قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

اعلام جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ را اعلام کرد.
 اعلام جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ (۲۳ مرداد ۱۴۰۵)

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در متن اطلاعیه معاونت رفاه و امور اقتصادی آمده است: افرادی که پیامک احراز سکونت دریافت کرده‌اند و مشکل دسترسی به دفاتر پیشخوان دولت دارند تا پنجم شهریورماه، صرفا دو اقدام زیر را انجام دهند:

۱) با استفاده از خط موبایل متعلق به سرپرست خانوار کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* را شماره گیری کرده و پس از ارسال کد ملی سرپرست خانوار٬ کدملی تک تک اعضای خانوار که پیامک احراز دریافت کرده‌اند را ثبت نموده و متعهد گردد که ایشان در کشور حضور دارند. این اقدام به منزله تعهد سرپرست خانوار برای سکونت خود و اعضا در داخل کشور است.

۲) همچنین سرپرست خانوار اگر آخرین محل سکونت خانواده را در سامانه ملی املاک و اسکان ثبت نکرده، به صورت خود اظهاری و اینترنتی تا آخر مردادماه محل سکونت و حساب شخصی خود را در سامانه ملی املاک و اسکان کشور تکمیل کند.

پس از دو اقدام فوق و تایید سامانه املاک و اسکان، شارژ مرداد کالابرگ این افراد در پنجم شهریور پرداخت می‌شود.

منبع: ایسنا …




 اخبار جدید

 حرف‌های مهم پزشکیان درباره جلیلی؛ «هرکجا می‌تواند اختیار می‌دهم»
۴۰ دقیقه قبل / سایت اکوایران

حرف‌های مهم پزشکیان درباره جلیلی؛ «هرکجا می‌تواند اختیار می‌دهم»

رئیس‌جمهوری با قدردانی از رقبای انتخاباتی خود که امروز در کنار دولت قرار گرفته‌اند و برای حل مشکلات تلاش می‌کنند، تصریح کرد: حتی به همین آقای جلیلی هم گفته‌ام برای حل مشکلات به دولت کمک کند، هرکجا که می‌تواند اختیار می‌دهم که مشکلات را حل کند، پیشنهاد نمی‌خواهم، مشکل ما نبود راه‌حل نیست، بلکه افرادی می‌خواهیم که بتوانند مشکلات را حل کنند.

 روسیه: پروژه‌های زیرساختی در قفقاز را با ایران اجرا می‌کنیم
۱۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

روسیه: پروژه‌های زیرساختی در قفقاز را با ایران اجرا می‌کنیم

وزارت خارجه روسیه شامگاه پنجشنبه اعلام کرد ایران و روسیه بر تعهد خود جهت اجرای پروژه‌های زیرساختی در قفقاز جنوبی تاکید کردند.

 رئیس سابق MI۶: علی لاریجانی عامدانه توسط اسرائیل ترور شد تا توافق صلح از بین برود - مردم سالاری آنلاین
۲ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

رئیس سابق MI۶: علی لاریجانی عامدانه توسط اسرائیل ترور شد تا توافق صلح از بین برود - مردم سالاری آنلاین

رئیس پیشین سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا (MI۶) مدعی شده است که اسرائیل با هدف جلوگیری از شکل‌گیری یک توافق صلح، علی لاریجانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی ایران، را به‌طور عامدانه هدف قرار داده است.

 اصابت دقیق موشک‌های ایرانی به پایگاه آمریکا + تصاویر
۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اصابت دقیق موشک‌های ایرانی به پایگاه آمریکا + تصاویر

تصاویر جدید از اصابت دقیق موشک‌های ایرانی به پایگاه موفق السلطی آمریکا در اردن منتشر شد.

 چرا ایران نباید از همسایگان خود فاصله بگیرد؟
۲۱ دقیقه قبل / سایت فرارو

چرا ایران نباید از همسایگان خود فاصله بگیرد؟

این تحلیل تأکید می‌کند که بازدارندگی ایران در برابر آمریکا الزاماً به حمله مستقیم به ناوهای آمریکایی یا بستن کامل تنگه هرمز وابسته نیست، بلکه توان تحمیل هزینه و تغییر محاسبات نظامی واشنگتن نیز بخشی از قدرت ایران است. با این حال، تشدید فشار بر کشورهای عربی می‌تواند نتیجه معکوس داشته و آنها را به آمریکا نزدیک‌تر کند. از این رو، حفظ روابط با همسایگان و عمق راهبردی سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک اهمیت دارد. راه‌حل پایدار نیز ایجاد نظام امنیتی منطقه‌ای با مشارکت کشورهای منطقه است.

 عراقچی با عاصم منیر گفت‌وگو کرد
۱۳ ساعت قبل / سایت جماران

عراقچی با عاصم منیر گفت‌وگو کرد

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه، درباره تشدید تنش‌ها و افزایش ناامنی در منطقه و پیامدهای آن برای صلح و ثبات منطقه‌ای تبادل نظر کردند.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026