قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

آمریکا کارکنان سفارتخانه‌های خود در منطقه را کاهش داد

واشنگتن از سفارتخانه‌های خود در منطقه خواست با تعداد محدودی از کارکنان به فعالیت‌های خود ادامه دهند.
 آمریکا کارکنان سفارتخانه‌های خود در منطقه را کاهش داد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه خبری سی ان ان گزارش داد که وزارت خارجه آمریکا از سفارتخانه‌های خود در خاورمیانه خواسته است تا طرح‌هایی را برای ادامه فعالیت‌های خود با تعداد محدودی از کارمندان اجرا کنند.

پیش از این نیز وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود که آمریکایی‌های حاضر در خاورمیانه (غرب آسیا) باید احتیاط بیشتری کرده و برای بسته شدن حریم هوایی و اختلال‌های احتمالی در سفر آماده باشند.

در بیانیه صادره از سوی وزارت امور خارجه آمریکا که هفته پیش صادر شد، آمده است: آمریکایی‌های حاضر در منطقه باید در صورت تشدید تنش ها، خروج یا آمادگی برای خروج از منطقه را مدنظر قرار دهند. آمریکایی‌های خارج از خاورمیانه (غرب آسیا) باید در مورد سفر به این منطقه تجدید نظر کنند.

بیانیه وزارت امور خارجه آمریکا در این باره اضافه کرد: ایران و گروه‌های وابسته به آن ممکن است منافع آمریکا را در سراسر جهان هدف قرار دهند!

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید لبنان و اسرائیل بر سر کشور‌های ناظر بر خلع سلاح حزب‌الله توافق کردند …




 اخبار جدید

 سخنگوی کمیسیون انرژی: رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در کاهش مصرف بنزین تهران اثرگذار است
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی کمیسیون انرژی: رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در کاهش مصرف بنزین تهران اثرگذار است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه کاهش هزینه یا رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی می‌تواند در کاهش مصرف سوخت و بار ترافیکی تهران مؤثر باشد، گفت: اگر استفاده از حمل‌ونقل عمومی رایگان برای مردم نهادینه شود، قطعا در میان‌مدت و بلندمدت تأثیر زیادی بر مصرف بنزین در تهران بزرگ خواهد داشت.

 اوکراین: غرب نمیتواند به اندازه نیاز ما موشک تأمین کند!
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

اوکراین: غرب نمیتواند به اندازه نیاز ما موشک تأمین کند!

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، از کشورهای غربی خواست موشک‌های رهگیر سامانه‌های پدافندی «پاتریوت» را در اختیار کی‌یف قرار دهند و در عین حال درباره توان متحدان برای تأمین نیازهای اوکراین ابراز تردید کرد.

 کاش نهال یادبود توسط دکتر پزشکیان و سران کشورهای عضو بریکس
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

کاش نهال یادبود توسط دکتر پزشکیان و سران کشورهای عضو بریکس

پزشکیان پس از پایان نشست غیرعلنی سران کشورهای عضو بریکس، همراه با سایر سران کشورهای شرکت‌کننده در این اجلاس، با حضور در محوطه مرکز همایش‌های «بهارات مانداپام»، اقدام به کاشت نهال کردند.

 اعلام نتایج دانشگاه فرهنگیان در کوتاه‌ترین زمان
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اعلام نتایج دانشگاه فرهنگیان در کوتاه‌ترین زمان

وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه شورای معاونان با تأکید بر ضرورت تسریع فرایند گزینش و ارزیابی داوطلبان دانشگاه فرهنگیان، گفت: با توجه به تغییر فرایند جذب و اعلام نتایج سه‌برابر ظرفیت، استان‌ها باید با همکاری دانشگاه فرهنگیان و تأمین فوری امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز، فرایند ارزیابی را با سرعت و دقت دنبال کنند تا نتایج در موعد مقرر اعلام و پذیرفته‌شدگان از ابتدای آبان وارد فرایند آموزشی شوند.

 بقایی: موفقیت دیپلماسی در گرو پشتوانه مردم و میدان است
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بقایی: موفقیت دیپلماسی در گرو پشتوانه مردم و میدان است

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه دیپلماسی ابزاری برای صیانت از منافع و امنیت ملی است، گفت: دیپلماسی زمانی موفق می‌شود که همراهی، پشتوانه و پشتیبانی مردم و میدان را در کنار خود داشته باشد.

 پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

پزشکیان: ایران تسلیم نخواهد شد

مسعود پزشکیان در پیامی انگلیسی در شبکه ایکس با تاکید بر اینکه مردم ایران با زور و قلدری تسلیم نمی‌شوند، تصریح کرد: ایران تسلیم نخواهد شد.

یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ - 13 September 2026