قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

طباطبایی: گفتگوی صریح، صمیمی و مهم رئیس جمهور به زودی پخش خواهد شد

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور نوشت: گفتگوی مفصل، صریح، صمیمی و مهم رئیس جمهور با مردم در آستانه سومین سال ریاست جمهوری به زودی پخش و منتشر خواهد شد.
 طباطبایی: گفتگوی صریح، صمیمی و مهم رئیس جمهور به زودی پخش خواهد شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدمهدی طباطبایی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

گفتگوی مفصل، صریح، صمیمی و مهم دکتر پزشکیان با مردم در آستانه سومین سال ریاست جمهوری به زودی پخش و منتشر خواهد شد.

وی ادامه داد: در شرایط خطیر کنونی مهم‌ترین سرمایه کشور اعتماد عمومی است و کلید آن صداقت و راستگویی است.

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور در پایان اضافه کرد: وجه برجسته این گزارش رئیس‌جمهور به مردم همین صداقت و صمیمیت است.

در ادامه حتما بخوانید پزشکیان به مردم گزارش می‌دهد …




 اخبار جدید

 جنگ؛ مجازی یا حقیقی
۱۰ ساعت قبل / روزنامه شرق

جنگ؛ مجازی یا حقیقی

به نظر می‌رسد تجاوزهای 12روزه و 40روزه و آنچه از صدمات به کشور وارد شده است و شهادت رهبر شهید، فرماندهان نظامی، کودکان مینابی و سایر شهدا و همچنین حضور تجاوزگر آمریکا و اسرائیل و نقشه‌های متجاوزانه و جنایتکارانه آنها جهت آینده برای برخی افراد همچون مطالب فضای مجازی یا بازی‌های جنگی ویدئویی جلوه می‌کند و به این باور نرسیده‌اند که درنده‌خویی تجاوزکاران حسب آنچه واقعیت دارد و تاریخ نشان داده، همچنان باقی است و ما باید به مقاومت ادامه داده و شرایط مقاومت را برای کشورمان فراهم کنیم.

 صلح با قلم موشک
۹ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

صلح با قلم موشک

امریکا جنگ را ۶ ماه پیش علیه ایران آغاز کرد و اکنون دارد علیه «هزینه‌های جنگ» می‌جنگد! سخنگوی سپاه شروطی برای پایان‌دادن به جنگ گذاشته است (همان شروط تفاهم‌ن...

 رئیس کمیسیون امنیت ملی خطاب به آمریکایی‌ها: تا دیر نشده به کشور خودتان برگردید
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

رئیس کمیسیون امنیت ملی خطاب به آمریکایی‌ها: تا دیر نشده به کشور خودتان برگردید

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در پیامی خطاب به آمریکایی‌ها، با تأکید بر توانمندی نیروی دریایی ایران، خواستار خروج نیروها و تجهیزات آمریکا از منطقه شد.

 ارجاع پرونده به شورای امنیت می‌تواند ایران را به خروج از NPT سوق دهد
۹ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

ارجاع پرونده به شورای امنیت می‌تواند ایران را به خروج از NPT سوق دهد

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: ارجاع پرونده به شورای امنیت می‌تواند ایران را به خروج از NPT سوق دهد.

 تبعات ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت
۹ ساعت قبل / روزنامه شرق

تبعات ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: ارجاع پرونده به شورای امنیت می‌تواند ایران را به سمت خروج از NPT و قطع ارتباط با نهادهای بین‌المللی سوق دهد و زمینه برای حرکت ایران به سمت استفاده نظامی از فناوری هسته‌ای فراهم خواهد شد.

 باید به این ایران‌سوزی پایان داد
۹ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

باید به این ایران‌سوزی پایان داد

حشمت الله فلاحت پیشه با ابراز نگرانی از حملات آمریکا به نفت کش های ایران در شبکه ایکس نوشت: شرکت ملی نفتکش ایران، بزرگترین شرکت

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026