قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

«قصه‌های هومن و جناب‌خان» روی آنتن شبکه نسیم می‌رود + زمان پخش

همزمان با پایان ماه صفر و آغاز ماه ربیع‌الاول، برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» مهمان خانه‌های مخاطبان شبکه نسیم می‌شود.
 «قصه‌های هومن و جناب‌خان» روی آنتن شبکه نسیم می‌رود + زمان پخش

به گزارش شهرآرانیوز؛ برنامه «قصه‌های هومن و جناب‌خان» با آغاز ماه ربیع‌الاول، از پنجشنبه ۲۲ مردادماه روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

این برنامه با همراهی هومن و جناب‌خان، فضایی متفاوت و سرگرم‌کننده را برای مخاطبان شبکه نسیم فراهم می‌کند و با محوریت قصه‌گویی و گفت‌و‌گو، لحظاتی شاد و مفرح را برای خانواده‌ها به ارمغان می‌آورد.

«قصه‌های هومن و جناب‌خان» از پنجشنبه ۲۲ مردادماه ساعت ۲۲:۳۰ پخش خود را از شبکه نسیم آغاز می‌کند و از هفته آینده، سه‌شنبه تا جمعه در جدول پخش این شبکه قرار خواهد داشت.

این برنامه با حضور هومن و جناب‌خان، تلاش دارد با فضایی صمیمی و سرگرم‌کننده، مخاطبان را در قصه‌هایی تازه و متفاوت همراه کند.

در ادامه حتما بخوانید بازگشت جناب‌خان به تلویزیون با «قصه‌های هومن و جناب‌خان» (۲۹ تیر ۱۴۰۵) + زمان پخش





 کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان
۲۰ ساعت قبل / سایت تابناک

کنایه تند و تیز نورا هاشمی به ترانه و شاکی پژمان

استوری نورا هاشمی فرزند مهدی هاشمی و گلاب آدینه، در نکوهش ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی در ساعات اخیر مورد توجه قرار گرفته است.

 محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس
۳۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

محکومیت خواننده‌ زن به 4 سال حبس

آرمان امروز : هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم چهار سال حبس صادر شده است. هیوا سیفی‌زاده که در جریان تک‌خوانی در «عمارت روبرو» در اسفند ۱۴۰۳ بازداشت شده بود، اعلام کرد در دادگاه بدوی برای او حکم [ ]

 انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

انیمیشن چینی سودآورترین فیلم تاریخ سینما شد

انیمیشن چینی Niu Lai با بودجه‌ای ناچیز و فروش میلیونی، لقب سودآورترین اثر تاریخ سینما را به خود اختصاص داد.

 قاتل نامرئی قصه عشقی !
۳۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قاتل نامرئی قصه عشقی !

آرمان امروز : نمایش شنیدنی «چرک‌نویس‌های یک قاتل» به کارگردانی ایوب آقاخانی در ۵ قسمت تولید و پخش شده است. به گزارش خبرنگار مهر، ادوگاوا رامپو نام مستعار تارو هیرای (۱۸۹۴-۱۹۶۵) است که عموماً به عنوان بزرگترین نویسنده‌ ژاپنی ژانر تعلیق و معمایی شناخته می‌شود. او رمان‌نویس و نویسنده‌ داستان کوتاه پرکاری بود. نام مستعار [ ]

 فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فعالان تئاتر در بحران نگران‌کننده‌ای هستند

نمایش «ماهی بلژیکی» به کارگردانی آروند دشت‌آرای از جمله آثاری بود که اجرای آن در زمستان سال گذشته به دلیل شرایط خاص آن مقطع، نیمه‌کاره ماند. حالا این نمایش ادامه اجراهای خود را از سر گرفته است. آروند دشت‌آرای به انگیزه اجرای دوباره این نمایش، از شرایط دشوار اقتصادی تئاتر گفت و از سختی متفاوت ماندن در وضعیتی که تئاتر ایران به تکرار الگوهای امتحان‌پس‌داده می‌پردازد.

 هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

هیچ‌وقت فکر نمی‌کنم که تمام واقعیت در دستان من است

پنجاهمین نشست «شب‌های مستند» موزه سینما با حضور ارد عطارپور، مستندساز برگزار و جنبه‌های مختلف مستند «رویای سیاه»؛ بخشی از تاریخ نفت و وقایع اجتماعی مرتبط با آن از زبان محمدعلی موحد، ادیب و مولانا پژوه برجسته، بررسی شد.