قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱ ساعت قبل

پزشکیان در دیدار رئیس شورای‌عالی قضایی عراق: تحقق وحدت میان کشور‌های اسلامی، زمینه خروج آمریکا از منطقه را فراهم می‌کند

رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت تشکیل ائتلافی کشور‌های مسلمان برای تقویت ثبات و امنیت در منطقه، گفت: امیدوارم با تحقق وحدت میان کشور‌های اسلامی، زمینه خروج آمریکا از منطقه فراهم شود و حاکمان کشور‌های منطقه، الگویی بومی و پایدار برقراری ثبات را مستقر کنند.
 پزشکیان در دیدار رئیس شورای‌عالی قضایی عراق: تحقق وحدت میان کشور‌های اسلامی، زمینه خروج آمریکا از منطقه را فراهم می‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان، امروز (سوم شهریور) در دیدار فائق زیدان، رئیس شورای‌عالی قضایی جمهوری عراق و هیئت همراه، با قدردانی از ملت و دولت این کشور برای تمهید مقدمات برگزاری باشکوه مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی و میزبانی شایسته از زائران حسینی در ایام اربعین، اظهار کرد: از حضور هیئت عراقی در جمهوری اسلامی ایران عمیقاً خرسند هستم و امیدوارم این دیدار زمینه‌ساز توسعه و تقویت ارتباطات فرهنگی، تجاری و اقتصادی و دو کشور شود.

رئیس‌جمهوری با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت و انسجام میان کشور‌های همسایه و مسلمان، تصریح کرد: ضرورت دارد ملت‌های اسلامی تعاملات فرهنگی، تجاری، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی خود را بیش از پیش گسترش دهند، چرا که این همگرایی، عامل برقراری امنیت، صلح و ثبات در منطقه در برابر دشمنان مشترک از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی خواهد بود.

پزشکیان با اشاره به ذخایر و سرمایه‌های عظیم منطقه، هشدار داد که دشمنان با چشم طمع به این ثروت‌ها، به دنبال ایجاد اختلاف، جنگ و درگیری برای تصاحب آنها هستند و تنها راه مقابله، حفظ هوشیاری و اتحاد کشور‌های اسلامی است.

رئیس‌جمهوری تلاش برای برقراری عدالت در کشور‌های اسلامی را عاملی برای کاهش مشکلات و اختلافات و افزایش روحیه همکاری‌های چندجانبه دانست و تاکید کرد: همه باید بکوشند تا سوءتفاهم‌ها برطرف و بستر گسترش امنیت منطقه‌ای فراهم شود.

وی با تأکید بر ضرورت تشکیل ائتلافی از کشور‌های مسلمان در قالب «امت واحده» برای تقویت ثبات و امنیت در منطقه، افزود: تمامی مسلمانان ساکن در غرب آسیا، بر اساس آیات قرآن، امت واحده هستند و الگوی رفتاری آنان باید بر مبنای تقوای الهی سنجیده شود. امیدوارم با تحقق وحدت میان کشور‌های اسلامی، زمینه برای خروج آمریکا از منطقه فراهم شود و حاکمان کشور‌های منطقه، الگویی بومی و پایدار از برقراری ثبات را مستقر …



 دریاچه‌ سدهای کشور؛ ظرفیت مغفول در گردشگری
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دریاچه‌ سدهای کشور؛ ظرفیت مغفول در گردشگری

وزیر نیرو گفت: بیش از ۴۰۰ دریاچه سد در کشور وجود دارد که می‌تواند مقصد گردشگری شود و به ترویج آن کمک کند.

 کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر بی‌اثر شدن تحریم‌ها در سایه مقاومت همه‌جانبه کشور، اعلام کرد: بیش از ۶۰ درصد از ظرفیت پتروشیمی‌های آسیب‌دیده در جنگ اخیر به چرخه تولید بازگشته و در حال حاضر هیچ‌گونه کمبودی در تامین مواد اولیه پتروشیمی وجود ندارد.

 محسن رضایی: آمریکا در منطقه جایی ندارد
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

محسن رضایی: آمریکا در منطقه جایی ندارد

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران همچنین اظهار داشت: وضعیت گروهک‌های ضد ایرانی مستقر در مرزهای دو کشور باید تعیین تکلیف شود.

