قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۳۸ ساعت قبل

همتی: مشکلات بانکی ایران و عراق طی هفته‌های آینده برطرف می‌شود | نگران تامین کالا‌های اساسی و دارو نباشید + فیلم

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه مشکلات بانکی ایران و عراق طی هفته‌های آینده برطرف می‌شود گفت: عراق صدور ضمانت‌نامه برای پیمانکاران ایرانی را پذیرفت.
 همتی: مشکلات بانکی ایران و عراق طی هفته‌های آینده برطرف می‌شود | نگران تامین کالا‌های اساسی و دارو نباشید + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کل بانک مرکزی در گفت‌وگوی ویژه خبری گفت: در پی گفت‌و‌گو‌های اخیر با مقامات عراقی، موانع موجود در مبادلات بانکی مرتفع گردیده و زمینه بهره‌برداری از این منابع در هفته‌های آتی فراهم شده است.

او ادامه داد: در همین راستا، در دیدار با نخست‌وزیر عراق موضوع وصول مطالبات و تسریع تعاملات اقتصادی مورد تأکید قرار گرفت.

همتی گفت: از مهم‌ترین دستاورد‌های این مذاکرات، موافقت نخست‌وزیر عراق با صدور ضمانت‌نامه برای پیمانکاران ایرانی به پشتوانه دارایی‌های ایران در بانک‌های عراقی است که دستورات اجرایی آن نیز صادر گردید.

رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد مثبت و آمادگی تیم مدیریتی جدید عراق، افق‌های تازه‌ای برای توسعه تعاملات اقتصادی و گسترش همکاری‌های تجاری میان دو کشور گشوده شده است.

اینجا ببینید: کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   همتی: پیش از جنگ ۱۲ میلیارد دلار صادرات به عراق داشتیم حدود ۴ میلیارد دلار مربوط به بخش دولتی و ۸ میلیارد دلار مربوط به بخش خصوصی بود. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   همتی: نگران تامین کالا‌های اساسی و دارو نباشید دولت و بانک مرکزی تضمین داده‌اند که این موارد را تامین کنند و حالا هم می‌بینید که در بازار کمبودی در این زمینه وجود ندارد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی    





 سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

اکوایران: داده‌های مربوط به ترکیب اشتغال در بخش خصوصی و عمومی نشان می‌دهد زنان سهم به‌مراتب بیشتری از مردان در اشتغال بخش عمومی دارند. به‌طوری‌که بیش از یک‌چهارم زنان شاغل ۳۰ ساله و بیشتر در بخش عمومی مشغول به کارند، در حالی که این نسبت برای مردان تنها ۱۲ درصد است.

 یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند
۱۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند

اقتصادنیوز: توماس فریدمن با بررسی جنگ آمریکا و ایران، تغییر معادله قدرت در جنگ‌های مدرن را تشریح کرد؛ جایی که طرف‌های کوچک با سلاح‌های دقیق و ارزان می‌توانند در برابر قدرت‌های بزرگ مقاومت کنند و هوش مصنوعی نیز این روند را تشدید خواهد کرد.

 شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت
۱۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت

قیمت بیت‌کوین در معاملات روزانه نزدیک به ۶ درصد افزایش یافت و پس از ماه‌ها فشار فروش، به بالای ۶۹ هزار دلار صعود کرد.

 تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش
۲ ساعت قبل / سایت صدای بورس

تحلیل زرین ذرت شاهرود؛ بهبود سودآوری با اهرم نرخ فروش

زرین ذرت شاهرود در سناریوی سال ۱۴۰۵، از منظر بنیادی ظرفیت مناسبی برای رشد سودآوری دارد.

 کالابرگ مرداد حذف شد؟
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ مرداد حذف شد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا شایعه «حذف کالابرگ مرداد» در فضای عمومی بالا بگیرد، اما دولت می‌گوید کالابرگ حذف نشده است؛ مسئله، تغییر زمان‌بندی شارژ و تعلیق موقت اعتبار برخی خانوارهاست.

 سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید
۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سود خالص ولپارس به ۵۲۰ میلیارد ریال رسید

شرکت لیزینگ پارسیان با نماد «ولپارس» در گزارش مالی ۶ ماهه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۵، از رشد ۱۵ درصدی سود خالص نسبت به دوره مشابه سال قبل خبر داد.