قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۹ ساعت قبل

نایب رئیس مجلس: تنگه هرمز بخشی از ایران است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که تنگه هرمز بخشی از ایران است.
 نایب رئیس مجلس: تنگه هرمز بخشی از ایران است

به گزارش شهرآرانیوز، علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی کشورمان گفت: تنگه هرمز بخشی از ایران است و کنترل آن در دست جمهوری اسلامی ایران باقی خواهد ماند.

این مقام ایرانی در گفت‌و‌گو با شبکه خبری المیادین گفت: ایران حقوق عمان را به اندازه‌ای که ثابت شده باشد، به رسمیت خواهد شناخت. اداره تنگه هرمز توسط ایران و نیرو‌های مسلح آن ادامه خواهد یافت.

این اظهارات در پی گزافه‌گویی‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه تنگه هرمز را «بخشی از قلمرو آمریکا» اعلام خواهد کرد، ایراد شده است.

پیش از این محمد مخبر، مشاور رهبر انقلاب نیز در گفت‌و‌گو با شبکه المیادین گفته بود: ترامپ خیال‌پردازی می‌کند؛ تنگه هرمز ایرانی بوده و ایرانی خواهد ماند. ما قانونی داریم که در مجلس شورای اسلامی موجود است و همچنین تصمیمی که رهبری درباره تنگه هرمز اتخاذ می‌کند. تنگه تنها بر اساس ترتیبات جمهوری اسلامی ایران مدیریت خواهد شد.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید مخبر: تنگه هرمز ایرانی بوده و ایرانی خواهد ماند




 ضرورت پرهیز از نگاه افراط و تفریطی به کنوانسیون خزر

ضرورت پرهیز از نگاه افراط و تفریطی به کنوانسیون خزر

بحث درباره وضعیت حقوقی دریای کاسپین و جایگاه ایران در این پهنه آبی موضوعی نیست که به تحولات امروز محدود باشد؛ بلکه سال‌هاست یکی از مباحث مهم حقوقی، سیاسی و راهبردی در روابط میان پنج کشور ساحلی کاسپین به شمار می‌رود.

 «نه قاطع » دولت به طرح مقابله با نفوذ؛ به دلیل مغایرت با قانون اساسی و حقوق شهروندی

«نه قاطع » دولت به طرح مقابله با نفوذ؛ به دلیل مغایرت با قانون اساسی و حقوق شهروندی

آرمان امروز : معاون حقوقی رئیس‌جمهور با اعلام اینکه هیات دولت مخالفت صریح خود با «طرح برای مقابله با نفود سرویس‌های اطلاعاتی دولت‌ها و نهادهای بیگانگان» را به مجلس شورای اسلامی اعلام کرده، گفت: این طرح مغایر اصول متعدد قانون اساسی در حوزه حقوق شهروندی است، همچنین با سیاست‌های کلی ابلاغی رهبر انقلاب مغایرت‌های اساسی [ ]

 حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد

حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد

قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.

 شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان!

شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان!

عملیات انفجار مهمات عمل‌نکرده در جنوب شهر اصفهان، محدوده صفه و بهارستان اجرا می‌شود.

 الگوی چینی زیر ذره‌بین؛ آیا رشد بدون گشایش سیاسی پایدار است

الگوی چینی زیر ذره‌بین؛ آیا رشد بدون گشایش سیاسی پایدار است

هم‌زمانی دو رویداد در چین، یعنی صدمین سالگرد تولد جیانگ زمین، رئیس‌جمهور پیشین، و درگذشت ژو رونگجی، نخست‌وزیر سابق، فرصتی شد تا شی جین‌پینگ در یک سخنرانی مهم، از میراث نسل سوم رهبری حزب کمونیست چین سخن بگوید؛ نسلی که از دهه ۱۹۹۰، اصلاحات اقتصادی را با حفظ اقتدار سیاسی پیش برد.

 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.

 اوضاع نتانیاهو در انتخابات پیش رو چطور است؟/ شیر یا روباه؟

اوضاع نتانیاهو در انتخابات پیش رو چطور است؟/ شیر یا روباه؟

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مؤسسه «کانتار» که در شبکه ۱۱ تلویزیون اسرائیل منتشر شد، از تداوم پیشتازی «گادی آیزنکوت»، رئیس حزب «یاشار» در رقابت‌های انتخاباتی کنست حکایت دارد.

 ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ: تا اواخر امسال با کیم جونگ اون دیدار می‌کنم

ترامپ اعلام کرد که اواخر امسال با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، دیدار خواهد کرد. او در عین حال خاطرنشان کرد که پیونگ یانگ ۵۷ سلاح هسته‌ای «بسیار قدرتمند» دارد.این اولین باری است که او به رقم مشخصی از زرادخانه هسته‌ای این کشور اشاره کرده است.