قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

نشست چهارجانبه امان با تاکید بر ضرورت بازگشت به تفاهم ایران و آمریکا برگزار شد

وزرای خارجه عربستان، مصر، ترکیه و پاکستان در نشست چهارجانبه اردن، خواستار بازگشت به یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا و تداوم مسیر دیپلماسی برای جلوگیری از تشدید تنش‌های منطقه‌ای شدند.
 نشست چهارجانبه امان با تاکید بر ضرورت بازگشت به تفاهم ایران و آمریکا برگزار شد

به گزارش شهرآرانیوز؛ وزرای خارجه عربستان، مصر، ترکیه و پاکستان در پنجمین نشست چهارجانبه خود که در حاشیه نشست وزارتی حمایت از قدس در امان، پایتخت اردن برگزار شد، آخرین تحولات منطقه را بررسی و بر ضرورت کاهش تنش‌ها از مسیر گفت‌وگو و دیپلماسی تأکید کردند.

شرکت‌کنندگان در این نشست، بازگشت به یادداشت تفاهم امضاشده میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده در ماه ژوئن را گامی مهم برای تقویت امنیت و ثبات منطقه دانسته و بر حمایت از تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی پایدار تأکید کردند.

وزرای خارجه چهار کشور همچنین خواستار ادامه هماهنگی‌های مشترک و توسعه همکاری‌ها در چارچوب سازوکار چهارجانبه شدند و بر حمایت از راه‌حل‌های دیپلماتیک و میانجی‌گری‌های منطقه‌ای، از جمله تلاش‌های مشترک پاکستان و قطر، تأکید کردند.

در این نشست همچنین بر اهمیت تضمین امنیت آبراه‌های راهبردی، از جمله تنگه هرمز و باب‌المندب، حفظ آزادی کشتیرانی و صیانت از امنیت تجارت جهانی و بازارهای انرژی تأکید شد.

وزارت خارجه مصر اعلام کرد این گفت‌وگوها بر بررسی راه‌های مهار تنش‌های نظامی و تقویت روند آرام‌سازی اوضاع منطقه متمرکز بوده است.

خبرگزاری عربستان نیز از استقبال وزیران چهار کشور از تشکیل ائتلاف دریایی دفاعی چندملیتی برای حفاظت از مسیرهای بین‌المللی کشتیرانی و مقابله با تهدیدهای امنیت دریایی خبر داد.

این گفت‌وگوهای دیپلماتیک در حالی انجام می‌شود که کشورهای منطقه در تلاش هستند از طریق رایزنی‌های سیاسی، مانع از گسترش دامنه تنش‌ها و پیامدهای امنیتی آن در منطقه شوند.





 نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است

نیویورک تایمز در گزارشی، سیاست دولت ترامپ در قبال جنگ علیه ایران را فاقد چشم‌انداز روشن و گرفتار خطاهای راهبردی توصیف کرد.

 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.

 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.