قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

دوبله تله‌تئاتر «ژولیوس سزار» برای پخش از تلویزیون

تله تئاتر «ژولیوس سزار» با گویندگی ۲۳ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل سیما دوبله شد.
 دوبله تله‌تئاتر «ژولیوس سزار» برای پخش از تلویزیون

به گزارش شهرآرانیوز؛ تله تئاتر «ژولیوس سزار» در گونه زندگی‌نامه، تراژدی و درام محصول انگلستان در سال ۲۰۱۸ قرار است از شبکه چهار سیما پخش شود.

مدیر دوبله این سینمایی رضا آفتابی و صدابردار آن فرشید فرجی است.

آزاده اکبری، رضا الماسی، دانیال الیاسی، کریم بیانی، مریم جلینی، ارسلان جولایی، شراره حضرتی، شیرین روستایی، آرزو روشناس، منوچهر زنده دل، شایان شامبیاتی، زهره شکوفنده، خشایار شمشیرگران، سعید شیخ زاده، بهروز علی محمدی، مینو غزنوی، محمود قنبری، اکبر منانی، امیر منوچهری، غلامرضا مهرزادیان، صنم نکواقبال، نازنین یاری و رضا آفتابی صداپیشه های این اثر بوده‌اند.

در این تله‌تئاتر خواهیم دید: کاسیاس و کاسکا بعد از اغتشاشات و جنگ های داخلی مجبور به اتحاد می شوند و اصرار کاسیاس، بروتوس را نیز به پیوستن به گروه ترور ترغیب می کند. تروری که در افکار دوراندیش سیاستمداران بدون جایگزینی رهبران مناسب شکل گیری آن بسیار دور از تصور است. بروتوس و گفتگوهای او با کاسیاس و گروه ترور ادامه دارد تا این که سزار پیر از سوی گروه ترور محکوم به مرگ شده و کشته می شود اما پیش از آن شرکت وی بر روی صندلی ریاست و جلسه پرسش و پاسخ عمومی نشان می دهد که چطور دیکتاتورها ریاست کرده و چطور نابود می شوند اما در پی غرور و جاه طلبی سیاسی گروه ترور خرد جمعی برای تسلط بر اوضاع وجود ندارد و مرگ سزار تبدیل به یک اغتشاش و هرج و مرج همومی می شود. آنتونیوس پیش از همه این حوادث روی صحنه آمده و از سزار و اقداماتش می گوید و مرگش وی را سر آغاز بدبختی های تازه ملت می داند. بعد از مرگ وی کنترل اوضاع از دست خارج شده و کاسیاس و بروتوس که آغاز کننده این اقدام بوده اند عاجزانه در برابر مردمی ایستاده اند که همه راه ها را بر خود بسته می بینند.

تله‌تئاتر «ژولیوس سزار» با بازآفرینی دراماتیک ویژه‌اش از نمایشنامه شکسپیر، به بررسی دقیق چرخه‌های قدرت فاسد و پیامدهای ویرانگر تصمیمات خودکامه در سیاست ورزی مبتنی بر این چرخه ها می‌پردازد. این اثر با نمایش تضاد میان ایدئال‌های نامتناسب سیاسی و واقعیت‌های خونین، شکاف عمیق میان نیت‌های مصلحانه و هرج و مرج حاصل از آن را به دلیل عدم کنش های متعادل و متناسب در راستای آن نیت ها به تصویر می‌کشد.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست
روزنامه آرمان امروز

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]
 ملاحظات اطلاع‌رسانی
روزنامه آرمان امروز

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]
 کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد
سایت تابناک

کسی که اولین «سلفی» را از خود ثبت کرد

دوربین را روی سه‌پایه و مقابل یک آینه بزرگ قرار داد؛ خودش در مقابل آن ایستاد و شاتر را زد.
 واقعگرای پرشور
سایت ایران آنلاین

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.
 چنگیز شیخلی درگذشت
سایت ایران آنلاین

چنگیز شیخلی درگذشت

چنگیز شیخلی از پیشگامان اکتشاف غارهای ایران و غارنوردی، در ۹۹ سالگی درگذشت.
 تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
سایت ایران آنلاین

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

در روزهای پایانی این هفته که مصادف با شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج) است، «انتظار»، «پروژه ۷۴۹»، «سقوط در یخ»، «۸۸»، «تحقیقات جنایی پنجشنبه ها»، «ماموریت مادر دختری»، «بازی سرنوشت»، «دیپلو داینا»، «فرمانروای آب»، «گوتیا» و «مورو در برابر سولو» فیلم های جدیدی هستند که از شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.
 نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان
روزنامه دنیای اقتصاد

نگرانی مجید مظفری از بیکاری هنرمندان

آیین اهدای گواهی‌نامه درجه‌یک هنری به مجید مظفری، بازیگر سینما و تلویزیون در سازمان سینمایی برگزار شد و این بازیگر از بیکاری هنرمندان گلایه کرد. در این مراسم محمدرضا شریفی‌نیا، بازیگر سینما، گفت: وقتی اسم مجید مظفری می‌آید، من یاد طلافروشان می‌افتم. او در آثاری بازی کرده که واقعا مانند طلا هستند، به‌خصوص همکاری‌هایش با بهرام بیضایی. مجید مظفری در تئاتر هم طلافروشی کرده و آثار ارزشمندی در کارنامه دارد که «کالیگولا» از جمله آنهاست. او افزود: مجید مظفری از یک جوان خوش‌تیپ و کاردرست از پیش از انقلاب تا امروز بازی کرده و همچنان توانسته است خودش را حفظ کند. این یک نکته بسیار مهم در زندگی این هنرمند …
 افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف
روزنامه آرمان امروز

افشای راز ۳۰ ساله قتل خواننده معروف

آرمان امروز : محاکمه قتل توپاک شکور، اسطوره موسیقی هیپ‌هاپ سرانجام سه دهه پس از مرگ این خواننده در یک تیراندازی در هنگام حرکت در لاس‌وگاس آغاز شد و دوین دیویس به طراحی این قتل متهم شده است. دادستان و وکیل مدافع دیویس، اظهارات آغازین خود را ارائه کردند. به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، بینو پالال، معاون [ ]