قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱ ساعت قبل

نویدکیا هنوز در بازی بزرگ می‌لنگد

محرم نویدکیا بار دیگر در یک بازی بزرگ شکست خورد تا طلسم ناکامی‌های او مقابل مدعیان فوتبال ایران به هفتمین بازی متوالی برسد.
 نویدکیا هنوز در بازی بزرگ می‌لنگد

به گزارش شهرآرانیوز، محرم نویدکیا باز هم در یک بازی بزرگ شکست خورد، این بار سپاهان مقابل استقلال با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب شد تا سرمربی طلایی‌پوشان، طلسم عجیب خود برابر مدعیان فوتبال ایران را وارد هفتمین بازی کند. نویدکیا در دو فصل اخیر مقابل پرسپولیس، استقلال و تراکتور نه‌تنها موفق به کسب پیروزی نشده، بلکه در هیچ‌کدام از این ۷ مسابقه حتی یک امتیاز هم به دست نیاورده است.

این در حالی است که نویدکیا از زمان حضورش روی نیمکت سپاهان، تغییرات مثبتی در این تیم ایجاد کرده و توانسته طلایی‌پوشان را به تیمی منسجم و مدعی تبدیل کند. سپاهان در بسیاری از مسابقات عملکرد قابل قبولی داشته و نتایج خوبی هم گرفته، اما برای تیمی که هدفش قهرمانی است، فقط عبور از تیم‌های میانه و پایین جدول کافی نیست.



 پرسپولیس در خانه تراکتور؛‌ کارنامه‌های ضعیف
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پرسپولیس در خانه تراکتور؛‌ کارنامه‌های ضعیف

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس در هفته سوم به تبریز می‌رود تا برابر تراکتور قرار بگیرد. به گزارش فوتبالی، هر دو تیم صاحب صد درصد امتیازات این فصل شده‌اند. «کارنامه‌های ضعیف»، سوژه اصلی این بازی است؛‌ یک برد برای نکونام در 11 رویارویی لیگ برتری برابر پرسپولیس، یک برد برای تارتار در 24 رویارویی لیگ برتری برابر تراکتور، یک برد برای تارتار در 10 رویارویی لیگ برتری با نکونام و یک برد برای تراکتور در 13 مصاف آخر با پرسپولیس.1- فقط یکی از 13 رویارویی آخر دو تیم، برنده نداشته است2- 9 برد برای پرسپولیس در ...,تراکتور,پرسپولیس,گزارش آماری,پیش‌بازی,پیشنهاد سردبیر

 آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!
۱۳ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

با بازگشت مهدی طارمی از اروپا، اندک بختی که برای حفظ لژیونر در سطح اول فوتبال اروپا داشتیم، از بین رفت تا درست مثل انقراض نسل دایناسورها شاهد انقراض نسل لژیونرها باشیم.

 بی‌محلی حسینی به چشمی؛ قهر کاپیتان‌ها ادامه دارد + عکس
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بی‌محلی حسینی به چشمی؛ قهر کاپیتان‌ها ادامه دارد + عکس

سیدحسین حسینی پیش از دیدار با تیم استقلال به سمت هم‌تیمی سابق خود نرفت.

 احسان حاج‌صفی کاپیتان سپاهان: هواداران را شرمنده کردیم ؛ باید شرایط را تغییر دهیم
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

احسان حاج‌صفی کاپیتان سپاهان: هواداران را شرمنده کردیم ؛ باید شرایط را تغییر دهیم

احسان حاج‌صفی کاپیتان سپاهان پس از شکست برابر استقلال به نمایندگی از بازیکنان این تیم از هواداران، باشگاه و کادر فنی عذرخواهی کرد.

 حرکت زشت حاجی‌عیدی که شجاع پایه‌گذار آن بود
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حرکت زشت حاجی‌عیدی که شجاع پایه‌گذار آن بود

در بازی تیم‌های استقلال و سپاهان باز هم یک حرکت عجیب اهالی فوتبال را در بهت فرو برد.

 پیش‌بینی دقیق هوادار استقلال : استقلال دو بر یک یا دو بر صفر سپاهان را می‌برد
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیش‌بینی دقیق هوادار استقلال : استقلال دو بر یک یا دو بر صفر سپاهان را می‌برد

یکی از هواداران استقلال درباره نتیجه بازی این تیم برابر سپاهان گفت: به نظر من استقلال دو بر یک یا دو بر صفر سپاهان را می‌برد.



من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای فوتبال ایران اثر گذاشته است.