قیمت طلا امروز




 سایت ایران مزایده / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

ابطال مصوبه ۴۷۳؛ فرمول قیمت خودروهای پیش‌فروشی تغییر کرد

یوان عدالت اداری با پذیرش شکایت خودروسازان، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن را ابطال کرد؛ تصمیمی که می‌تواند هزینه نهایی خودروهای پیش‌فروشی و
  ابطال مصوبه ۴۷۳؛ فرمول قیمت خودروهای پیش‌فروشی تغییر کرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

🔴ابطال مصوبه ۴۷۳؛ فرمول قیمت خودروهای پیشفروشی تغییر کرد

دیوان عدالت اداری با پذیرش شکایت خودروسازان، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن را ابطال کرد؛ تصمیمی که میتواند هزینه نهایی خودروهای پیشفروشی و مشارکت در تولید را برای مشتریان افزایش دهد.

بر اساس اظهارات سپهر دادجوی توکلی، سخنگوی شورای رقابت، این شورا در جریان رسیدگی از مصوبه خود دفاع کرده بود، اما در نهایت هیئت عمومی دیوان عدالت اداری شکایت خودروسازان را وارد دانست و رأی به ابطال مصوبه صادر کرد.

مصوبه ۴۷۳ پیش از این از حقوق خریداران در قراردادهای پیشفروش حمایت میکرد و اجازه نمیداد مبلغی که مشتری در زمان ثبتنام پرداخت کرده، مشمول افزایش قیمتهای بعدی شود.

اما با ابطال این مصوبه، این محدودیت از پیش روی خودروسازان برداشته شده است. در نتیجه، در قراردادهای پیشفروش و مشارکت در تولید، قیمت نهایی خودرو میتواند بر مبنای قیمت روز محاسبه شود.

سخنگوی شورای رقابت همچنین اعلام کرده است که پس از ابطال مصوبه، امکان طرح شکایت با استناد به مصوبه ۴۷۳ نیز وجود نخواهد داشت. …




 اخبار جدید

 ماجرای افزایش حقوق کارگران به کجا رسید ؟! / اظهارات جدید وزیر کار تکلیف را روشن کرد
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

ماجرای افزایش حقوق کارگران به کجا رسید ؟! / اظهارات جدید وزیر کار تکلیف را روشن کرد

اقتصادایرانی: با وجود پیش بینی امکان بررسی ترمیم دستمزد در شهریور در مصوبه شورای عالی کار، اظهارات روز سه شنبه وزیر کار درباره این طرح، احتمال تغییر در روند بررسی افزایش حقوق کارگران را مطرح کرده است.

 قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۲۰ شهریور 1405 + جدول
۱۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۲۰ شهریور 1405 + جدول

قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۲۰ شهریور بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو اعلام شد.

 لزوم رفع موانع تولید باید از بنگاه‌های کوچک و متوسط
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

لزوم رفع موانع تولید باید از بنگاه‌های کوچک و متوسط

آرمان امروز : کارشناس اقتصادی، استفاده کامل از ظرفیت های خالی اقتصاد را یک راهکار مهم برای افزایش تولید در کشور دانست و گفت: اغلب بنگاههای کوچک و متوسط تولیدی با ظرفیت های اسمی و خالی مواجه هستند که در صورت فراهم سازی شرایط می توان تولید را در این بخش ها ارتقا داد. مرتضی [ ]

 فراهم‌سازی کالا در سایه هرمز
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فراهم‌سازی کالا در سایه هرمز

در بحران‌های بزرگ، هزینه پیش از کالا به مقصد می‌رسد. اختلال، پیش از آنکه در قفسه‌های خالی دیده شود، در افزایش نرخ بیمه، بی‌نظمی برنامه کشتیرانی، سخت‌ترشدن شرایط پرداخت و نامعلوم‌شدن زمان تحویل آشکار می‌شود. مساله امروز اقتصاد ایران صرفا عبور کشتی از هرمز نیست؛ مساله، از دست رفتن قابلیت پیش‌بینی در زنجیره سفارش، پرداخت، حمل، بیمه، ترخیص و توزیع است. کمبود ابتدا در دفتر برنامه‌ریزی بنگاه شکل می‌گیرد و سپس در خط تولید و بازار آشکار می‌شود.

 بهبود عملکرد فن‌های سیستم غبارگیر فولادسازی در فولاد هرمزگان
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بهبود عملکرد فن‌های سیستم غبارگیر فولادسازی در فولاد هرمزگان

آرمان امروز : در راستای افزایش قابلیت اطمینان تجهیزات، کاهش توقفات اضطراری و بهبود عملکرد سیستم‌های غبارگیر، در مجموعه فولادسازی شرکت فولاد هرمزگان، رفع و کنترل ارتعاشات غیرمجاز تعدادی از تجهیزات دوار سیستم دیداستینگ، شامل بوستر فن و مین فن صورت گرفت. به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، امیر صفاری، رئیس نگهداری و تعمیرات [ ]

 سهم ایران از خزر چقدر است؟
۱۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

سهم ایران از خزر چقدر است؟

کوروش احمدی، کارشناس مسائل بین‌الملل، در برنامه مناظره سیاسی «باشگاه سیاستمداران» گفت: تعیین «خط مبنای مستقیم» پیش‌شرط مهمی برای مذاکرات آینده درباره حدود دریای خزر است؛ زیرا تمام اندازه‌گیری‌های مربوط به آب‌های سرزمینی، مناطق ماهیگیری و بستر و زیربستر از این خط انجام می‌شود.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026