قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

تردد بیش از ۵ میلیون زائر از مرز‌های اربعینی کشور

سخنگوی قرارگاه اربعین سازمان راهداری گفت:تا پایان روز ۱۲ مرداد، بیش از ۳ میلیون و ۴۵ هزار نفر از مرز‌های زمینی کشور خارج وبیش از ۲ میلیون و ۱۷۱ هزار نفر نیز به کشور بازگشته‌اند.
 تردد بیش از ۵ میلیون زائر از مرز‌های اربعینی کشور

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی قلی‌زاد با اعلام آخرین آمار تردد زائران اربعین اظهار کرد: بر اساس اطلاعات سامانه‌های هوشمند سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، تا پایان روز ۱۲ مرداد، بیش از ۳ میلیون و ۴۵ هزار نفر از مرز‌های زمینی کشور خارج شده‌اند که از این تعداد ۶۰۲ هزار نفر با استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی به مرز‌ها منتقل شده‌اند.

وی افزود: در همین مدت بیش از ۲ میلیون و ۱۷۱ هزار نفر نیز به کشور بازگشته‌اند که ۳۰۲ هزار نفر از آنان با ناوگان حمل‌ونقل عمومی به شهر‌های خود منتقل شده‌اند.

قلی‌زاد با اشاره به آمار بازگشت روز گذشته گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۶۶ هزار و ۴۸۷ زائر با ۲۲۹۶ سرویس اتوبوسی از شش پایانه مرزی به شهر‌های مختلف کشور منتقل شدند.

به گفته وی، مرز مهران همچنان پرترددترین مرز کشور است و در شبانه‌روز گذشته ۴۷ هزار و ۳۳۶ نفر از طریق هزار و ۵۵۸ سرویس اتوبوسی از این مرز به شهر‌های مختلف اعزام شدند که حدود ۷۰ درصد تقاضای حمل‌ونقل عمومی را به خود اختصاص داده است.

سخنگوی قرارگاه اربعین سازمان راهداری ادامه داد: استان تهران با ۱۳۰ هزار نفر، اصفهان با ۸۵ هزار نفر، قم با ۴۶ هزار نفر و خراسان رضوی با ۴۳ هزار و ۵۰۰ نفر بیشترین تعداد زائران اعزامی با حمل‌ونقل عمومی به مرز‌ها را داشته‌اند.

وی …





 تهران در برابر محاصره اقتصادی؛ از هشدار‌های دیپلماتیک تا نگرانی‌ها از تبعات داخلی
۲۲ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تهران در برابر محاصره اقتصادی؛ از هشدار‌های دیپلماتیک تا نگرانی‌ها از تبعات داخلی

کاخ سفید از ورود فشار اقتصادی علیه ایران به مرحله‌ای تازه خبر داده؛ مرحله‌ای که با تشدید تحریم‌ها، فشار بر شرکای تجاری تهران و هدف قرار دادن شریان‌های مالی کشور همراه است. در حالی که واشنگتن از «روز دی اقتصادی» سخن می‌گوید، نگرانی اصلی در تهران بیش از هر چیز به تبعات این فشار‌ها بر نرخ ارز، تورم، معیشت و ثبات اجتماعی بازمی‌گردد.

 این ره که تو می‌روی به ترکستان است
۴۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

این ره که تو می‌روی به ترکستان است

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، حدود شش ماه پس از تجاوز نظامی آمریکا به خاک ایران و در شرایطی که به دلیل پیامدهای این اقدام با فشار افکارعمومی آمریکا و جهان مواجه است، در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال از آغاز «عملیات اقتصادی خردکننده و بی‌سابقه» علیه ایران خبر داد.

 حجت‌الاسلام صدیقی: رهبر شهید ایران در مسیر ولایت وخدمت به آرمان‌های امام زمان(عج) حرکت کرد
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

حجت‌الاسلام صدیقی: رهبر شهید ایران در مسیر ولایت وخدمت به آرمان‌های امام زمان(عج) حرکت کرد

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه آقای شهید ایران در مسیر ولایت و خدمت به آرمان‌های امام زمان(عج) حرکت کرد، گفت: امروز در نقاط مختلف جهان شعار حمایت از فلسطین سر داده می‌شود و این اتفاق را باید در امتداد گفتمان عدالت‌خواهی و انتظار دانست که به برکت امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب در جهان گسترش یافته است.

 امنیت، حاصل یک همکاری ملی است
۲۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

امنیت، حاصل یک همکاری ملی است

امنیت و ثبات کشور حاصل همکاری و هم‌افزایی میان دولت، نیروهای مسلح و مردم است و هیچ‌کدام به‌تنهایی نمی‌توانند آن را تأمین کنند. نیروهای مسلح در خط مقدم دفاع از کشور قرار دارند، دولت مسئول اداره امور و پشتیبانی از میدان است و مردم نیز با اعتماد، همراهی و حفظ انسجام اجتماعی، پشتوانه اصلی قدرت ملی به شمار می‌روند.

 افتتاح بوستان جهاندیدگان در شمال تهران
۱۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افتتاح بوستان جهاندیدگان در شمال تهران

آیین افتتاحیه بوستان جهاندیدگان و رونمایی از المان میدان الف همزمان با دویست و بیست و چهارمین پویش امید و افتخار برگزار شد.

 تداوم صعود قیمت دلار رسمی؛ یورو ۱۸۳ هزار تومان شد
۱۰ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تداوم صعود قیمت دلار رسمی؛ یورو ۱۸۳ هزار تومان شد

نرخ فروش دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران، امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵، به ۱۵۶ هزار و ۷۳۷ تومان رسید؛ یورو و درهم نیز به‌ترتیب ۱۸۳ هزار و ۱۲۸ و ۴۲ هزار و ۶۷۹ تومان معامله شدند.