قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۶/۰۴

۳۵ درصد از نرخ پیشرفت اقتصادی کشور مربوط به ارتقای بهره‌وری است | تولید بدون کارخانه، راه رونق اقتصاد خراسان رضوی

«شهرآرانیوز _ گروه اقتصاد»، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: براساس برنامه هفتم توسعه، ۳۵ درصد از پیشرفت هشت درصدی اقتصاد باید وابسته به ارتقای بهره‌وری باشد. این نشان می‌دهد که بهره‌وری باید ملاک باشد.
 ۳۵ درصد از نرخ پیشرفت اقتصادی کشور مربوط به ارتقای بهره‌وری است | تولید بدون کارخانه، راه رونق اقتصاد خراسان رضوی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس حسینی در آیین بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن و تجلیل از تولیدکنندگان، صاحبان صنایع و فعالان اقتصادی خراسان رضوی که امشب (چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵) برگزار شد، اظهار کرد: برای شرح بحث، دعوت می‌کنم به فهرست ۱۰ کشور برتر جهان از نظر ذخایر معدنی نگاهی بیندازیم. جالب اینجاست که در این فهرست چین، آمریکا، روسیه، ژاپن، کره‌جنوبی، آلمان و چند کشور دیگر را می‌بینید و دهمین کشور هم ایران ماست درحالی که در حقیقت قدرت اقتصادی، فاصله زیادی میان ما و این نام‌ها وجود دارد.

وی افزود: ماجرا از این قرار است؛ کشور‌ها به جایگاه‌های اقتصادی و صنعتی دست پیدا می‌کنند؛ به این دلیل که به زنجیره‌های ارزش و مزیت‌های رقابتی خود توجه دارند. در واقع، کشور‌ها به ظرفیت‌های خود رجوع می‌کنند تا بدانند درچه میدانی می‌توانند رقابت کنند. این‌گونه می‌شود که مثلاً برزیل با قهوه، ژاپن با محصولات فناورانه، کره‌جنوبی با لوازم خانگی و آلمان با خودروی خود بازار جهان را تصرف می‌کند. ۵۰۰ واحد صنعتی در خراسان رضوی غیرفعال است …




 اخبار جدید

 چین چگونه به بازیگر فناوری در صنعت خودرو تبدیل شد؟
۳ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

چین چگونه به بازیگر فناوری در صنعت خودرو تبدیل شد؟

مزیت چین دیگر فقط «ارزان‌تر ساختن خودرو» نیست؛ بلکه توانایی ساخت سریع‌تر، ارزان‌تر و در مقیاس بزرگ‌ترِ فناوری خودرو است

 سیگنال ترامپ به تهران از یمن؛ جنگ به مرحله‌ای مخرب‌تر وارد می‌شود؟
۱۸ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سیگنال ترامپ به تهران از یمن؛ جنگ به مرحله‌ای مخرب‌تر وارد می‌شود؟

اکوایران: در حالی که ایران به دنبال کسب اهرم فشار علیه ایالات متحده و متحدان خاورمیانه‌ای‌ واشنگتن است، عربستان سعودی با شرایطی بسیار دشوار و فشاری بی‌سابقه روبروست.

 فروش فیدلیتی الیت و اینووی هیبریدی کلید خورد+زمان و شرایط
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فروش فیدلیتی الیت و اینووی هیبریدی کلید خورد+زمان و شرایط

جدیدترین شرایط فروش دو محصول بهمن موتور، یعنی فیدلیتی و اینووی اعلام شد.

 جنگ ایران چگونه تاب‌آوری بازار جهانی انرژی را فرسوده کرده است؟
۱ ساعت قبل / سایت جماران

جنگ ایران چگونه تاب‌آوری بازار جهانی انرژی را فرسوده کرده است؟

ادامه جنگ ایران و گسترش حملات به زیرساخت‌های نفت و گاز در خلیج فارس و دریای سرخ، مسیرهای صادرات انرژی را با فشار فزاینده‌ای روبه‌رو کرده و همزمان هزینه‌های اقتصادی در منطقه و فراتر از آن را افزایش داده است؛ تحولی که به نوشته یک پژوهشگر مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی، از کاهش تولید نفت عربستان و صادرات LNG قطر تا افزایش قیمت نفت، فشارهای تورمی و تلاش کشورهای عربی برای یافتن ترتیبات امنیتی تازه با ایران امتداد یافته است.

 پیشنهاد تازه برای جبران قدرت خرید خانوارها / افزایش کالابرگ در راه است؟
۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

پیشنهاد تازه برای جبران قدرت خرید خانوارها / افزایش کالابرگ در راه است؟

اقتصادایرانی: افزایش قیمت کالاهای اساسی، قدرت خرید خانوارها را تحت فشار قرار داده و حالا پیشنهادهایی برای تقویت حمایت معیشتی مطرح شده است؛ پیشنهادی که تأمین منابع آن نیز به چند راهکار گره خورده است.

 سه چالش عمده صنعت خودرو
۳ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

سه چالش عمده صنعت خودرو

یک کارشناس صنعت‌خودرو با انتقاد از سیاست‌های حاکم بر این صنعت گفت: «قیمت‌گذاری دستوری، تعرفه‌های بالا و نحوه مواجهه با مساله انحصار، از مهم‌ترین چالش‌های این صنعت هستند و خودروسازی زمانی از انحصار خارج می‌شود که «گازانبر» تعرفه و قیمت‌گذاری دستوری از روی آن برداشته شود.»

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026