قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۲ ساعت قبل

دشمن مشغول یارگیری از میان ماست!

هشدار اخیر نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را باید با تأمل خواند و به عنوان یک «الزام راهبردی» برای بازشناسی جریان‌هایی که با نقاب دین و به بهانه «دفاع از ولایت»، در واقع به دنبال تخریب «انسجام ملی» هستند بدان نگریست.
 دشمن مشغول یارگیری از میان ماست!

گاهی صدایشان چنان بلند است که صدا به صدا نمی‌رسد. کلماتشان هم محترم و در نگاهی نیز معتبر است ولی یک «اما» دارد، اما در بازی‌های پیچیده قدرت و در میانه میدان‌های نبرد نوین، دشمن بیشتر از «شکاف» عبور می‌کند و به «ادراک» می‌رسد و آن را هدف قرار می‌دهد.

این بسیار، بسیار خطرناک‌تر است از بمب و موشک که به گمان ویرانی فیزیکال، آبادانی غیرت و معرفت به دنبال دارد. اینجاست که هشدار اخیر نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را باید با تأمل خواند و به عنوان یک «الزام راهبردی» برای بازشناسی جریان‌هایی که با نقاب دین و به بهانه «دفاع از ولایت»، در واقع به دنبال تخریب «انسجام ملی» هستند بدان نگریست.

آنجا که می‌گوید: دشمن برای ایجاد شکاف و از بین بردن انسجام جامعه از ابزار‌های مختلف استفاده می‌کند، گاهی نیز با استفاده از ادبیات دینی و حتی با عنوان دفاع از ولایت، افراد و جریان‌هایی را وارد میدان می‌کند تا انسجام جامعه را هدف قرار دهد. بله، واقعیت کف میدان را که می‌بینیم نباید کف روی آب تصور کنیم. 

لایه‌های مختلفی دارد که باید، چون کتاب برای شب امتحان به دقت ورق زد. ما در روزگار جنگ ترکیبی زندگی می‌کنیم. دورانی که دشمن میلیارد‌ها دلار برای مهندسی افکار سرمایه گذاری کرده تا از لایه‌های ظریف اجتماعی، نفوذ کند. در این میان، باید میان انقلابی اصیل و مدعی انقلابیگری مرزی دقیق و برنده ترسیم کرد.

معیار تمیز دادن این دو، نه در ادعا، که در نتیجه خوانی است. انقلابی کسی نیست که با بلندترین صدا، بیشترین شکاف را ایجاد کند. انقلابی کسی است که در برابر دشمن و در هندسه اتحاد مقدس، همچون سدی استوار ایستاده باشد. باید صراحتا گفت: هرکس با استفاده از ادبیات تند و تهاجمی، با تخریب چهره‌های موجه جامعه و ارکان تصمیم گیر نظام صدایش را بلند می‌کند، احتمالا در حال ایفای نقش بلندگوی دشمن است.

ادعای دفاع از ولایت، هرگز نمی‌تواند گناه وحدت شکنی را بپوشاند و استفاده از ادبیات دینی، هرگز نمی‌تواند نتیجه غیردینی اختلاف را پنهان کند. حقیقت این است که ادعا نمی‌تواند جایگزین واقعیت شود. هر رفتاری در جایگاه خودش، معنای …





 آیت‌الله سیستانی ۹۹ ساله شد + جدیدترین عکس
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آیت‌الله سیستانی ۹۹ ساله شد + جدیدترین عکس

تصویری از آیت الله سیدعلی حسینی سیستانی بمناسبت ۹۹ سالگی‌اش منتشر شده است.

 تجدید میثاق اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام
۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تجدید میثاق اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام

اعضای هیئت دولت صبح امروز، یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵، با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تجدید میثاق کردند.

 واکنش روسیه به رویکرد تهران درباره ترتیبات امنیتی جدید در منطقه
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش روسیه به رویکرد تهران درباره ترتیبات امنیتی جدید در منطقه

نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی بر لزوم ایجاد یک سیستم امنیت جمعی در منطقه خلیج فارس تأکید کرد.

 رئیس‌جمهور: کشور در یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی، نظامی و امنیتی قرار گرفته است/ اگر درست عمل کنیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند ایران را به تسلیم وادار کند
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

رئیس‌جمهور: کشور در یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی، نظامی و امنیتی قرار گرفته است/ اگر درست عمل کنیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند ایران را به تسلیم وادار کند

رئیس‌جمهور گفت: در روند تدوین تفاهمنامه‌ به اجماع کارشناسی میان نیروهای حاضر در میدان رسیدیم.

