قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۲

هشدار پزشکان مشهدی در بروز مشکلات اسکلتی- عضلانی با استفاده بیش از حد از موبایل

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تاثیر استفاده از موبایل بر سلامت گردن و ستون فقرات گفت: در سال‌های اخیر و همزمان با گسترش استفاده از تلفن‌های هوشمند، تبلت، کامپیوتر و الکترونیکی شدن بسیاری از فعالیتها، مراجعه بیماران با شکایت از گردن‌درد، درد بین دو کتف و سردرد‌های ناشی از وضعیت نامناسب گردن افزایش چشمگیری داشته است.
 هشدار پزشکان مشهدی در بروز مشکلات اسکلتی- عضلانی با استفاده بیش از حد از موبایل

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر امیرحسین حقیر، افزود: این پدیده که در منابع علمی با عنوان Text Neck pain شناخته می‌شود، به یکی از مشکلات شایع اسکلتی ـ عضلانی در میان نوجوانان، جوانان و حتی افراد میانسال تبدیل شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از تلفن همراه واقعا باعث گردن‌درد می‌شود؟ بیان کرد: باید به یک نکته مهم توجه کرد؛ عامل اصلی خود تلفن همراه نیست، بلکه نحوه استفاده از آن است. زمانی که سر در وضعیت طبیعی و برافراشته قرار دارد، فشار متعادلی به مهره‌ها، دیسک‌ها و عضلات گردن وارد می‌شود.

این جراح مغز و اعصاب افزود:، اما هرچه سر برای نگاه کردن به صفحه تلفن همراه بیشتر به سمت جلو خم شود، نیروی وارد بر ستون فقرات گردنی به‌طور قابل توجهی افزایش می‌یابد. ادامه این وضعیت در ساعات طولانی می‌تواند باعث خستگی عضلات، درد گردن، درد بین دو کتف، محدودیت حرکتی گردن و حتی سردرد‌های ناشی از کشش عضلات شود.  موبایل و افزایش فشار مکانیکی بر ستون فقرات گردنی …




 اخبار جدید

 اولین تصاویر از عاملان قتل زن ۲۶ساله/ ماجرا چه بود؟
۲ ساعت قبل / سایت الف

اولین تصاویر از عاملان قتل زن ۲۶ساله/ ماجرا چه بود؟


 وضعیت سایت گوزن زرد رشکان
۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

وضعیت سایت گوزن زرد رشکان

مدیرکل محیط‌زیست آذربایجان غربی با بازدید از سایت گوزن زرد رشکان، ضمن پایش این گونه ارزشمند، بر رفع کمبود تجهیزات و حمایت از محیط‌بانان تأکید کرد.

 جنجال تور زندان‌گردی برای عبرت‌آموزی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

جنجال تور زندان‌گردی برای عبرت‌آموزی

انتشار ویدیویی از تور زندان‌گردی، موافقان و مخالفان پیامدهای روانی مواجهه نوجوانان با مجازات را به اظهارنظر واداشت

 وقتی الگوریتم برای رسانه تصمیم می‌گیرد؛ آیا دیده شدن جای حقیقت را گرفته است؟
۳۹ دقیقه قبل / سایت اندیشه معاصر

وقتی الگوریتم برای رسانه تصمیم می‌گیرد؛ آیا دیده شدن جای حقیقت را گرفته است؟

الگوریتم‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال، شیوه تولید و توزیع اخبار را تغییر داده‌اند و رسانه‌ها بیش از گذشته برای جلب توجه مخاطب با یکدیگر رقابت می‌کنند. در یادداشت زهرا شیخ باقری، فعال رسانه و دانشجوی دکتری مدیریت رسانه، پیامدهای این تغییر بر کیفیت روزنامه‌نگاری، اعتماد مخاطب و استقلال تحریریه بررسی شده است.

 واکسن آنفلوآنزا کجاست؟ تناقض آمارها در روزهای طلایی واکسیناسیون
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

واکسن آنفلوآنزا کجاست؟ تناقض آمارها در روزهای طلایی واکسیناسیون

در آستانه فصل شیوع آنفلوآنزا، واکسن هنوز به‌طور گسترده به داروخانه‌ها نرسیده است؛ آن هم در شرایطی که بسته‌شدن مسیرهای تجاری، تحریم، مشکلات انتقال پول و جنگ، تأمین دارو را دشوارتر کرده‌اند. در مقابل، گزارش‌هایی از فروش واکسن‌های اروپایی با قیمت‌های بالا در بازار غیررسمی منتشر شده و وزیر بهداشت وعده ورود واکسن به داروخانه‌ها تا پایان شهریور را داده است.

 وقتی زنگ مدرسه می‌خورد، دیگر خیابان‌ها قفل نمی‌شود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

وقتی زنگ مدرسه می‌خورد، دیگر خیابان‌ها قفل نمی‌شود

هر سال بازگشایی مدارس شهرها را در یکی از شلوغ‌ترین روزهای سال غرق می‌کند، اما شهرهای پیشرو با طرح‌های جسورانه‌ای از جمله خیابان‌های بسته‌شده، پهپادهای نظارتی و زمان‌بندی هوشمند شروع مدارس، این معضل دیرینه را به چالشی قابل مدیریت تبدیل کرده‌اند.

شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - 19 September 2026