قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۵۴ دقیقه قبل

عراقچی: ایجاد سازوکار‌های امنیت منطقه‌ای درون‌زا نیازمند ممانعت از استفاده آمریکا از قلمرو دیگر کشورها برای اقدامات تجاوزکارانه است

نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر که برای رایزنی با مقام‌های ارشد کشورمان درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه به تهران سفر کرده است، بعد از ظهر امروز با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 عراقچی: ایجاد سازوکار‌های امنیت منطقه‌ای درون‌زا نیازمند ممانعت از استفاده آمریکا از قلمرو دیگر کشورها برای اقدامات تجاوزکارانه است

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی در این دیدار با استقبال از تداوم نقش‌آفرینی کشور‌های منطقه و همسایه برای کمک به کاهش تنش خاطرنشان کرد وضعیت کنونی منحصرا نتیجه تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی و نیز استمرار اقدامات مداخله‌جویانه و غیرقانونی آمریکا به‌ویژه محاصره دریایی و تروریسم اقتصادی آن علیه ایران است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به موضع اصولی ایران درباره ضرورت تقویت اعتماد میان کشور‌های منطقه با هدف ایجاد سازوکار‌های امنیت منطقه‌ای درون‌زا و مستقل از مداخلات بازیگران بیرونی، یادآوری کرد: نیل به چنین هدفی مستلزم پایبندی همه کشور‌های منطقه به اصل حسن همجواری و ممانعت از استفاده آمریکا از قلمرو و امکانات آنها برای تدارک و اجرای اقدامات تجاوزکارانه و نیز جنگ اقتصادی علیه ایران است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین با اشاره به ناامنی تحمیل‌شده بر تنگه هرمز به واسطه تجاوز نظامی آمریکایی‌صهیونیستی علیه ایران که متاسفانه با همراهی و همدستی برخی کشور‌های منطقه صورت گرفت، تصریح کرد: نمی‌توان بدون در نظر گرفتن واقعیات موجود و نیز جنایات و خسارات وارده به ایران، صحبت از بازگشت وضعیت به قبل از ۹ اسفند ۱۴۰۴ کرد.

عراقچی تاکید کرد: ایران با حسن نیت مشغول اجرای تعهدات خود طبق تفاهم خاتمه جنگ، از جمله …



 دلفی: آغاز مذاکرات بستگی به پیامی دارد که عاصم منیر به تهران آورد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

دلفی: آغاز مذاکرات بستگی به پیامی دارد که عاصم منیر به تهران آورد

یک کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید: به هر حال تنگه باز خواهد شد و محاصره برداشته می‌شود؛ ولی بحث هسته‌ای همچنان در دستور کار خواهد بود. اینکه چگونه آن را اداره کنیم، باید حتماً درباره آن مذاکره کنیم و آمریکایی‌ها نیز این موضوع را در دستور کار خود دارند؛ زیرا ترامپ به طور دوره‌ای هر چند وقت یک‌بار مدعی می‌شود که ایران نباید سلاح هسته‌ای داشته باشد و اگر نداشته باشد، مشکل ما حل خواهد شد.

 پاکستان: عاصم منیر فرستاده ترامپ به تهران نیست
۸ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پاکستان: عاصم منیر فرستاده ترامپ به تهران نیست

طاهر اندرابی، سخنگوی وزارت امور خارجه، امروز پنجشنبه ادعاهای مطرح‌شده مبنی بر اینکه فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده کل نیروهای دفاعی، اخیراً به عنوان فرستاده ایالات متحده یا دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، به ایران سفر کرده است، رد کرد.

 بهره‌برداری از پروژه آبرسانی نمین - عنبران با حضور رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

بهره‌برداری از پروژه آبرسانی نمین - عنبران با حضور رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت

پروژه آبرسانی نمین - عنبران به بهره‌برداری رسید.

