قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

اعتراف قاتل به چاقوکشی مرگبار در بوستان آبشار سعادت آباد تهران

مرد میانسالی که در جریان درگیری در بوستان آبشار سعادت‌آباد مرتکب قتل شده بود، خودش را به پلیس معرفی کرد.
 اعتراف قاتل به چاقوکشی مرگبار در بوستان آبشار سعادت آباد تهران

به گزارش شهرآرانیوز، این ماجرای مرگبار را ساعت ۲۲ چهارشنبه ۱۴ مردادماه، یکی از ماموران کلانتری شهرک غرب در تماس تلفنی با بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران اعلام کرد و گفت: مردی ۳۵ساله که او را مدتی قبل به بیمارستان برده‌اند جان باخته است.

با اعلام این خبر، تیم جنایی اداره دهم پلیس آگاهی تهران راهی بیمارستان شد و در تحقیقات از مسئولان بیمارستان مشخص شد مقتول ساعت ۱۸:۳۰ همان روز در بوستان آبشار سعادت‌آباد زخمی شده و بعد از انتقال به بیمارستان، با وجود تلاش پزشکان جان باخته است.

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد دو ضربه چاقو که به نزدیکی دنده و قفسه سینه مقتول اصابت کرده باعث مرگ او شده است.

در ادامه تحقیقات، ماموران با بررسی تلفن همراه مقتول توانستند خانواده او را شناسایی کنند. بررسی‌ها نشان داد مقتول جوانی شهرستانی بوده که مدتی قبل برای کار در زمینه خریدوفروش تجهیزات پزشکی به تهران آمده بود و همراه چند جوان دیگر در خانه‌ای اجاره‌ای زندگی می‌کرد.

ماموران در ادامه سراغ دوستان مقتول رفتند و از آنها تحقیق کردند. یکی از دوستان او به کارآگاهان گفت، مقتول مدتی با او و چند نفر دیگر در یک خانه زندگی می‌کرد و بوستان آبشار نیز پاتوق آنها بود.

این جوان گفت مقتول حدود دو ماه قبل در بوستان با مردی میانسال آشنا شد و این دو با یکدیگر در ارتباط بودند و بیشتر مواقع یکدیگر را در همان بوستان ملاقات می‌کردند.

او در ادامه توضیح داد، چند مرتبه مرد میانسال را همراه مقتول در بوستان دیده بودند، اما مدتی بود رابطه آن دو شکراب شده بود. او متوجه شده بود مقتول و مرد میانسال در زمینه کار با یکدیگر اختلاف پیدا کرده‌اند و حتی مرد میانسال پشت سر مقتول بدگویی‌هایی کرده و آنها با یکدیگر مشاجره تلفنی داشته‌اند.

در ادامه حتما بخوانید پلیس مشهد در تعقیب قاتل فراری جنایت اسماعیل آباد + عکس متهم

یکی از دوستان مقتول هم درباره روز حادثه گفت، عصر چهارشنبه مقتول برای تفریح به بوستان آبشار رفته بود و او و دیگر دوستان‌شان پس از پایان کار به خانه برگشتند، اما مقتول به خانه نیامد و آنها نگرانش شدند.

آنها ساعت ۱۸:۳۰ با تلفن مقتول تماس گرفتند، اما فرد غریبه‌ای پاسخ داد و اعلام کرد مرد جوان زخمی شده و در بوستان افتاده است. دوستان مقتول خودشان را به بوستان رساندند و متوجه شدند او به بیمارستان منتقل شده است. ساعاتی بعد نیز خبر مرگ او را دریافت کردند.

دوست مقتول در ادامه اظهاراتش گفت در گفت‌و‌گو با شاهدان متوجه شده است مقتول در بوستان با مردی میانسال مشاجره داشته و سپس مرد میانسال به سمت خودرو اپتیما که در همان نزدیکی پارک شده بود رفته، از خودرو چاقو برداشته و به سمت مقتول آمده و او را با چاقو زخمی کرده است. سپس سوار خودرو خود شده و از محل فرار کرده است.

به گفته این دوست، بعداً مشخص شده مرد میانسال همان فردی بوده که مقتول مدتی قبل در بوستان با او آشنا شده بود.

در حالی که تحقیقات پلیس برای شناسایی و دستگیری عامل قتل ادامه داشت، مرد میانسال خودش را معرفی کرد.

او هنگام حضور در اداره دهم پلیس آگاهی مدعی شد قصد کشتن مقتول را نداشته و پس از اینکه متوجه شده مرد جوان بر اثر جراحت جان باخته، دچار عذاب وجدان شده و تصمیم گرفته خودش را معرفی کند.

متهم در توضیح رابطه‌اش با مقتول گفت مدتی قبل در بوستان با او آشنا شده و مقتول در زمینه تجهیزات پزشکی فعالیت داشته است. او گفت: «ما یکدیگر را فقط در بوستان می‌دیدیم و در ارتباط بودیم.»

این مرد در ادامه مدعی شد: «مقتول همراه چند نفر از دوستانش به بوستان می‌آمد و میان آنها شوخی‌هایی وجود داشت که برایم ناخوشایند است و حتی از او خواستم با آن دوستانش معاشرت نکند. دوستان مقتول گاهی متلک می‌گفتند و من هم چند بار به مقتول تذکر داده بودم که با آن افراد رفت‌وآمد نکند، چون به اعتقاد من دوستان خوبی برای مقتول نبودند و آدم‌های درستی نبودند.»

متهم درباره روز حادثه هم توضیح داد: «آن روز مقتول و دوستانش سگ آورده بودند تا در بوستان آن را بگردانند و دوباره میان آنها شوخی و متلک‌گویی شکل گرفت و من احساس کردم مورد تمسخر قرار گرفته‌ام.»

مرد میانسال مدعی شد: «در ادامه با مقتول جروبحثم شد و درگیری بالا گرفت. بعد از شدت گرفتن مشاجره به سمت خودرو خود رفتم و یک چاقو برداشتم و ضربه‌ای با هدف ترساندن مقتول به سمتش پرتاب کردم. چاقو به مرد جوان خورد و باعث زخمی شدن او شد. من بعد این ماجرا از محل فرار کردم.»

مرد میانسال گفت پس از اینکه به او خبر دادند مقتول بر اثر جراحت جان باخته است، دچار عذاب وجدان شد و تصمیم گرفت خودش را معرفی کند.

رضا اعلائی، بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران، با تایید این خبر گفت متهم پرونده پس از معرفی خود به پلیس در اختیار کارآگاهان قرار گرفته است و تحقیقات درباره این جنایت ادامه دارد تا ابعاد مختلف درگیری و علت وقوع قتل روشن شود.





 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.