قیمت طلا امروز




 سایت شهرآرانیوز / ۵۴ دقیقه قبل

ادعای ونس در مورد پست ترامپ درباره جزیره خارگ

تهران- ایرنا- جی. دی ونس، معاون رئیس جمهوری آمریکا پس از اقدام غیرمعمول دونالد ترامپ در انتشار یک ویدئوی ساخته شده با هوش مصنوعی در مورد انفجار جزیره خارگ، ادعا‌هایی را در مورد این حرکت مطرح کرد.
 ادعای ونس در مورد پست ترامپ درباره جزیره خارگ

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، جی دی ونس امروز (دوشنبه) در مورد پست ترامپ، ادعا کرد که رئیس جمهور با پست خود در شبکه اجتماعی تروث سوشال در مورد انفجار جزیره خارک، پیامی به ایران فرستاد.

ونس در پاسخ به سوالی در مورد پست ترامپ گفت: رئیس جمهور دوست دارد کمی در شبکه‌های اجتماعی تغییر ایجاد کند. او اولین کسی خواهد بود که می‌گوید در شبکه‌های اجتماعی در مورد اقدامات نظامی اطلاعیه صادر نمی‌کند، اما من فکر می‌کنم که او پیامی به ایرانی‌ها می‌فرستد.

پست تک خطی ترامپ در شبکه‌های اجتماعی در روز یکشنبه با یک کلیپ ویدیویی تولید شده توسط هوش مصنوعی همراه بود. یک مقام آمریکایی روز دوشنبه گفت که ارتش ایالات متحده جزیره خارگ را در حملات شبانه هدف قرار نداده است.

حسین امیرتیموری، فرماندار شهرستان قشم روز دوشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد که در جریان حمله شامگاه یکشنبه آمریکا به جزیره لارک، ۲ نفر به شهادت رسیدند و چند نفر نیز مجروح شدند.

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز بامداد دوشنبه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که نیروی هوافضای سپاه در واکنش به این تجاوز هوایی دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی، عملیاتی ترکیبی علیه مواضع آمریکایی در اردن انجام داده است.

سپاه پاسداران در پایان این اطلاعیه با اشاره به حمله صورت گرفته به جزیره لارک، تاکید کرده است که تجاوز و اقدامات نظامی، مانع تضعیف کنترل جمهوری اسلامی ایران بر تنگه هرمز نخواهد شد و هرگونه شلیک با پاسخی شدیدتر مواجه خواهد شد. …




 اخبار جدید

 تازه‌ترین خبر‌های جنگ| سنتکام خبر سپاه درباره سانحه یک ابرنفتکش در تنگه هرمز را  ادعا  خواند
۲۹ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ| سنتکام خبر سپاه درباره سانحه یک ابرنفتکش در تنگه هرمز را ادعا خواند

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۴۶ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین سپاه حمله شب گذشته آمریکا به لارک را تایید کرده است. طی این حمله ۲ نفر به شهادت رسیده و ۲ نفر نیز مجروح شده‌اند.

 معامله تازه سازمان‌ها با هوش مصنوعی؛ مدل قوی‌تر، کنترل کمتر - پیوست
۴ ساعت قبل / مجله پیوست

معامله تازه سازمان‌ها با هوش مصنوعی؛ مدل قوی‌تر، کنترل کمتر - پیوست

مدل قوی‌تر همیشه مدل قابل‌استفاده‌تری برای سازمان‌ها نیست. Anthropic برای Fable 5 و Mythos 5 نگهداری ۳۰ روزه ورودی و خروجی را بخشی از الزامات ایمنی قرار داده است. در مقابل OpenAI می‌خواهد مدل‌های پیشرفته‌ای را برای مشتریان واجد شرایط با عدم نگهداری داده عرضه کند و تشخیص سوءاستفاده‌های چندمرحله‌ای را به سازوکاری جدا بسپارد.

 صدا و سیما منتقد یا مقابل دولت؟ | آخرین خبر
۴۵ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

صدا و سیما منتقد یا مقابل دولت؟ | آخرین خبر

آرمان ملی/متن پیش رو در آرمان ملی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست مرتضی خبازیان| مسعود پزشکیان در جلسه هیأت دولت خطاب به پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، جمله‌ای گفت که شاید در نگاه اول تنها یک گلایه شخصی از تلویزیون به نظر برسد، اما در واقع می‌تواند موضوعی بسیار فراتر از اختل

 راهی ساده برای کاهش اضطراب در دوران بارداری
۳ ساعت قبل / سایت نی نی بان

راهی ساده برای کاهش اضطراب در دوران بارداری

گاهی راهکارهایی ساده مانند اختصاص دادن زمان کافی برای استراحت، رعایت اصول بهداشت خواب و صحبت با پزشک درباره مشکلات خواب، می‌تواند نقش مهمی در حفظ سلامت روان مادران داشته باشد.

 سرزمینی که ریشه در تاریخ دارد، هرگز تسلیم ظلم و ستم نمی‌شود
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری ایمنا

سرزمینی که ریشه در تاریخ دارد، هرگز تسلیم ظلم و ستم نمی‌شود

وزیر میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کفت: سرزمینی که ریشه در تاریخ دارد، هرگز تسلیم ظلم و ستم نمی‌شود و مقاومت ملت ایران در جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار نیز با مقاومت جانانه مردم و نیروهای مسلح مواجه شد.

 ولی نصر: جنگ جواب نداد؛ نوبت مذاکره است | آخرین خبر
۱۰ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

ولی نصر: جنگ جواب نداد؛ نوبت مذاکره است | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست «ولی نصر»، تحلیلگر سرشناس روابط بین‌الملل، با اشاره به ناکامی رویکردهای نظامی و فشار اقتصادی آمریکا، معتقد است ترامپ در نهایت ناگزیر به بازگشت به مذاکره با ایران خواهد شد؛ مسیری که می‌تواند از بازگشایی هرمز

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026