قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۵ ساعت قبل

چه تصمیماتی برای تامین برق صنایع و استمرار تولید گرفته شد؟

تامین برق صنایع در شرایط فعلی یکی از دغدغه‌های مهم تولیدکنندگان است، موضوعی که برای آن سازوکار متفاوتی در نظر گرفته شد.
 چه تصمیماتی برای تامین برق صنایع و استمرار تولید گرفته شد؟

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جلسه بررسی آخرین وضعیت اجرای مصوبات تأمین برق صنایع با حضور رئیس جمهور مقرر شد سازوکار تأمین بخشی از برق مورد نیاز صنایع بزرگ از طریق خرید برق عرضه‌شده توسط وزارت نیرو در بورس انرژی، با قیمت و شرایط اقتصادی مناسب، مورد استفاده قرار گیرد و بخش باقی‌مانده نیاز برق این صنایع نیز از سوی وزارت نیرو تأمین شود.

همچنین مقرر شد موضوع جابه‌جایی بخشی از بار مصرفی صنایع از روز‌های اوج مصرف به روز جمعه، با هدف مدیریت بار شبکه و کاهش فشار در دوره‌های اوج مصرف، در شورای عالی کار در اسرع وقت بررسی و تصمیم‌گیری شود.

در ادامه حتما بخوانید تولید در شرایط جنگی نیازمند تسهیل‌گری‌های ویژه است | طرح تفویض اختیارات به استانداران همچنان ناقص اجرا می‌شود

بر اساس تصمیمات این جلسه، زمینه لازم برای همراهی صنایع در استفاده از برق وارداتی نیز با بهره‌گیری از ظرفیت‌های وزارت نیرو و پیش‌بینی تمهیدات، تسهیلات و پشتیبانی‌های مورد نیاز فراهم خواهد شد تا در چارچوب ملاحظات اقتصادی و فنی، بخشی از نیاز برق صنایع از این مسیر تأمین شود.

منبع: صداوسیما 





 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!

 قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

قیمت طلای 18عیار امروز پنجشنبه 29مرداد/ طلا در یک قدمی 20میلیونی شدن + جدول

اکوایران: طلای 18عیر امروز با افزایش 19میلیون و 829هزار تومان قیمت خورد.

 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.

 افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

افزایش ظرفیت تولید بنزین در کشور

مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به بازگشت بخش عمده ظرفیت تولید آسیب‌دیده در جریان جنگ، گفت: با افزایش تولید در پالایشگاه‌ها و استفاده از ظرفیت پتروشیمی‌ها، مجموع ظرفیت تولید بنزین کشور به حدود ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده است؛ با این حال، رشد افسارگسیخته مصرف، کاهش مصرف سی‌ان‌جی و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی، ناترازی بنزین را به مساله‌ای جدی تبدیل کرده است.

 سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

اکوایران: داده‌های مربوط به ترکیب اشتغال در بخش خصوصی و عمومی نشان می‌دهد زنان سهم به‌مراتب بیشتری از مردان در اشتغال بخش عمومی دارند. به‌طوری‌که بیش از یک‌چهارم زنان شاغل ۳۰ ساله و بیشتر در بخش عمومی مشغول به کارند، در حالی که این نسبت برای مردان تنها ۱۲ درصد است.

 طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران

طلا گران‌تر می‌شود؟توصیه مهم اتحادیه طلا به خریداران

نایب‌رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران با اشاره به افزایش قیمت طلا در بازار طی هفته جاری، گفت: رشد نرخ دلار و نوسانات اونس جهانی مهم‌ترین عوامل افزایش قیمت طلا بوده‌اند و با توجه به انتظارات تورمی، احتمال تداوم روند صعودی قیمت‌ها در هفته آینده وجود دارد.