قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

بورس تهران هم فریب دروغ‌های ترامپ را خورد (۱۱ مرداد ۱۴۰۵)

«شهرآرانیوز - گروه اقتصاد»، رئیس جمهور تروریست آمریکا در مدت ۶ ماهه جنگ بار‌ها و بار‌ها برای خارج شدن بازار‌های مالی دنیا از شوک جنگ علیه ایران، از مذاکرات قریب‌الوقوع و پایان حملات نظامی گفت و بازار‌های مالی نیز فریب دروغ‌های او را خوردند، اما مجددا با فروکش کردن تنش‌ها در بازار‌های مالی، خوی قلدرمآبانه خود را نشان داده و حملات علیه کشورمان را از سر گرفته است و به نوعی بازار‌ها را دور زده است.
 بورس تهران هم فریب دروغ‌های ترامپ را خورد (۱۱ مرداد ۱۴۰۵)

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس جمهور تروریست آمریکا ساعتی پیش در آستانه بازگشایی بازار‌های مالی بار دیگر از عقب نشینی از جنگ علیه ایران و مذاکرات با ایران سخن گفته و این موضوع اثر خود را امروز به سرعت در بازار بورس تهران گذاشت.

در نخستین دقایق بازگشایی بازار سهام، شاخص اصلی بازار با رشد بیش از ۱۱۰ هزار واحد به ارتفاع ۵ میلیون و ۱۶۵ هزار واحد صعود کرد.

تا این لحظه ۹۳ درصد سهم‌ها به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان در محدوده مثبت و ۷ درصد سهم‌ها به ارزش ۴۴۱ میلیارد تومان در محدوده منفی قرار دارند.

ارزش معاملات خرد تا این لحظه به ۴.۱ هزار میلیارد تومان رسیده و حقیقی‌ها نیز ۵۳۱ میلیارد تومان وارد بازار سهام کرده‌اند.

در ادامه حتما بخوانید بورس در دو راهی صعود و نزول | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۰ مرداد ۱۴۰۵) …




 اخبار جدید

 عقبگرد نفت در برابر کاهش نمادین تولید اوپک پلاس
۴۶ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

عقبگرد نفت در برابر کاهش نمادین تولید اوپک پلاس

الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه اظهار کرد: انتظارات برای ضعیف‌تر شدن رشد اقتصاد جهانی، عامل تصمیم مسکو و متحدانش در اوپک، برای کاهش تولید نفت بوده است.

 کاهش ۷۰ درصدی مصرف زعفران در داخل کشور
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

کاهش ۷۰ درصدی مصرف زعفران در داخل کشور

نایب رئیس شورای ملی زعفران گفت: با توجه به افزایش قیمت زعفران در ماه های اخیر، میزان مصرف زعفران ۷۰ درصد کاهش یافته است. آقای غلامرضا میری گفت: قیمت کنونی هر کیلو زعفران دسته ۲۴ میلیون تومان، پوشال ۳۱ تا ۳۲ میلیون تومان، نگین ۳۲ تا ۳۴ میلیون تومان و سوپرنگین ۳۵ تا ۳۸ میلیون

 نسخه الکترونیک روزنامه عصر اقتصاد؛ 23 دی ماه ۱۴۰۴
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

نسخه الکترونیک روزنامه عصر اقتصاد؛ 23 دی ماه ۱۴۰۴

نسخه الکترونیک روزنامه عصر اقتصاد؛ سه شنبه 23 دی ماه ۱۴۰۴ را از اینجا دریافت کنید.

 بیمه کوثر افزایش سرمایه می‌دهد
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

بیمه کوثر افزایش سرمایه می‌دهد

به گفته معاون مالی بیمه کوثر پس از گرفتن مجوز از بیمه مرکزی و تایید هیات‌مدیره به زودی شاهد افزایش سرمایه در بیمه کوثر خواهیم بود.

 بخشودگی جریمه شخص ثالث در بیمه رازی
۱ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

بخشودگی جریمه شخص ثالث در بیمه رازی

بر اساس این گزارش، حدود ۱۲ میلیون موتورسیکلت در کشور وجود دارد که کمتر از ۲ میلیون دستگاه دارای بیمه شخص ثالث است.

 بنگاه‌های املاک از فرآیند تمدید قراردادهای اجاره حذف شدند
۲ ساعت قبل / روزنامه عصر اقتصاد

بنگاه‌های املاک از فرآیند تمدید قراردادهای اجاره حذف شدند

درحالی سال گذشته برخی مشاوران املاک در تمدید قراردادهای اجاره مستأجران را نقره‌داغ کردند که با مصوبه ستاد کرونا دیگر نیازی به تمدید این قراردادها نیست.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026