قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

سقوط محسوس محبوبیت اسرائیل در آمریکا

تا یک دهه پیش دو حزب اصلی ایالات متحده به شدت با اسرائیل همسو بودند، اما امروز این رفتار سرد شده است.
 سقوط محسوس محبوبیت اسرائیل در آمریکا

به گزارش شهرآرانیوز، این توصیفی است که آوی بن هار در مقاله امروز یکشنبه در روزنامه زیمان یسرائیل به کار برد و از شدت گرفتن نفرت آمریکایی‌ها از اسرائیل خبر داد و تاکید کرد: اعضای دو حزب اصلی حاکم بر آمریکا یعنی حزب دموکرات و حزب جمهوری خواه در میان هواداران خود با سردی با مسئله‌ای به نام اسرائیل تعامل دارند.

به اعتقاد این نویسنده صهیونیست با وجود آنکه سخنگویان ائتلاف حاکم تاکید دارند که مخالفت با آمریکا یک فرهنگ ریشه دار در داخل آمریکا محسوب می‌شود، اما نظر سنجی‌های انجام شده توسط معتبرترین موسسات سنجش افکار همچون گالوب، پیو و بروکینگز نشان می‌دهد که مسئله دقیقا در تضاد با این نظریه قرار دارد.

به اعتراف این مقاله، جنگ‌های اسرائیل در غزه و لبنان و تجاوز به ایران به شدت بر این فروپاشی محبوبیت تاثیرگذار بوده و در این بین شخصیت نتانیاهو و رفتارهایش هم نقطه محوری این نفرت محسوب می‌شود.

نویسنده بعد از آن تاکید می‌کند که اگر واقعا طبق ادعای سخنگویان ائتلاف دوری جامعه آمریکا و به ویژه جامعه طرفدار حزب دموکرات از اسرائیل یک روند فرهنگی است، این روند باید به کندی انجام شده و چند دهه به طول بینجامد.

اما این تحول در افکار عمومی آمریکا علیه اسرائیل با مقایسه نظرسنجی انجام شده توسط موسسه گالوپ در نوامبر ۲۰۲۳ و جولای ۲۰۲۵ این مسئله را به وضوح نشان می‌دهد، در سال ۲۰۲۳ حدود ۵۰ درصد از افراد از عملیات ارتش اسرائیل در غزه حمایت کردند، در حالی که این نسبت در ۲۰۲۵ به کمتر از ۳۲ درصد رسید.

در بخش‌هایی از این مقاله آمده است:

کاهش حمایت از جنگ غزه در میان رای‌دهندگان دمکرات بسیار شدیدتر بوده و از ۳۶ درصد به تنها ۸ درصد سقوط کرده است. این افت که معادل از دست رفتن دو سومِ میزان حمایت در کمتر از دو سال است، با ادعای وجود یک «تغییر فرهنگی» تدریجی همخوانی ندارد، بلکه واکنش مستقیم به سیاست‌ها و رویداد‌های جاری است.

بر اساس نظرسنجی‌های مؤسسه گالوپ، افول همدردی رای‌دهندگان دمکرات با اسرائیلی‌ها از نارضایتی آنان از «رهبری سیاسی این کشور در دوران نتانیاهو» نشأت می‌گیرد.

بر طبق نظرسنجی‌ها، ۵۲ درصد از آمریکایی‌ها دیدگاهی منفی درباره نتانیاهو دارند.

نظرسنجی مرکز تحقیقاتی پیو در آوریل نشان داد که ۷۶ درصد از رای‌دهندگان دمکرات به نتانیاهو بی‌اعتمادند …





 عبور کشتی از تنگه هرمز در هفته گذشته ۲۷ درصد افزایش یافت!
۲ ساعت قبل / سایت روزنو

عبور کشتی از تنگه هرمز در هفته گذشته ۲۷ درصد افزایش یافت!

این سازمان وابسته به نیروی دریایی بریتانیا که گزارش‌های امنیتی کشتی‌های تجاری را دریافت و بررسی می‌کند، در این رابطه عنوان کرد که طی هفته گذشته در مجموع ۱۰۳...

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر | واکنش تند قالیباف به تهدیدات ترامپ
۴۷ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر | واکنش تند قالیباف به تهدیدات ترامپ

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۷ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 سردار صفوی: در لحظه وقوع تهدید، واکنش ایران باید پیش‌دستانه باشد
۲ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

سردار صفوی: در لحظه وقوع تهدید، واکنش ایران باید پیش‌دستانه باشد

یحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا، به مناسبت ۳۱ مردادماه، روز صنعت دفاعی پیامی منتشر کرد.

 گرانی مسکن، پشت نقاب تورم
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن، پشت نقاب تورم

حبیب قاسمی

 شماره ۲۳۰۸ روزنامه سازندگی شنبه ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۴ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

شماره ۲۳۰۸ روزنامه سازندگی شنبه ۱۴۰۵/۰۵/۳۱


 واکنش رئیس مرکز رسانه مجلس به حواشی نشست قالیباف با فعالان اقتصادی در عراق: طرح چالش‌های اقتصادی همراه با ارائه راهکار‌های عزتمندانه، محور صحبت‌های رئیس مجلس بود، ولی بهره‌برداران حزبی-انتخاباتی، به تحریف و تقطیع روی آوردند
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش رئیس مرکز رسانه مجلس به حواشی نشست قالیباف با فعالان اقتصادی در عراق: طرح چالش‌های اقتصادی همراه با ارائه راهکار‌های عزتمندانه، محور صحبت‌های رئیس مجلس بود، ولی بهره‌برداران حزبی-انتخاباتی، به تحریف و تقطیع روی آوردند

ایمان شمسایی در صفحه مجازی خود نوشت: «طرح چالش های اقتصادی ایران و عراق در جمع فعالان بخش خصوصی دو کشور همراه با ارائه راهکارهای اقتصادی و عزتمندانه، محور صحبت‌های رئیس مجلس در عراق بود. رسانه های معاند و بهره برداران سیاسی- انتخاباتی به تقطیع و تحریف روی آوردند.»