قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۲۰ ساعت قبل

تأکید دولت بر تداوم پرداخت کالابرگ با وجود آسیب منابع درآمدی

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: علی رغم اینکه منابع درآمدی تخصیص کالابرگ در جنگ دچار آسیب شده است، اما دولت از تعهد خود در پرداخت کالابرگ عقب نشینی نمی‌کند.
 تأکید دولت بر تداوم پرداخت کالابرگ با وجود آسیب منابع درآمدی
به گزارش شهرآرانیوز، سید حمید پورمحمدی در جریان جلسه علنی مجازی امروز (سه‌شنبه ۲۷ مرداد) مجلس و در جریان بررسی عملکرد دولت در اجرای طرح کالابرگ و حمایت از اقشار آسیب پذیر بیان کرد: شرایط کشور به گونه‌ای رقم خورد که در طول چند ماه گذشته شرایط برای ارائه گزارش به نمایندگان فراهم نبود و این توفیق از ما سلب شد.

وی در ادامه با اشاره به انفجار در بندر شهید رجایی در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: در سال گذشته ابتدای سال را با انفجاری بزرگ در بندر شهید رجایی آغاز کردیم که در آن سرمایه‌های ما و به ویژه مردم آسیب دیدند. هنوز از شوک این انفجار بیرون نیامده بودیم که دولت ترامپ در آغاز کار خود فرمانی ۵ ماده‌ای را علیه ما صادر کرد؛ که به قول خودشان بزرگترین تحریم علیه یک کشور در طول تاریخ است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: در بهار سال گذشته شاهد آغاز جنگ ۱۲ روزه بودیم و چه گوهر‌هایی که از بین ما رفتند. در تابستان سال ۱۴۰۴ بزرگترین خشکسالی تاریخ کشور رقم خورد به نحوی که پروژه‌های بزرگ تامین آب تهران انجام شد حتی در آن زمان بحث تخلیه تهران نیز مطرح شد. به خاطر مشکلاتی که خشکسالی برای ما ایجاد کرد مجبور شدیم بیش از دو میلیارد دلار دیگر هزینه برای واردات نهاد‌های دامی اختصاص دهیم.

پورمحمدی در ادامه بیان کرد: از طرف دیگر قیمت نفت که تا ۷۰ دلار بالا رفته بود به ۵۰ دلار کاهش پیدا کرد و ما برای تامین منابع ارزی کشور به این درآمد نیاز داشتیم که با کاهش مواجه شد.

رئیس سازمان برنامه بودجه در ادامه تصریح کرد: در میانه سال گذشته شاهد بودیم که سپاه پاسداران را تروریستی اعلام کردند و تحریم‌ها را علیه کشور ما تشدید کردند. در پایان سال گذشته نیز با جنگ رمضان مواجه بودیم که هزینه‌های سنگینی را به اقتصاد کشور وارد کرد. اما در اوج جنگ بودجه سال ۱۴۰۵ با همت نمایندگان به موقع تصویب و ابلاغ شد.

در ادامه حتما بخوانید تاکید معاون اول رئیس جمهور بر پرداخت مطالبات کالابرگی فروشگاه‌ها | مرغ منجمد قطعه‌بندی‌شده مشمول کالابرگ شد

پورمحمدی در ادامه بیان کرد:، اما جنگ رمضان تفاوتی با دوره‌های قبل داشت این بار زیرساخت‌ها و منابع درآمدی دولت دچار مشکل شد. در ماه‌های شهریور و مهر ما همواره سخت‌ترین ماه را در بودجه کشور پیش رو داریم. فشار بر روی بودجه کشور در این دوماه زیاد است چرا که هم باید پول گندمکاران را پرداخت کنیم و هم باید مدارس را مهیا کنیم و در این شرایط ما نیاز به کمک مجلس داریم.

وی در ادامه بیان کرد: تقاضا می‌کنیم کمیته‌ای مشترک بین مجلس و دولت تشکیل شود تا در خصوص اصلاح قانون بودجه و اصلاح قانون برنامه هفتم که مورد تاکید رهبری بوده است تصمیم گیری شود.

پورمحمدی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ گفت: در مورد کالابرگ، منابع ما برای پرداخت فردش نفت، فرآورده‌های نفتی و گاز بود که در جنگ دچار آسیب شدند. اما این به معنای عقب نشینی دولت از تعهد خود در قبال مردم نیست. کالابرگ باید اجرا شود، اما روش آن را باید تنظیم کنیم.

وی در ادامه گفت: در کل سال گذشته ۱۵۰ همت منابع برای کالابرگ تخصیص یافت، اما امسال تا به امروز بیش از ۲۲۰ همت منابع برای کالابرگ اختصاص یافته است. باید از اقشار آسیب پذیر حمایت شود.

ادامه دارد...

منبع: ایسنا



 گروگان‌گیری دادستان یک شهر؛ ماجرا چیست؟  + فیلم

گروگان‌گیری دادستان یک شهر؛ ماجرا چیست؟ + فیلم

مدیرعامل شرکت توانیر از گروگان‌گیری دادستان و مسئولان اداره برق یکی از شهرهای جنوبی کشور در جریان عملیات کشف و ضبط تجهیزات غیرمجاز استخراج رمزارز خبر داد.

 مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید-2

مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید-2

به گزارش جماران، هم‌زمان با ایام چهلمین روز تشییع و تدفین تاریخی پیکر مطهر آقای شهید ایران، مراسم بزرگداشت رهبر شهید و خانواده ایشان در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

 ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

ترکیه: اسرائیل دروغ میگوید و تنها به دنبال ناامنی در منطقه است!+ جزئیات

دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه ادعای دفتر نتانیاهو درخصوص چرایی حمله به پایگاه ابوظهور را کذب خواند.

 ما حساب جامعه یهود را از حساب «صهیونیزم» جدا می‌دانیم

ما حساب جامعه یهود را از حساب «صهیونیزم» جدا می‌دانیم

امام خمینی در 24 اردیبهشت 1358 در سخنرانی در جمع اعضای جامعه کلیمیان ایران فرمودند: ما حساب جامعه یهود را از حساب

 اوکراین هنوز غرامت ایران را نداده؛ مذاکرات در جریان است

اوکراین هنوز غرامت ایران را نداده؛ مذاکرات در جریان است

«کاظم جلالی» سفیر ایران در مسکو در گفت‌وگو با خبرگزاری ریانووستی گفت که کی‌یف هنوز بابت حمله به یک کشتی در دریای خزر به تهران غرامت پرداخت نکرده و گفت‌وگوهایی در این رابطه درجریان است.

 فرمان حمله کیهان به ناوهای آمریکا!

فرمان حمله کیهان به ناوهای آمریکا!

در این شرایط درست نیست که برخی مسئولان مانند رئیس مجلس و رئیس‌جمهور تفاهم‌نامه را سند افتخار بخوانند و رئیس‌مجلس بگوید؛ شروط تفاهم‌نامه اجرا نشود، تنگه هرمز...

 توضیح وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ دوران جنگ

توضیح وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ دوران جنگ

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به سوال نمایندگان درباره نحوه باز و بسته شدن پلتفرم‌های خارجی در...

 حمله موشکی به امارات

حمله موشکی به امارات

وزارت دفاع امارات در بیانیه‌ای از یک حمله موشکی به این کشور خبر داد و اعلام کرد سامانه‌های دفاع هوایی این تهدید موشکی را رصد کردند.