قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

ایران چگونه از سد دفاعی پایگاه موفق‌سلطی عبور کرد | جزئیاتی جدید از کشته‌شدن نظامیان آمریکایی در پایگاه نظامی اردن

روزنامه نیویورک‌تایمز جزئیات جدیدی از ماموریت ۲ نفر از نظامیانی که در حمله ماه گذشته ایران به پایگاه موفق‌السلطی اردن کشته شدند را ارائه کرده است.
 ایران چگونه از سد دفاعی پایگاه موفق‌سلطی عبور کرد | جزئیاتی جدید از کشته‌شدن نظامیان آمریکایی در پایگاه نظامی اردن

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در بخشی از گزارش مفصل امروز خود، سه‌شنبه، ۲۰ مرداد، جزئیات جدیدی درباره ماموریت ۲ نفر از سه نظامی آمریکایی که در حملات ۲۶ تیر ماه ایران به پایگاه موفق‌السلطی کشته شدند را افشا کرده است.

موضوع گزارش مفصل این روزنامه آمریکایی نحوه‌ای است که ایران تاکتیک‌های حملات خودش را تغییر داده تا بتواند سامانه‌های پدافند دفاع هوایی آمریکا را به زانو درآورد.

نیویورک‌تایمز نوشته در جریان پنج روز درگیری شدیدی که در ماه گذشته، از ۲۱ تا ۲۶ تیر ماه، میان ایران و آمریکا جریان داشت، ایران اقدام به شلیک موج‌هایی از پهپاد و موشک به سوی نیرو‌های آمریکایی در سه پایگاه در اردن کرد و تلاش داشت از سد دفاع هوایی قدرتمند آمریکا عبور کند.

ایران با استفاده از موشک‌های پیشرفته‌ای که می‌توانند ناگهان مسیر خود را تغییر دهند، سامانه‌های دفاعی این پایگاه‌ها را به‌شدت تحت فشار قرار داد و آمریکایی‌ها را مجبور کرد ذخایر محدود موشک‌های رهگیر پاتریوت خود را مصرف کنند.

به نوشته نیویورک‌تایمز ایرانی‌ها در روز پنجم، یعنی ۲۶ تیر ماه مصادف با ۱۷ ژوئیه، موفق شدند سد دفاعی آمریکا را بشکنند.

در حملات آن روز موشک به ساختمان‌های پیش‌ساخته محل استقرار نیرو‌های آمریکایی در یکی از این پایگاه‌ها اصابت کرد و سه نظامی آمریکایی را کشت و بیش از ۱۰۰ نفر را زخمی کرد.

مقام‌های پنتاگون بعدا تایید کردند که ده‌ها نظامی دیگر نیز در حملات آن هفته در اردن زخمی شده‌اند و چند فروند هواپیما نیز آسیب دیده است.

نیویورک‌تایمز مدعی شده که تاکتیک ایران برای به زانو درآوردن سامانه‌های پدافندی آمریکا حاصل مطالعه‌ای است که نیرو‌های ایرانی روی تاکتیک‌های جنگ در اوکراین انجام داده‌اند.

مطابق این ادعا، روسیه در جنگ اوکراین از ترکیبی از موشک‌های بالستیک و کروز برای منحرف‌کردن توجه سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین استفاده کرده و سپس پهپاد‌ها را به سمت اهداف فرستاده است.

به همین دلیل متخصصان نظامی آمریکا که حملات پهپادی و موشکی در اوکراین را نیز بررسی کرده‌اند، ماه‌هاست با فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا همکاری می‌کنند و تجربیات به‌دست‌آمده از آن جنگ را در اختیار نیرو‌های آمریکایی قرار می‌دهند.

نیویورک‌تایمز نوشته ۲ نفر از سه نظامی آمریکایی که در حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا اردن کشته شدند، عضو یگان‌های دفاع هوایی مستقر در آلمان بودند که در همین برنامه همکاری و انتقال تجربه مشارکت داشتند.

منبع: فارس

در ادامه حتما بخوانید سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به صدور حکم علیه جنایتکاران اسرائیلی: نمی‌توان با انتشار یک پست، قانون را بازنویسی و احکام را امحا کرد





 آژیر بحران در بازار جهانی انرژی
۲۰ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آژیر بحران در بازار جهانی انرژی

دنیای اقتصاد: چراغ‌های قرمز در بازارهای انرژی روشن شده‌اند. قیمت نفت دوباره به شکل نگران‌کننده‌ای بالا رفته است اما مشکل بزرگ‌تری در لایه‌های پنهان بازار وجود دارد.

 ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

ولیعهد عربستان روز یکشنبه به پاریس می‌رود

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه روزهای یکشنبه و دوشنبه در پاریس از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در چارچوب سفر رسمی وی استقبال خواهد کرد.

 لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
۳۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

لهستان سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

وزارت امور خارجه لهستان اعلام کرد که سفیر رژیم صهیونیستی را به دلیل تصمیم این رژیم برای توقف تحقیقات در مورد حمله سال ۲۰۲۴ به کاروان امدادرسانی سازمان آشپزخا...

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.

 انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکردهای تقنینی شتاب‌زده در مجلس قابل حل باشد.

 عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در حرم مطهر رضوی

مراسم بزرگداشت چهلمین روز تشییع و تدفین پیکر مطهر رهبر شهید حضرت آیت‌الله‌العظمی سیّدعلی حسینی خامنه‌ای و اعضای خانواده ایشان از سوی حضرت آیت‌الله سیدمجتبی ح...