 سایت‌های اصلی ارتباطی آسیب‌دیده با سرعت در حال بازسازی است
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

سایت‌های اصلی ارتباطی آسیب‌دیده با سرعت در حال بازسازی است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به آسیب‌دیدگی بیش از ۵۰۰ سایت و زیرساخت ارتباطی کشور در جریان جنگ آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران گفت: با وجود این آسیب‌ها، ارتباطات داخلی مردم با اختلال جدی مواجه نشد و سایت‌های اصلی ارتباطی با سرعت در حال بازسازی است.

 ایران پیروزمندانه از بحران کنونی خارج می‌شود/ بهای سنگینی می‌پردازیم!
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

ایران پیروزمندانه از بحران کنونی خارج می‌شود/ بهای سنگینی می‌پردازیم!

وزیر پیشین امور خارجه ایران تاکید کرد که ایران با سربلندی از بحران‌های کنونی خارج خواهد شد.

 توافق تهران و مسقط برای ایجاد کریدور موقت دریانوردی و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز
۵۷ دقیقه قبل / سایت مشرق

توافق تهران و مسقط برای ایجاد کریدور موقت دریانوردی و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز

ایران و سلطنت عمان در چارچوب رایزنی‌های دو کشور درباره ازسرگیری دریانوردی ایمن در تنگه هرمز، بر ایجاد یک کریدور موقت مشترک دریانوردی و اجرای پروژه‌ای مشترک برای پاکسازی مین‌های این تنگه توافق کردند.



از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها جریان تسلیم‌طلب خط عملیات روانی جدیدی را کلید زده‌است؛ پروپاگاندایی ناشیانه برای گره زدن دلار ۲۰۰ هزار تومانی به پیامدهای جنگ و بستن تنگه هرمز. سناریویی تکراری برای تطهیر خود و آدرس غلط دادن به مردم. اما سؤال ا
یورش علیه حلقه حیاتی اتصال تهران به اقتصاد جهانی؛ پکن با تحریم‌های ترامپ هم سو می‌شود؟
سایت اکوایران

یورش علیه حلقه حیاتی اتصال تهران به اقتصاد جهانی؛ پکن با تحریم‌های ترامپ هم سو می‌شود؟

اکوایران: تلاش جدید بسنت برای اعمال تحریم‌های تازه علیه ایران، خطر گسترش اختلال عظیم اقتصادی ناشی از جنگ و تیره شدن روایط واشنگتن با پکن را به همراه دارد.
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ واکنش فاطمه مهاجرانی به تقلید ادایش توسط یک بلاگر

تکرار رسوایی ایران-کنترا در انتظار ترامپ | روایت فارن افرز از سرنوشت فشار حداکثری علیه ایران | ونس طرفدار عقب‌نشینی از ایران و خاورمیانه است
سایت اقتصادنیوز

تکرار رسوایی ایران-کنترا در انتظار ترامپ | روایت فارن افرز از سرنوشت فشار حداکثری علیه ایران | ونس طرفدار عقب‌نشینی از ایران …

اقتصادنیوز: فارن افرز نوشت: عملیات فشار اقتصادی—آن‌گونه که طراحی شده است—بیش از آنکه اقتصاد ایران را تهدید کند، اعتبار آمریکا را با خطر مواجه می‌کند.
سایت عصرایران

گزارش العربیه از پهپاد جدید ایرانی با سرعت ۵۰۰ کیلومتر

باقی: تحریم‌های آمریکا مستقیماً مردم ایران را هدف قرار می‌دهد
خبرگزاری ایسنا

باقی: تحریم‌های آمریکا مستقیماً مردم ایران را هدف قرار می‌دهد

نویسنده و فعال حقوق بشر در نامه‌ای به کمسیر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه تشدید تحریم‌های آمریکا علیه مردم ایران، از غیرقابل‌دفاع‌ترین و زشت‌ترین اشکال رفتار سیاسی در نظم بین‌المللی کنونی است، تصریح کرد: «با مردم عادی هرگز نباید به عنوان اهرم فشاری برای دستیابی به اهداف ژئوپلیتیک رفتار کرد.»