 ببینید | بقایی: رسما اعلام کردیم که دو دیپلمات فرانسوی باید ایران را ترک کنند
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید | بقایی: رسما اعلام کردیم که دو دیپلمات فرانسوی باید ایران را ترک کنند

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ما به‌محض اینکه احساس کردیم سفارت فرانسه در تهران فراتر از مسئولیت‌های خود و آنچه طبق کنوانسیون روابط دیپلماتیک وین پیش‌بینی شده عمل کرده و اقدام آن‌ها مصداق مداخله‌جویی در امور داخلی ایران بود، رسما اعلام کردیم که دو دیپلمات مرتکب این‌گونه اعمال خلاف باید ایران را ترک کنند و امکان بازگشت به ایران را نخواهند داشت. ما قائل‌ایم روابط میان کشورها، از جمله با فرانسه، باید بر مبنای احترام متقابل و رعایت قواعد و مقررات حقوق بین‌الملل، از جمله اصل منع مداخله در امور داخلی کشورها، استوار باشد. بر این اساس روابط‌مان با همه کشورها را تنظیم می‌کنیم.

 چرا علی شریعتی هنوز مهم است؟ | فلسفه تاریخ خون‌خواهی: الاهیاتِ انتقامی با میل به جنگِ بی‌پایان
۴ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

چرا علی شریعتی هنوز مهم است؟ | فلسفه تاریخ خون‌خواهی: الاهیاتِ انتقامی با میل به جنگِ بی‌پایان

با مطرح شدن دوباره نام علی شریعتی در سخنان برخی کارشناسان از جمله حمزه رحیم صفوی و موسی غنی‌نژاد، پرسش درباره سهم اندیشه‌های او در شکل‌گیری انقلاب ۱۳۵۷ بار دیگر به یک مناقشه فکری و تاریخی تبدیل شده است؛ آیا شریعتی صرفاً یک روشنفکر اثرگذار بود یا یکی از معماران اصلی گفتمان انقلابی؟ چرا شریعتی هنوز مهم است؟



فایننشال تایمز از تغییر راهبرد آمریکا در خلیج فارس نوشت / آیا واشینگتن از استراتژی نفت در برابر امنیت عقب‌نشینی خواهد کرد؟
سایت تجارت نیوز

فایننشال تایمز از تغییر راهبرد آمریکا در خلیج فارس نوشت / آیا واشینگتن از استراتژی نفت در برابر امنیت عقب‌نشینی خواهد کرد؟

حملات ایران، آسیب‌پذیری پایگاه‌های آمریکا در خلیج فارس را آشکار کرده و واشنگتن را به بازنگری در آرایش نظامی و کاهش حضور خود در منطقه واداشته است.
حبیب الله پیمان: قدرت واقعی در حضور مؤثر مردم است، نه فقط تسلیحات |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

حبیب الله پیمان: قدرت واقعی در حضور مؤثر مردم است، نه فقط تسلیحات | انصاف نیوز

گزیده‌ای از گفت‌وگوی حبیب‌الله پیمان فعال سیاسی پیش و پس از انقلاب، با «ایران‌فردا» را در زیر می‌خوانید:
وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

وزیر هزار وعده بدون عمل/ زمین‌گیر شدن میدری در آسمان - مردم سالاری آنلاین

سؤال افکار عمومی روشن است؛ آقای میدری، آن یک هفته‌ای که قرار بود برای درست شدن آسمان وقت بگذارید، دقیقاً چه زمانی تمام شد؟ اگر نتیجه آن وعده، تشکیل ستاد احیا پس از یک سال و آغاز تعمیر پنج هواپیمای زمین‌گیر است، پس تکلیف وعده‌ای که با اطمینان از «درست شدن» شرکت داده شد چه می‌شود؟
خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند
سایت تابناک

خلیج فارس، نامی که تاریخ تغییرش نمی دهد؛ عراق باید مواضع خود را اصلاح کنند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به استفاده رئیس مجلس عراق از واژه «خلیج عربی» در دیدار با قالیباف، ضمن تأکید بر احترام ایران به مردم و دولت عراق، خواستار...
اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق
سایت فرارو

اعتراض عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت به اظهارات جدید محسن رضایی درباره توافق

محمد عطریانفر گفت: برخی عزیزان، از جمله دبی شعام، اخیراً اظهاراتی مطرح کرده‌اند که دلالت بر نوعی تعارض دارد. به نظر من این تذکرات و تحلیل‌ها باید با دقت بیشتری مطرح شود.
پیمان جبلی به خط پایان رسید؟
سایت فرارو

پیمان جبلی به خط پایان رسید؟

هر زمان که موعد تغییر رئیس صداوسیما می‌رسد، برخی نام‌های ثابت نیز به‌عنوان کاندیداهای در اختیار گرفتن این پست به رسانه‌ها راه پیدا می‌کنند. در ۱۲ سال گذشته هیچ‌کدام از رؤسای صداوسیما دو دوره به کارشان ادامه ندادند.