قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

ازدحام جمعیت در مسیر‌های اتوبوسی و ریلی منتهی به حرم مطهر رضوی | استفاده از ایستگاه بسیج خط سه مترو برای اعزام زائران به حرم برای اولین بار

«شهرآرانیوز-گروه مشهد»، معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: زائرین زیادی چه به صورت پیاده و چه به صورت کاروانی وارد مشهد شدند و در مسیر‌های اتوبوسی و ریلی منتهی به حرم شاهد ازدحام مسافر هستیم.
 ازدحام جمعیت در مسیر‌های اتوبوسی و ریلی منتهی به حرم مطهر رضوی | استفاده از ایستگاه بسیج خط سه مترو برای اعزام زائران به حرم برای اولین بار

به گزارش شهرآرانیوز، پوریا محمدیان یزدی امروز (۲۰ مردادماه) در جریان بازدید از ایستگاه بسیج خط سه قطار شهری اظهار کرد: امروز سه‌شنبه (۲۰ مردادماه)، یک روز قبل از رحلت پیامبر اعظم (ص) است و شاهد ازدحام مسافر در سطح شهر مشهد هستیم.

وی افزود: زائرین زیادی چه به صورت پیاده و چه به صورت کاروانی وارد مشهد شدند و در مسیر‌های اتوبوسی و ریلی منتهی به حرم شاهد ازدحام مسافر هستیم.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد بیان کرد: با تدبیری که صورت گرفته ایستگاه بسیج به بهره‌برداری رسیده و این زیرساخت امسال به مجموعه زیرساخت زیارت مشهد اضافه شده که در این ایام از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۲۴ فعال است.

محمدیان یزدی ادامه داد: در روز رحلت پیامبر اعظم (ص) و شهادت امام رضا (ع) سرویس‌دهی را هم در اتوبوسرانی و هم ریلی به صورت رایگان خواهیم داشت. برنامه‌ریزی شده که از ایستگاه بسیج هر ۱۰ دقیقه به سمت ایستگاه باب‌الجواد (ع) اعزام قطار داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای است که علاوه بر اینکه بی. آر. تی روی زمین از خیابان امام رضا (ع) به سمت حرم تردد دارد، مسیر ریلی نیز زیر زمین فعال است. اگر ازدحام زائرین و دسته‌ها زیاد شد و مسیر بی. آر. تی مسدود شود، امسال برای اولین بار در زیر زمین نیز زائرین از ایستگاه بسیج به سمت حرم مطهر منتقل خواهند شد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد اضافه کرد: این اتفاق بسیار بزرگ امسال برای اولین بار با تکمیل ایستگاه بسیج و ارتباط بین خط یک و سه قطار شهری در مشهد رقم خورده است.

در ادامه حتما بخوانید فراهم‌سازی هشت ایستگاه استقبال از زائر و ۵۱ مکان اسکان در مشهد برای زائران دهه پایانی صفر





 ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید|قالیباف و هیئت پارلمانی ایران به زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند - تسنیم

رئیس مجلس و هیئت پارلمانی ایران در جریان سفر به عراق، به زیارت مضجع شریف امام حسین(ع) مشرف شدند.

 با ۵۹۰ میلیون از سایپا اطلس بخرید+جدول شرایط
۲ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

با ۵۹۰ میلیون از سایپا اطلس بخرید+جدول شرایط

در این گزارش شرایط فروش اقساطی اطلس را بخوانید.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم
۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

جنگ؛ دچار بزرگنمایی و خودفریبی نشویم

اگر تصمیم‌ سازان خود نیز در دام بزرگنمایی گرفتار آیند و قدرت متعارف عظیم آمریکا، یا برتری فناوری و اطلاعاتی اسرائیل را دستکم گیرند، آن‌گاه غره‌سازی دشمن به...

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

مهدی طارمی در تیم فرهاد مجیدی

مهدی طارمی دیگر جایی در فوتبال اروپا ندارد و گویا تنها چاره اش حضور در لیگ امارات است!