 کاخ سفید: در حال حاضر مذاکره‌ای با ایران انجام نمی‌شود | تمرکز ما بر عملیات طرد اقتصادی است
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

کاخ سفید: در حال حاضر مذاکره‌ای با ایران انجام نمی‌شود | تمرکز ما بر عملیات طرد اقتصادی است

در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای انجام نمی‌شود و این روند ادامه خواهد داشت تا زمانی که رئیس‌جمهوری احساس کند شاید آنها به روشی معنادار پای میز مذاکره بیایند که تاکنون چنین چیزی را مشاهده نکرده‌ایم.

 بیانیه سازمان اطلاعات سپاه درباره تحولات امنیتی و راهبردی کشور
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

بیانیه سازمان اطلاعات سپاه درباره تحولات امنیتی و راهبردی کشور

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار بیانیه‌ای، ضمن تشریح ارزیابی‌های اطلاعاتی از تاب‌آوری دفاعی و استمرار تسلط بر تنگه هرمز، راهبردهای مقابله با جنگ شناختی و تحرکات ضدامنیتی را تبیین کرد.

 تأکید رئیس‌جمهور بر نقش ورزش دانشجویی در تقویت وفاق ملی
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأکید رئیس‌جمهور بر نقش ورزش دانشجویی در تقویت وفاق ملی

مسعود پزشکیان در پیامی به هفدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان، این رویداد را نمادی از وفاق ملی دانست و بر اهمیت ورزش دانشگاهی در پرورش نسل جوان و تقویت روحیه امید و مسئولیت‌پذیری تأکید کرد.



سایت خبرآنلاین

ببینید | گرانی و شرایط اقتصادی صدای دستیار قالیباف را هم درآورد

سایت هم میهن

به اجازهٔ کسی نیاز ندارد اما....

گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!
سایت هم میهن

گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!

به نظر می‌رسد علاقه خاص رسانه‌های دیداری و شنیداری و نوشتاری اصول‌گرایان به اخبار محدود کننده ولو درباره گربه خیابانی باشد از فقدان اعتماد به نفس کافی در اقناع افکار عمومی ناشی شود.
همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!
سایت فرارو

همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!

طرح «روز دی اقتصادی» اسکات بسنت برای تشدید فشار بر ایران، به‌جای پایان دادن به جنگ و آرام کردن بازار نفت، ممکن است به تشدید درگیری و واکنش نظامی تهران منجر شود. ایران همچنان توان اثرگذاری بر تنگه هرمز و زیرساخت‌های انرژی منطقه را دارد و چین نیز با خرید بخش عمده نفت ایران، مانعی مهم برای سیاست واشنگتن است.
گفتن فشار حداکثری آسان است؛ اجرایش چطور؟
سایت فرارو

گفتن فشار حداکثری آسان است؛ اجرایش چطور؟

دولت ترامپ با آغاز «عملیات طرد اقتصادی» می‌خواهد ایران و شرکای تجاری‌اش را تحت فشار قرار دهد؛ با این حال، همراه نشدن چین و روسیه اجرای این طرح را دشوار کرده است. استاد اقتصاد دانشگاه جانز هاپکینز معتقد است کارنامه تحریم‌های آمریکا علیه ایران، با وجود تمام آسیب‌هایی که به اقتصاد کشور وارد کرده‌اند، از نظر دستیابی به هدف نهایی تقریباً «کارنامه‌ای کاملاً شکست‌خورده» بوده است.
وقتی خزر از «حاشیه» به «متن» آمد
سایت فرارو

وقتی خزر از «حاشیه» به «متن» آمد

تحریم‌ها، محاصره دریایی و تغییر مسیر تجارت؛ چرا شمال برای تهران حیاتی‌تر از همیشه شده است؟ دریای خزر که سال‌ها در حاشیه محاسبات امنیتی ایران قرار داشت، اکنون تحت تأثیر عواملی به یکی از عرصه‌های مهم راهبردی ایران تبدیل شده است.