قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

سخنگوی مجلس: پیروز نهایی جنگ اراده‌ها ملت ایران است | فرایند استیضاح وزیر کار انجام شده است

«شهرآرانیوز-گروه سیاست»، سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در تقویت انسجام و تاب‌آوری ملی گفت: دشمن با هدف حذف ایران از نقشه جهان، سقوط نظام و تجزیه کشور وارد میدان شد، اما محاسباتش غلط از آب درآمد و در برابر ملت ایران زمین‌گیر شد.
 سخنگوی مجلس: پیروز نهایی جنگ اراده‌ها ملت ایران است | فرایند استیضاح وزیر کار انجام شده است

به گزارش شهرآرانیوز، عباس گودرزی در نشست خبری سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش رسانه‌ها در شرایط کنونی کشور اظهار کرد: کمک به انسجام ملی و اتحاد مقدس، که رمز ظفر و پیروزی ملت ایران بوده، هست و خواهد بود، از مهم‌ترین رسالت‌هایی است که امروز بر عهده همه ما و به‌ویژه اصحاب رسانه قرار دارد.

وی افزود: رسانه‌ها باید در تبیین شرایطی که در آن قرار داریم، یعنی یک جنگ تحمیلی ناجوانمردانه علیه ملت مقتدر و در عین حال مظلوم ایران، نقش‌آفرینی کنند و با روایت صحیح از این شرایط، «روایت فتح» را برای مردم تبیین کنند.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این روایت باید احساس پیروزی را در میان مردم حفظ و تقویت کند. اصحاب رسانه می‌توانند در این زمینه بسیار تأثیرگذار باشند و روایتی را به جامعه ارائه کنند که موجب سرافرازی و سربلندی ملت شود، نه سرخوردگی.

گودرزی با اشاره به اهداف دشمن در جریان جنگ اخیر گفت: نباید فراموش کنیم که دشمن آمد تا ظرف چند روز کار را تمام کند؛ آمد تا ایران را از نقشه دنیا حذف کند و برای سقوط این کشور و نظام و تجزیه ایران برنامه‌ریزی کرده بود، اما محاسباتش، به فضل الهی، غلط از آب درآمد.

وی ادامه داد: دشمن از ملت ایران تو دهنی خورد و مانند همیشه زمین‌گیر شد. پیروز این مصاف، ملت باعظمت ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی است. تاب‌آوری مردم؛ مؤلفه مهم در جنگ اراده‌ها

گودرزی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در افزایش تاب‌آوری جامعه گفت: تأثیر اصحاب رسانه در افزایش تاب‌آوری مردم، موضوع بسیار مهمی است. امروز در جنگ اراده‌ها، تاب‌آوری یک مؤلفه اساسی است و آن طرفی که مقاومت بیشتری داشته باشد، پیروز این مصاف و پیروز نهایی خواهد بود.

وی افزود: صمیمانه عرض می‌کنم که آنچه برای ما باقی می‌ماند، میزان خیری است که توانسته‌ایم به جامعه برسانیم. شاخص ارزیابی عملکرد من و شما، میزان خیر و شری است که در رفتار، فعل و حتی ترک فعل خود برای جامعه ایجاد می‌کنیم.

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: افزایش تاب‌آوری امروز خدمت بزرگی است که همه ما باید آن را سرلوحه کار خود قرار دهیم؛ چراکه دشمن از سوی دیگر در تلاش است اراده ملت ایران را سست کند. اجازه ندهیم دوگانه‌های کاذب جای …





 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فوری/ ناو جورج واشنگتن به خاورمیانه رسید

فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس جورج واشنگتن» روز گذشته وارد منطقه عملیاتی این کشور در خاورمیانه شده است.

 آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

مقام‌های پاکستانی می‌گویند رهبری سیاسی و نظامی این کشور همچنان با ایران و آمریکا در تماس است تا تلاش‌ها برای کاهش تنش و حرکت به سمت ازسرگیری مذاکرات را بررسی کند.

 ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.

 پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

پایان یک شرط ۴۳ ساله؟ | بحران‌های امنیتی، وزارت اطلاعات را به بازنگری کشاند

بحران‌های امنیتی اخیر، بحث بازنگری در ساختار وزارت اطلاعات را به یکی از موضوعات جدی در محافل سیاسی تبدیل کرده است؛ تا جایی که ایده حذف شرط ۴۳ ساله «اجتهاد» برای وزیر اطلاعات، حالا از سطح گمانه‌زنی فراتر رفته و به موضوع اصلاح قانون رسیده است.

 اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

اخراج سخنگوی وزارت کشور رحمانی‌فضلی از کانادا / جمهوری اسلامی: سامانی می‌گوید در صورت بازگشت به ایران اعدام خواهد شد!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع خود به به اخراج سلمان سامانی از کانادا وعدم بازگشت او به کشور پرداخته است.