قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۵

کسری بودجه نیروی دریایی آمریکا، حاصل جنگ با ایران

اسناد نشان می‌دهد جنگ ترامپ با ایران نیروی دریایی آمریکا را به ورشکستگی مالی کشانده و حقوق پرسنل در خطر است.
 کسری بودجه نیروی دریایی آمریکا، حاصل جنگ با ایران

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، اسناد و مصاحبه‌های روزنامه گاردین نشان می‌دهد که جنگ دونالد ترامپ علیه ایران، نیروی دریایی ایالات متحده را به یک بحران مالی عمیق کشانده است. به‌گونه‌ای که این نیرو برای تأمین هزینه‌های عملیات جنگی، ناچار به انتقال منابع از حساب‌های حقوق پرسنل و سایر بخش‌ها شده است.

بر اساس اسناد محرمانه پنتاگون که در اختیار گاردین قرار گرفته، حساب‌های مربوط به پرداخت حقوق پرسنل نیروی دریایی با کسری مواجه شده، چرا که این منابع برای تأمین مخارج جنگ «غارت» شده‌اند. مقامات سابق و کارشناسان دفاعی تأکید می‌کنند که حساب‌های مالی این نیرو رو به اتمام است.

«هارلان اولمن»، افسر بازنشسته نیروی دریایی و عضو کمیسیون ملی آینده نیروی دریایی، در این باره گفت: «قلک نیروی دریایی آمریکا شکسته است.»

جنگ علیه ایران که از ۲۸ فوریه (۹ اسفند) آغاز شد، به‌سرعت بودجه‌های موجود نظامی، به‌ویژه نیروی دریایی را تحت فشار قرار داد. این نیرو نه‌تنها در موج اول حملات مشارکت داشت، بلکه بعداً مسئولیت محاصره دریایی گسترده‌ای را نیز بر عهده گرفت. …




 اخبار جدید

 حاجی بابایی: امیدواریم در سال جدید تحصیلی جنگ با پیروزی ملت ایران به پایان برسد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

حاجی بابایی: امیدواریم در سال جدید تحصیلی جنگ با پیروزی ملت ایران به پایان برسد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امیدواریم سال تحصیلی جدید، سالی باشد که جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران با پیروزی قاطع ملت ایران، به پایان برسد.

 صباغیان، نماینده مجلس درباره حجاب: جامعه ما نشان داده سخت‌گیری جواب نمی‌دهد
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

صباغیان، نماینده مجلس درباره حجاب: جامعه ما نشان داده سخت‌گیری جواب نمی‌دهد

محمدرضا صباغیان، نماینده مجلس درباره حجاب گفت: ما هم خیلی معتقد به سخت‌گیری نیستیم؛ به هر حال جامعه ما نشان داده است که سخت‌گیری جواب نمی‌دهد.

 رئیس مجلس: تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد - سلام نو
۳ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس مجلس: تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد - سلام نو

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:‌تا زمانی که شروط ایران و تعهدات آمریکایی‌ها اجرا نشود، هیچ روزنه‌ای برای بازگشت به شرایط پیشین مذاکره و باز شدن تنگه‌ هرمز وجود نخواهد داشت.

 جنگ ایران و آمریکا در دوراهی شروط ایران؛ تحلیلی بر مصاحبه محسن رضایی با الجزیره
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

جنگ ایران و آمریکا در دوراهی شروط ایران؛ تحلیلی بر مصاحبه محسن رضایی با الجزیره

مصاحبه محسن رضایی با الجزیره درباره جنگ ایران و آمریکا، فراتر از تشریح وضعیت میدانی، به بررسی توان نظامی آمریکا، هزینه‌های ادامه درگیری و شروط ایران برای پایان جنگ می‌پردازد؛ روایتی که تنگه هرمز، فرسایش توان تسلیحاتی واشنگتن و گزینه‌های پیش‌روی آمریکا را به بخش مهمی از معادله جدید جنگ تبدیل می‌کند.

 ظرفیت ۳۱ میلیون نفری برای عبور از مشکلات
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظرفیت ۳۱ میلیون نفری برای عبور از مشکلات

ثبت‌نام بیش از ۳۱ میلیون نفر در فراخوان اعلام آمادگی برای هرگونه کمک و فداکاری، فارغ از ارزیابی درباره جزئیات این فراخوان، نشان‌دهنده ظرفیت قابل توجهی برای مشارکت اجتماعی در شرایط بحرانی است؛ ظرفیتی که اگر به‌درستی سازماندهی شود، می‌تواند تنها به حوزه نظامی محدود نماند و در بخش‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

 شماره ۲۳۳۱ روزنامه سازندگی یک‌شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۲۹
۲ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

شماره ۲۳۳۱ روزنامه سازندگی یک‌شنبه ۱۴۰۵/۰۶/۲۹


یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026