قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

اظهارات ملک سلمان درباره پیمان مکه

ملک سلمان از ولیعهد عربستان، رئیس جمهور اردوغان و نخست وزیر پاکستان به خاطر نتایج «اجلاس مکه» تشکر کرد.
 اظهارات ملک سلمان درباره پیمان مکه
به گزارش شهرآرانیوز، ملک سلمان، پادشاه عربستان اعلام کرد: «اجلاس مکه برای دفاع مشترک، عمق روابط تاریخی با ترکیه و پاکستان را تأیید کرد.»

ملک سلمان افزود: اجلاس مکه به ایجاد چارچوبی برای یک همکاری دفاعی بلندمدت کمک می‌کند.

«توافق دفاعی مشترک مکه» میان عربستان سعودی، پاکستان و ترکیه در مکه و در شرایطی امضا شده است که منطقه خاورمیانه طی حدود ۱۵ ماه گذشته دو جنگ مستقیم را علیه ایران تجربه کرده است؛ جنگ ۱۲ روزه ژوئن ۲۰۲۵ و سپس جنگی که از ۲۸ فوریه ۲۰۲۶ با حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران آغاز شد و بعد از چندین دهه به یک رویارویی گسترده‌تر در سطح منطقه‌ای انجامید؛ چرا که علاوه بر ایران و رژیم صهیونیستی و آمریکا، پایگاه‌ها و منافع نظامی ایالات متحده در کشور‌های منطقه و مسیر‌های انرژی و کشتیرانی را نیز در معرض پیامد‌های مستقیم جنگ قرار داد.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید اسحاق دار درباره توافق مکه با عراقچی گفت‌و‌گو کرد (۱۹ مردادماه ۱۴۰۵)



 خاورمیانه جدید

خاورمیانه جدید

تحلیل اندیشکده شورای روابط خارجی از آینده منطقه که از دست آمریکا خارج شده است

 خاطرات امرالله عزیزنیا از ۳۵ سال عکاسی در حرم امام خمینی(س)

خاطرات امرالله عزیزنیا از ۳۵ سال عکاسی در حرم امام خمینی(س)

این گفت‌وگو روایتی صمیمانه از زندگی حرفه‌ای و معنوی «امرالله عزیزنیا» است که بیش از سه دهه به‌عنوان عکاس در حرم مطهر امام خمینی(س) خدمت کرده است. عزیزنیا در این گفت‌وگو، مسیر ورود خود به دنیای عکاسی تا استقرار در حرم امام را شرح می‌دهد و با نگاهی دلسوزانه از سختی‌های حرفه عکاسی خبری، از جمله بی‌مهری‌ها، فقدان حمایت‌های لازم و استهلاک تجهیزات شخصی سخن می‌گوید. او که خود را پیش از هر چیز «خادم» امام می‌داند، ضمن گلایه از عدم دیده شدن عکاسان به‌عنوان «سنگرسازان بی‌سنگر»، بر اشتیاق بی‌پایان خود برای ثبت لحظات ناب معنوی و ارتباط قلبی زائران با ضریح تأکید می‌کند و این خدمت عاشقانه را افتخاری می‌داند که مسیر زندگی او را دگرگون کرده است.

 قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس آمریکا و جنگ ایجاد شده توسط این رژیم تروریستی را عامل بروز ناامنی در منطقه و اخلال در مسیر عادی تجارت در منطقه دانست و تاکید کرد: با رفع ناامنی و مداخلات آمریکا، مشکلات برطرف خواهد شد.

 عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

عراقچی و عاصم منیر گفت و گو کردند

طرفین در این تماس، ضمن بررسی آخرین تحولات منطقه و ابعاد مختلف وضعیت کنونی، درباره آخرین روندهای دیپلماتیک و تلاش‌های جاری برای پیشبرد راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک و نیز تقویت رایزنی‌ها و همکاری‌ها تبادل نظر کردند.

 عارف: اربعین سرمایه معنوی و الگویی از آزادی، اخلاق و شجاعت است

عارف: اربعین سرمایه معنوی و الگویی از آزادی، اخلاق و شجاعت است

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر نقش اربعین در همبستگی آزادگان جهان، امت اسلامی و دو ملت ایران و عراق، گفت: اربعین صرفاً یک مراسم عزاداری نیست، بلکه استمرار نهضت حسینی و سرمایه‌ای معنوی و الگویی از ارزش‌های آزادی، اخلاق و شجاعت است. وی همچنین تأکید کرد حج و اربعین در مقابل یکدیگر نیستند و در برابر تلاش دشمن برای اختلاف‌افکنی، مکمل یکدیگر در مسیر تقویت وحدت امت اسلامی‌اند.

 رمزگشایی العربی الجدید از دلایل تهدید ترامپ علیه عمان | تهدیدات او ترجمه نظامی می‌شود؟ | تبلیغات سیاسی در برابر واقعیت‌های استراتژیک

رمزگشایی العربی الجدید از دلایل تهدید ترامپ علیه عمان | تهدیدات او ترجمه نظامی می‌شود؟ | تبلیغات سیاسی در برابر واقعیت‌های استراتژیک

اقتصادنیوز:​تحلیلگران ژئوپلیتیک هشدارهای واشنگتن به عمان را بیشتر تلاشی برای محدود کردن نقش میانجی‌گرانه مسقط در مذاکرات ایران می‌دانند و معتقدند این تهدیدها با افزایش نااطمینانی در بازار انرژی، هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه و فشار بر سرمایه‌گذاری، اقتصاد عمان و بازار جهانی نفت را تحت تأثیر قرار داده است.

 ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم | ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم | ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد

دونالد ترامپ در پاسخ به خبرنگاری که پرسید آیا مذاکرات با ایران را از سر خواهد گرفت گفت شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم.

 سید محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا فرصتی بی‌نظیر است | از دست برود، با «مشکلات عجیب» روبه‌رو می‌شویم

سید محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا فرصتی بی‌نظیر است | از دست برود، با «مشکلات عجیب» روبه‌رو می‌شویم

سیدمحمد خاتمی، رئیس‌جمهور پیشین، از تفاهم‌نامه ایران و آمریکا حمایت کرد و آن را «فرصتی بی‌نظیر» برای کشور دانست و هشدار داد که از دست رفتن این فرصت، ایران را با «مشکلات عجیب» روبه‌رو خواهد کرد.