قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱ ساعت قبل

وزیر علوم در مشهد: دانشگاه‌ها از مهرماه حضوری می‌شوند | آموزش مجازی روی میز دولت نیست

«شهرآرانیوز-گروه جامعه»، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر حضوری بودن کلاس‌های دانشگاه‌ها از آغاز سال تحصیلی جدید گفت: موضوع برگزاری روزدرمیان کلاس‌ها یا مجازی شدن آموزش به دلیل شرایط سوخت و بهینه‌سازی مصرف انرژی اصلاً روی میز دولت و دانشگاه‌ها نیست.
 وزیر علوم در مشهد: دانشگاه‌ها از مهرماه حضوری می‌شوند | آموزش مجازی روی میز دولت نیست

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سیمایی صراف در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید اظهار کرد: دانشگاه‌ها حتماً از آغاز مهرماه به‌صورت حضوری فعالیت خواهند کرد و هیچ شبهه و تردیدی در این زمینه وجود ندارد.

وی با اشاره به برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در ماه‌های پایانی ترم گذشته افزود: بنابراین آموزش دانشگاه‌ها در سال تحصیلی پیش‌رو نیز به‌صورت حضوری دنبال خواهد شد.

وزیر علوم در پاسخ به پرسش خبرنگار شهرآرانیوز درباره شایعات مطرح‌شده مبنی بر احتمال برگزاری روزدرمیان کلاس‌ها یا حرکت به سمت آموزش مجازی به دلیل وضعیت سوخت و بهینه‌سازی مصرف انرژی تصریح کرد: چنین موضوعی اصلاً روی میز کار دولت و دانشگاه نیست.

وی ادامه داد: دوره مجازی، دوره رضایت‌بخشی نیست و در شرایط اضطرار ممکن است از مدل مجازی استفاده کنیم، اما در شرایط عادی، آموزش حضوری اولویت دارد. دانشگاه هوشمند؛ ترکیبی از آموزش حضوری و مجازی

وزیر علوم در عین حال با اشاره به ظرفیت فناوری‌های نوین در آموزش گفت: اگر کلاس‌های ما هوشمند شوند و بتوانیم آموزش هوشمند را راه‌اندازی کنیم، ترکیب آموزش حضوری و غیرحضوری با استفاده از فناوری‌های جدید می‌تواند ترکیبی بسیار موفق باشد.

وی افزود: هنوز دانشگاه‌ها به‌طور کامل به این فناوری مجهز نشده‌اند و بر همین اساس، کلاس‌ها در سال …



 تصویری از محمد بن سلمان در 12 سالگی با اسلحه
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصویری از محمد بن سلمان در 12 سالگی با اسلحه

تصویری کمتر دیده شده از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان را در ۱۲ سالگی و در سال ۱۳۷۷ می‌بینید.

 فوری| محسن نامجو به ایران بازگشت + ویدئو
۳۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

فوری| محسن نامجو به ایران بازگشت + ویدئو

محسن نامجو، خواننده و آهنگساز، با انتشار ویدیویی از بازگشت خود به ایران پس از حدود ۲۰ سال خبر داد و گفت در این مقطع از زندگی، بودن در وطن، در کنار خانواده و دوستانش، برای او از فعالیت موسیقی و فرهنگی مهم‌تر است.

 ایران فاواتکس؛ فرصتی برای بازسازی هوشمند و هم‌افزایی دولت و صنعت در دوران پساجنگ
۱۹ دقیقه قبل / سایت سیتنا

ایران فاواتکس؛ فرصتی برای بازسازی هوشمند و هم‌افزایی دولت و صنعت در دوران پساجنگ

برگزاری نمایشگاه «ایران فاواتکس» در شرایطی که کشور خود را برای دوران پساجنگ و بازسازی زیرساخت‌ها آماده می‌کند، می‌تواند فرصتی برای پیوند مؤثرتر میان دولت، صنعت،

 تغییر 180 درجه‌ای: مورینیو با بلینگام چه کرد؟
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

تغییر 180 درجه‌ای: مورینیو با بلینگام چه کرد؟

جود بلینگام در دیدار مقابل رئال سوسیداد سری از درخشش‌های گذشته خود را زنده کرد و نشان داد که بار دیگر به بهترین نسخه خود بازگشته است.

 تحریم‌های آمریکا و تاثیر آن بر تجارت بین ایران و کشور‌های خلیج فارس
۵۱ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

تحریم‌های آمریکا و تاثیر آن بر تجارت بین ایران و کشور‌های خلیج فارس

تجارت بین ایران و کشور‌های حوزه خلیج فارس به دلیل جنگ و تحریم‌های آمریکا مختل شده است.

 قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۲۳ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده کنید.



عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در  آمریکا داشت؟
سایت خبرآنلاین

از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در آمریکا داشت؟

ترامپ در دوران انتخاباتی خود بر دو وعده متناقض اما در افکار عمومی قابل جمع تکیه کرده بود، از یک سو نمایش قدرت و برخورد سخت با دشمنان آمریکا، و از سوی دیگر پرهیز از جنگ‌های طولانی و پرهزینه خارجی که در مورد ایران، همین دوگانه به یکی از نقاط آسیب‌پذیر سیاست او تبدیل شده است.
برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت
سایت اقتصاد ۲۴

برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت

در شرایط عادی، انتخابات مهم‌ترین ابزار انتقال مشروعیت از جامعه به حکومت است، اما در شرایط جنگی، دولت برای بقای خود ناچار است بخشی از آزادی‌های سیاسی، انتخاباتی و اجتماعی را محدود کند. بنابراین پرسش اساسی این نیست که آیا دموکراسی در جنگ باید وجود داشته باشد یا خیر بلکه پرسش این است که حد و مدت تعلیق برخی سازوکارهای دموکراتیک تا کجاست و چه نهادی باید درباره پایان این وضعیت تصمیم بگیرد؟
سایت دیدبان ایران

دریاچه ارومیه آب دارد، اما خبر خوبی نیست/ عدد نگران‌کننده‌ای که همه چیز را تغییر می‌دهد

سایت خبرآنلاین

امسال واکسن آنفلوآنزا گیرمان می‌آید؟ جزئیات نگران‌کننده از بازار واکسن

چرا در پرونده‌های آزار جنسی، از ابتدا زن متهم می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

چرا در پرونده‌های آزار جنسی، از ابتدا زن متهم می‌شود؟

یک جامعه‌شناس با اشاره به واکنش‌های اجتماعی به پرونده پژمان جمشیدی معتقد است در پرونده‌های خشونت جنسی، بخشی از جامعه به جای تمرکز بر رفتار فرد متهم، رفتار و تصمیم‌های زن شاکی را زیر سؤال می‌برد؛ رویکردی که به گفته او ریشه در نابرابری‌های جنسیتی و ساختارهای قدرت دارد.