قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

ذخایر نفت آمریکا به سطح سال ۱۹۸۰ بازگشت | کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه برای ایالات متحده باقی مانده است

ذخایر اضطراری نفت آمریکا برای نخستین‌مرتبه از زمان آغاز ذخیره‌سازی آن در دهه‌های پیش و در بیش از ۴۰ سال گذشته، در پی تجاوز بی دلیل علیه ایران به کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه نفت کاهش یافته است.
 ذخایر نفت آمریکا به سطح سال ۱۹۸۰ بازگشت | کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه برای ایالات متحده باقی مانده است

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس داده‌های جدید وزارت انرژی آمریکا، ذخیره راهبردی نفت این کشور تا روز جمعه، ۱۶ مرداد، حاوی ۲۹۸.۷ میلیون بشکه نفت بوده است.

تارنمای هیل دوشنبه، ۱۹ مرداد، به وقت محلی در این زمینه نوشت: آخرین باری که حجم ذخایر نفت آمریکا به کمتر از ۳۰۰ میلیون بشکه رسیده بود، به اوایل دهه ۱۹۸۰ بازمی‌گردد.

این کاهش چندان دور از انتظار نبود، زیرا دولت دونالد ترامپ در ماه مارس اعلام کرده بود که طی یک دوره ۱۲۰ روزه، ۱۷۲ میلیون بشکه نفت از ذخیره راهبردی آمریکا را آزاد خواهد کرد.

تجاوز آمریکا علیه ایران فشار بر عرضه جهانی نفت را افزایش داده چراکه ایران توانسته انتقال محموله‌های نفتی از طریق تنگه هرمز، یکی از گلوگاه‌های مهم انتقال نفت در جهان را محدود کند. این وضعیت به افزایش قیمت سوخت برای مصرف‌کنندگان در جایگاه‌های سوخت منجر شده است.

در ادامه حتما بخوانید ادعای ترامپ: تنگه هرمز را مین‌روبی کرده‌ایم | ما ۱۰۰ درصد آن را تحت کنترل داریم

البته پایین‌بودن سطح ذخایر نفت فدرال، عموما موضوعی جدا از ذخایر نفت بخش خصوصی و میزان دسترسی مصرف‌کنندگان به سوخت است؛ هرچند آزادسازی نفت از ذخیره راهبردی یا خرید نفت برای این ذخایر می‌تواند بر میزان عرضه موجود در بازار تاثیر بگذارد.

ذخیره راهبردی نفت آمریکا در سال ۱۹۷۵ و پس از آن ایجاد شد که کشور‌های تولیدکننده نفت، تحریم نفتی علیه آمریکا اعمال کردند و این اقدام به ایجاد یک شوک در عرضه نفت منجر شد.

اگرچه ظرفیت قانونی ذخیره راهبردی نفت آمریکا ۷۱۴ میلیون بشکه است، اما حجم واقعی ذخایر طی سال‌های مختلف نوسان داشته چراکه دولت‌های مختلف و کنگره آمریکا از ذخایر مازاد نفت کشور برای جبران کمبود عرضه و یا تامین هزینه‌های دولتی استفاده کرده‌اند.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور سابق آمریکا نیز در سال ۲۰۲۲ و پس از حمله روسیه به اوکراین که موجب افزایش قیمت نفت شد، ۱۸۰ میلیون بشکه نفت از ذخیره راهبردی آمریکا را آزاد کرد.

پاتریک دی‌هان، رئیس بخش تحلیل نفت در شرکت گس‌بادی، در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که کاهش ذخایر راهبردی نفت آمریکا احتمالا چند هفته دیگر نیز ادامه خواهد داشت تا روند آزادسازی نفت مجاز به پایان برسد.

منبع: ایرنا





 تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست
۱۳ ساعت قبل / سایت توسعه برند

تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست

توسعه برند؛ ابوذر محمدی، مدیرعامل پله، در همایش پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی» با اشاره به تغییرات اقتصادی ایران، چهار بازیگر اصلی این بازار را مردم، نهادهای تصمیم‌ساز، بازار سنتی و بازار دیجیتال دانست و تأکید کرد تنظیم‌گری هوشمند می‌تواند بهترین مسیر برای افزایش رفاه، شفافیت و اعتماد در اقتصاد دیجیتال باشد.

 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
۱۳ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.

 هزینه ساخت چه می‌شود؟
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

هزینه ساخت چه می‌شود؟

دنیای اقتصاد؛ بازار ساخت‌وساز در مردادماه بعد از ماه‌ها التهاب، بالاخره آرام گرفت؛ رشد ماهانه قیمت مصالح ساختمانی تقریبا صفر شد و قیمت برخی نهاده‌های پرمصرف مثل آهن‌آلات و سیمان هم نسبت به میانه بهار ۵ تا ۱۰ درصد کاهش پیدا کرد.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت خودروهای تولید داخل و وارداتی در بازار +جدول

اقتصادنیوز: کوییک S با نرخ ۱ میلیارد و ۱۹۴ میلیون تومان و دنا پلاس اتوماتیک با نرخ ۲ میلیارد و ۷۲۰ میلیون تومان عرضه شد.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.