قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

آلبوم «موسیقی تئاتر» رونمایی می‌شود

مراسم رونمایی اولین آلبوم از پروژه «موسیقی تئاتر» با هنرمندی سعید ذهنی آهنگساز تئاتر، سینما و تلویزیون برگزار می‌شود.
 آلبوم «موسیقی تئاتر» رونمایی می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز؛ اولین آلبوم از پروژه «موسیقی تئاتر» با هنرمندی سعید ذهنی آهنگساز شناخته شده تئاتر، سینما و تلویزیون روز جمعه بیست و سوم مرداد با حضور تعدادی از هنرمندان شناخته شده کشورمان در قالب نهمین رویداد «جمعه‌های تئاتر شهر» در تالار مشاهیر این مجموعه برگزار خواهد شد.

«موسیقی تئاتر» عنوان یکی از تازه‌ترین محصولات مرتبط با فرآیند تولید و عرضه آثار موسیقایی است که طی روز‌های اخیر با هنرمندی سعید ذهنی توسط موسسه فرهنگی هنری «زُروان» به مدیریت و تهیه کنندگی ارشام مودبیان در دسترس شنوندگان و علاقه‌مندان موسیقی تئاتر قرار گرفته است.

«تاج محل - ۱۳۸۳» به کارگردانی امیر دژاکام اجرا شده در خانه نمایش اداره تئاتر، «رابعه - ۱۳۸۳» به کارگردانی حسین سحرخیز اجرا شده در تالار وحدت، «پرنیان هفت رنگ - ۱۳۸۸» به کارگردانی کوروش زارعی اجرا شده در تالار وحدت، «هاملت با سالاد فصل - ۱۳۸۸» به کارگردانی هادی مرزبان اجرا شده در تماشاخانه سنگلج، «ضیافت شیطان - ۱۳۸۳» به کارگردانی امیر دژاکام اجرا شده در تالار اصلی تئاتر شهر، «لبخند باشکوه آقای گیل - ۱۳۸۶» به کارگردانی هادی مرزبان اجرا شده در تالار اصلی تئاتر شهر، «حریر سرخ صنوبر - ۱۳۸۵» به کارگردانی شکرخدا گودرزی اجرا شده در تالار قشقایی تئاتر شهر، «لیلی و مجنون - ۱۳۸۳» به کارگردانی امیر دژاکام اجرا شده در تالار اصلی تئاتر شهر، «ملودی شهربارانی - ۱۳۸۴» به کارگردانی هادی مرزبان اجرا شده در تالار اصلی تئاتر شهر، «نظمیه زنان - ۱۳۹۱» به کارگردانی اصغر خلیلی اجرا شده در تالار قشقایی تئاتر شهر، «هملت شاهزاده کوچولوی دانمارک - ۱۳۸۸» به کارگردانی رضا بابک اجرا شده در تماشاخانه ایرانشهر عنوان آثار نمایشی هستند که موسیقی آنها در این آلبوم گنجانده شده‌اند.

نهمین ویژه برنامه «جمعه‌های تئاترشهر» ساعت ۱۹:۳۰ روز جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ در تالار مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار و ورود به این برنامه برای علاقه‌مندان و مخاطبان آزاد است.

در ادامه حتما بخوانید آلبوم موسیقی «رسم» منتشر شد + جزئیات

اکران مستند «چریکه بهرام» با یادی از زنده یاد بهرام بیضایی به کارگردانی فرشید قلی پور، ویژه برنامه «حالا نوبت شماست (بخش اول) با محوریت نقد و بررسی عملکرد تماشاخانه‌های دولتی و خصوصی عرصه نمایش در مواجهه با مخاطبان»، برگزاری مراسم یادبود زنده یاد بهناز نازی و زنده یعقوب صباحی از بازیگران فقید تئاتر با نمایش فیلم تئاتر «درخشش در ساعت مقرر» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی، پخش فیلم تئاتر «رمولوس کبیر» به کارگردانی نادربرهانی مرند، پخش فیلم مستند «تمرین آخر» به کارگردانی زنده یاد ناصر تقوایی و سخنرانی محمدحسین ناصربخت، رونمایی از نمایشنامه و کتاب «دشمن زن» به نویسندگی توفیق الحکیم و کارگردانی رحمت امینی، «نشست تخصصی آسیب شناسی نقد تئاتر ایران» با حضور سعید اسدی، رضا آشفته و رامتین شهبازی و پخش فیلم تئاتر «مکبت» به کارگردانی فرهاد مهندس پور از جمله رویداد‌هایی بوده که طی هفته‌های گذشته در قالب پروژه «جمعه‌های تئاترشهر» برگزار شد.

ویژه برنامه «جمعه‌های تئاتر شهر» از جمله رویداد‌های جنبی مجموعه تئاترشهر است که طی آن برنامه هایی، چون «اکران فیلم تئاتر‌های موفق به صحنه رفته در تئاترشهر»، «اکران آثار سینمایی مستند مرتبط با حوزه تئاتر»، «رونمایی از کتاب‌های تخصصی حوزه تئاتر»، «نشست‌های پژوهشی و تخصصی حوزه هنر‌های نمایشی»، «مراسم نکوداشت چهره‌های شاخص عرصه تئاتر در ادوار مختلف»، «کارگاه‌های آموزشی»، «جلسات نمایشنامه خوانی» و برنامه‌های متنوع دیگر پیش روی مخاطبان قرار خواهد گرفت.

منبع: مهر





 هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است

پنجاهمین نشست «شب‌های مستند» موزه سینما با حضور ارد عطارپور، مستندساز برگزار و جنبه‌های مختلف مستند «رویای سیاه»؛ بخشی از تاریخ نفت و وقایع اجتماعی مرتبط با آن از زبان محمدعلی موحد، ادیب و مولانا پژوه برجسته، بررسی شد.

 حضور غافلگیر کننده رایان سرلک در تولید یک برنامه پرطرفدار و نوستالژیک | پسر جانشین پدر شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حضور غافلگیر کننده رایان سرلک در تولید یک برنامه پرطرفدار و نوستالژیک | پسر جانشین پدر شد

تولید سری جدید برنامه «صبح جمعه با شما» با حضور جمعی از هنرمندان باسابقه و چهره‌های جوان عرصه هنر آغاز شد.

 سیری در القاب امام زمان (عج)؛ منتظر واقعی کنشگر است یا منزوی؟ - تسنیم
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

سیری در القاب امام زمان (عج)؛ منتظر واقعی کنشگر است یا منزوی؟ - تسنیم

«خلیفه‌الرحمن» یعنی نماینده خدا بر روی زمین، نه برای اعمال قدرت، بلکه برای جاری کردن «رحمت واسعه».

 آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آغاز فصل سوم «کارآگاه علوی»

سریال «کارآگاه علوی» به کارگردانی سیدجمال سیدحاتمی روی آنتن رفت. فصل اول این مجموعه در سال ۱۳۷۵ و فصل دومش در سال ۱۳۸۷ روی آنتن رفت و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. این مجموعه حالا پس از نزدیک به دو دهه به ایستگاه فصل سوم رسیده است.

 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 «کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند
۲۰ ساعت قبل / سایت عصرایران

«کیفیت، عدالت، هویت»؛ شعارهایی که در اجلاس آموزش و پرورش گم شدند

آیا مدیران آموزش‌وپرورش، از سطح ستاد تا استان و منطقه، در میان برنامه‌های فشرده، تشریفات رسمی، دیدارها، سخنرانی‌ها و ملاحظات ناشی از میزبانی این حجم از مسئول...