قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۸ ساعت قبل

افزایش نرخ گاز خوراک مصرفی صنایع پتروشیمی و سیمان در مرداد ۱۴۰۵

معاونت برنامه ریزی وزارت نفت افزایش نرخ خوراک گاز مصرفی واحدهای پتروشیمی، پالایشگاه‌ها، واحدهای احیاء فولاد، واحدهای تولید فلزات و صنایع سیمان را اعلام کرد.
 افزایش نرخ گاز خوراک مصرفی صنایع پتروشیمی و سیمان در مرداد ۱۴۰۵

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت سیمان لارستان با افشای نامه معاونت برنامه ریزی وزارت نفت در سامانه جامع ناشران (کدال) از افزایش ۳۲ درصدی نرخ خوراک گاز صنایع سیمان در مرداد خبر داد.

بررسی جدول نرخ گاز مصرفی صنایع مختلف که ۲۰مرداد از سوی وزارت نفت ابلاغ شده نشان می‌دهد که خوراک گاز مصرفی تمام صنایع به غیر از خوراک گاز طبیعی واحد‌های پتروشیمی در مرداد ماه ۳۲ درصد افزایش پیدا کرده است.

بدون تردید این تغییر نرخ به کاهش درآمد‌ها و سود تمام صنایعی که مشمول افزایش نرخ شده‌اند منجر خواهد شد. سال 1405 نرخ گاز مصرفی (ریال به ازای هر مترمکعب استاندارد) خوراک گاز طبیعی واحدهای پتروشیمی سوخت پتروشیمی‌ها، پالایشگاه‌ها، تلمبه‌خانه‌ها و واحدهای احیا، فولاد (به استثنای واحدهای کوره بلند) و مصارف مربوط به تاسیسات عمومی پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌ها شامل برق، آب و اکسیژن و غیره واحدهای تولید فلزات (شامل واحدهای کوره بلند) و کانی‌های فلزی و تاسیسات عمومی آن‌ها صنایع سیمان سایر صنایع فروردین 179,559 107,735 80,802 26,934 17,956 اردیبهشت 179,559 107,735 80,802 26,934 17,956 خرداد 201,266 107,735 80,802 26,934 17,956 تیر 265,697 120,760 90,570 30,190 20,127 مرداد - 159,418 119,564 39,855 26,570

شرکت سیمان لارستان نیز درباره این افزایش نرخ طی اطلاعیه‌ای نوشت: آثار ناشی از تعدیل نرخ‌ها که باعث کاهش حاشیه سود خواهد شد در صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ محاسبه و منعکس خواهد شد.

این افزایش نرخ گاز در حالی اتفاق افتاده است که گفته می‌شود ظرفیت تولید گاز در کشور بر اثر حملات دشمن بین ۲۰ تا ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده است و احتمالا تامین خوراک گاز صنایع در زمستان با چالش‌های جدی همراه است.

متن نامه و نرخ اعلام شده از سوی معاونت برنامه ریزی وزارت نفت را در تصویر زیر می‌توانید مشاهده کنید:

در ادامه حتما بخوانید کدال‌ خوانی | هزینه‌های میلیاردی مس‌رفسنجان و سپاهان در صورت‌‌های مالی «فولاد» و «فملی»





 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

اکوایران: طلای 18عیر امروز با افزایش 19میلیون و 829هزار تومان قیمت خورد.

 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.

 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.

 سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

اکوایران: داده‌های مربوط به ترکیب اشتغال در بخش خصوصی و عمومی نشان می‌دهد زنان سهم به‌مراتب بیشتری از مردان در اشتغال بخش عمومی دارند. به‌طوری‌که بیش از یک‌چهارم زنان شاغل ۳۰ ساله و بیشتر در بخش عمومی مشغول به کارند، در حالی که این نسبت برای مردان تنها ۱۲ درصد است.

 طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران

طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران

نایب‌رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به افزایش قیمت طلا در بازار طی هفته جاری، گفت: رشد نرخ دلار و نوسانات اونس جهانی مهم‌ترین عوامل افزایش قیمت طلا بوده‌اند و با توجه به انتظارات تورمی، احتمال تداوم روند صعودی قیمت‌ها در هفته آینده وجود دارد.