قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۲ ساعت قبل

سازمان سنجش برای کنترل تقلب در آزمون سراسری ۱۴۰۵ چه اقداماتی انجام داده است؟

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ از اقدامات انجام‌شده برای کنترل تقلب در این آزمون خبر داد.
 سازمان سنجش برای کنترل تقلب در آزمون سراسری ۱۴۰۵ چه اقداماتی انجام داده است؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر رضا محمدی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تأمین امنیت آزمون سراسری اظهار کرد: شبکه ملی حفاظت آزمون در سطح کشور مستقر شده و شبکه‌های متناظر آن نیز در ۱۳۱ استان مستقر هستند و به‌صورت کامل روند برگزاری آزمون را رصد می‌کنند.

وی افزود: بالاترین و بهترین امکانات کشف تقلب که در دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد را با توجه به مهندسی معکوس، طراحی و استفاده کرده‌ایم و این تجهیزات و روش‌ها هم در سال گذشته و هم امسال برای تأمین امنیت آزمون مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه «تا این لحظه هیچ موردی از تقلب یا تخلف در آزمون گزارش نشده است»، ادامه داد: آخرین گزارش‌ها را از شبکه‌های ملی و استانی دریافت کرده‌ایم و به لطف خدا تاکنون حتی یک مورد تخلف نیز در این حوزه گزارش نشده است.

در ادامه حتما بخوانید برگزاری پنجاه‌ونهمین کنکور ایران | تجربی‌ها وارد رقابت شدند

محمدی درباره فعالیت برخی کانال‌ها و صفحات مجازی که مدعی دسترسی یا فروش سؤالات آزمون هستند نیز گفت: پلیس فتا از مدت‌ها قبل کانال‌ها، شبکه‌ها و صفحات مجازی مرتبط را تحت رصد دارد. اگر افرادی در این فضا‌ها ادعا می‌کنند که سؤالات را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهند، این موارد تحت رصد و شناسایی قرار دارند و مشخص است چه افرادی در این فعالیت‌ها حضور دارند.

وی از داوطلبان خواست حتی در صورت عضویت در این کانال‌ها از روی کنجکاوی، هرچه سریع‌تر آنها را ترک کنند و گفت: این کانال‌ها کاملاً شناسایی شده و تحت رصد هستند و ممکن است اطلاعات داوطلبان را جمع‌آوری کرده و بعداً از آن سوءاستفاده استفاده کنند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور توضیح داد: ممکن است گردانندگان این کانال‌ها پس از دریافت اطلاعات افراد، آنها را تهدید کنند که در صورت پرداخت‌نکردن مبلغی، ادعا‌هایی درباره تقلب یا تخلف آنها منتشر خواهند کرد؛ بنابراین داوطلبان نباید وارد چنین فضا‌هایی شوند یا اطلاعات خود را در اختیار این افراد قرار دهند.

محمدی با اشاره به اینکه موارد احتمالی شناسایی‌شده در اختیار پلیس فتا قرار دارد، گفت: این موارد پس از برگزاری آزمون بررسی خواهد شد، اما تا این لحظه و بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی، هیچ موردی از تقلب و تخلف در آزمون گزارش نشده است.

وی در پایان با تأکید بر اینکه پذیرش از طریق آزمون‌های سراسری همچنان مسیر اصلی ورود به دانشگاه است، خاطرنشان کرد: تاکنون موردی مشاهده نکرده‌ایم که فردی از طریق موضوعاتی مانند فروش صندلی یا خارج از مسیر‌های قانونی وارد دانشگاه شده باشد و چنین موضوعی اساساً در فرآیند پذیرش دانشجو از طریق آزمون‌های سراسری امکان‌پذیر نیست.

منبع: ایسنا





 نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام |  انصاف نیوز

نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام | انصاف نیوز

مرتضی زارعی در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «نقدی بر آیت الله قائم مقامی و سروش محلاتی در خصوص مسئله انتقام» نوشت:

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا

تصاویر دردناک از شیوع بیماری آبولا در افریقا

گزارش تصویری رویترز از شیوع گسترده بیماری آبولا در افریقا

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.