیابت و کبد چرب و حتی بعضی بیماری‌های قلبی هستند. متخصصان هشدار‌های متعددی هم درباره این تب مصرف به ویژه استفاده خودسرانه مطرح می‌کنند. یک نکته مهم دیگر هم درباره این محصولات وجود دارد، این که اثربخشی آنها در کاهش وزن تاکنون دیده شده، اما نکته مهم حفظ وزن کاهش یافته بعد از پایان دوره ترزیق است.

وی در این باره می‌گوید: «به همین دلیل است که تأکید می‌کنیم این درمان باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود.»

او با بیان این که کاهش وزن نباید شدید و با سرعت زیاد اتفاق بیفتد، تاکید می‌کند:، چون کاهش وزن شدید می‌تواند باعث از دست رفتن آب بدن و عضلات شود. بر این اساس کاهش حدود یک کیلوگرم وزن در هفته، روند مناسبی است و بیشتر از این مقدار مناسب و مطلوب نیست. تحلیل آماری فوری معادلات ساختاری تفسیری با آموزش کامل حتی یک روزه؟!

به گفته مهاجری بعد از رسیدن بیمار به وزن ایده‌آل هم درمان باید وارد مرحله نگهدارنده شود. یعنی دوز دارو به‌تدریج کاهش پیدا کند یا فاصله مصرف آن افزایش پیدا می‌کند تا وزن حفظ صورت بگیرد.

این فوق تخصص غدد در ادامه به این نکته هم اشاره می‌کند که دارو‌های خوراکی از همین گروه هم در حال ورود به بازار هستند که می‌توانند در آینده برای درمان نگه‌دارنده مورد استفاده قرار گیرند، که البته مصرف آنها هم باید با نظر پزشک متخصص انجام شود. آمپول‌های لاغری، شمشیر دولبه

مهاجری در پاسخ به سوالی درباره فواید و مضرات این محصولات که تاکنون در مطالعات به آن پرداخته شده، توضیح می‌دهد: آمپول‌های لاغری، دارو‌های جدیدی هستند که در سال‌های اخیر در اختیار پزشکان سراسر دنیا قرار گرفته‌اند. تأثیرات بسیار خوبی هم در کاهش وزن، بهبود کبد چرب، کنترل دیابت و حتی بهبود وضعیت قلبی بیماران داشته‌اند.





 فوری؛ آقای میانجی فردا در تهران | عاصم منیر حامل پیام‌ آمریکا است؟
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ آقای میانجی فردا در تهران | عاصم منیر حامل پیام‌ آمریکا است؟

سخنگوی وزارت خارجه از سفر عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان به تهران خبر داد.

 سایه بسته شدن تنگه هرمز بر قیمت نفت |  آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان تبدیل شد  | چه مقدار نفت از تنگه هرمز عبور می‌کرد؟
۴۱ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

سایه بسته شدن تنگه هرمز بر قیمت نفت | آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان تبدیل شد | چه مقدار نفت از تنگه هرمز عبور می‌کرد؟

اقتصادنیوز:تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.

 حمایت از صهیونیست‌ها، مشارکت در جنایت‌های جنگی است
۲۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حمایت از صهیونیست‌ها، مشارکت در جنایت‌های جنگی است

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با اشاره به هشدار بیش از صد دیپلمات انگلیسی و فرانسوی، تأکید کرد: ادامه ارسال سلاح و هرگونه حمایت از رژیم صهیونیستی، انتخاب آگاهانه برای همکاری در جنایت‌های این رژیم محسوب می‌شود.

 ترمیم مزد را در شورای عالی کار مطرح می‌کنیم/ همه کارگران نیازمند ترمیم دستمزدند
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

ترمیم مزد را در شورای عالی کار مطرح می‌کنیم/ همه کارگران نیازمند ترمیم دستمزدند

نماینده کارگران در شورای عالی کار، گفت: در شرایط فعلی بحث مورد نظر ما معیشت و دستمزد کارگران است که انتظار داریم در جلسه مطرح شود. کارگران در افزایش قیمت سبد معیشت نقشی ندارند و تصمیمات دولت بود که باعث افزایش دو برابری قیمت سبد معیشت شد.

 ببینید/ «راکی» در ۸۰ سالگی همچنان بدون بدلکار می‌تازد
۴۳ دقیقه قبل / سایت انتخاب

ببینید/ «راکی» در ۸۰ سالگی همچنان بدون بدلکار می‌تازد

پشت صحنه فیلم جدید سیلوستر استالونه؛ «راکی» در ۸۰ سالگی همچنان بدون بدلکار می‌تازد!

 رکوردشکنی طلا و سکه؛ کشتی‌آرای: بازار وارد فاز هیجانی شده است
۴۱ دقیقه قبل / سایت اکوایران

رکوردشکنی طلا و سکه؛ کشتی‌آرای: بازار وارد فاز هیجانی شده است

اکوایران: بازار طلا و سکه در روزهای پایانی مردادماه تحت تأثیر جهش کم‌سابقه اونس جهانی و افزایش نرخ ارز داخلی، وارد فاز تازه‌ای از التهاب شد. با این حال، محمد کشتی‌آرای، عضو کمیسیون اقتصادی اتاق اصناف ایران، معتقد است بخش مهمی از افزایش اخیر ناشی از هیجان بازار است و با فروکش کردن التهاب، احتمال تعدیل قیمت‌ها در روزهای آینده وجود دارد.



سایت تابناک

آموزش فارسی به نظامیان آمریکایی پیش از اعزام به ایران

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟
سایت تابناک

وقتی مرزها آرام‌آرام جابه‌جا می‌شوند؛ نمایش خانگی چقدر به تعهداتش پایبند است؟

توقیف برنامه «درجام» را نمی‌توان صرفاً در حد توقف یک برنامه یا حذف قسمت پایانی یک محصول نمایش خانگی دید. فارغ از اینکه مبنای دقیق قضایی این تصمیم چه بوده و ک...
وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان
سایت عصرایران

تبدیل آمریکا به بزرگترین تولیدکننده نفت و گاز جهان

تولید نفت خام آمریکا در سال ۲۰۲۶ حدود ۱۳.۷ تا ۱۳.۸ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی شده است.
آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟
سایت عصرایران

آیا تهران در سال ۱۴۲۶ بهتر از ۱۴۰۵ است یا بدتر؟/ پایتخت براساس کدام «سند» بزرگ شد؟

تفاوت توسعه با گسترش در این است که در حالت اول، «کیفیت‌‌زندگی» رشد می‌کند اما در حالت دوم، «رشد فیزیکی» شهر بدون آنکه عناصر زیست‌شهری ارتقا یابند، رخ می‌دهد.