قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد ایرانی / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

مجلس به دنبال افزایش دوباره حقوق کارکنان

اقتصادایرانی: درخواست برای بازنگری در حقوق کارکنان و رسیدگی فوری به وضعیت معیشتی نیروهای مسلح، امروز در صحن مجلس مطرح شد.
 مجلس به دنبال افزایش دوباره حقوق کارکنان

اقتصادایرانی:

صدیف بدری با انتقاد از افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارکنان و تداوم فشار گرانی بر خانوارها، خواستار بررسی مجدد افزایش حقوق در نیمه دوم سال شد و تأکید کرد که دولت باید برای جبران فشارهای معیشتی، به‌ویژه در میان نیروهای مسلح، تصمیم‌های عملیاتی اتخاذ کند. همزمان نایب‌رئیس مجلس از تلاش هیئت‌رئیسه برای فراهم کردن شرایط برگزاری دوباره جلسات علنی به شکل حضوری خبر داد.

صدیف بدری در جلسه علنی وبیناری در تذکری با تاکید بر لزوم برگزاری جلسه‌ نظارتی با حضور مسئولان اقتصادی دولت گفت: باید یک جلسه مؤثر و عملیاتی نظارتی با حضور وزرای اقتصاد، صمت، جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شود؛ مردم در حوزه معیشت تحت فشار هستند و گرانی‌ها مردم را اذیت می‌کند به‌ویژه پرسنل نیروهای مسلح نیز با این مشکلات مواجه هستند.

وی با اشاره به افزایش حقوق کارکنان، اظهار کرد: افزایش حقوق پرسنل نیز با وجود اینکه در بودجه مصوب شده بود، دولت متأسفانه به طور کامل عمل نکرده و ۲۰ درصد افزایش داده است؛ بنابراین لازم است اگر نیاز بود برای نیمه دوم سال، افزایش حقوق پرسنل و کارکنان یک بار دیگر مورد بازنگری قرار گیرد و افزایش متناسبی صورت بگیرد.

بدری تأکید کرد: گرانی‌ها مردم را اذیت می‌کند و مجلس نیز با برگزاری جلسات وبیناری، از نظر افکار عمومی شرایط مناسبی ندارد. مردم مجلس را با برگزاری صحن علنی به صورت حضوری می‌پذیرند و قبول دارند و لازم است در این زمینه نیز اقدامات عملیاتی لازم انجام شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: به نظر من در حوزه معیشت و کنترل بازار، اقدامات عملیاتی لازم است و دولت باید در این زمینه جدیت بیشتری داشته باشد.

وی همچنین با اشاره به مشکلات معیشتی نیروهای مسلح، گفت: نیروهای مسلح عزیز در حوزه معیشت خود دچار مشکل و چالش هستند. با حضور مسئولان عزیز ستاد کل نیروهای مسلح که در موضوعات مالی و بودجه‌ای دخیل هستند و همچنین سازمان برنامه و بودجه، باید یک تصمیم عملیاتی بگیریم تا واقعاً این عزیزان دغدغه معیشتی نداشته باشند.

نماینده اردبیل در مجلس تصریح کرد: در طول یک سال گذشته در حوزه معیشت این عزیزان، کارهایی که باید از طرف دولت صورت می‌گرفت انجام نشده است و برای قدردانی از ملت و نیروهای مسلح، …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند
سایت اقتصاد 120

دولت هرچه سریعتر نسبت به وزرای ناکارآمد تعیین تکلیف بکند/ در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند

در وضعیت واردات نهاده‌های دامی فساد بیداد می‌کند.
 مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد
سایت اقتصاد ایرانی

مصوبه جنجالی قیمت خودرو باطل شد

اقتصادایرانی: با رأی دیوان عدالت اداری، مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن که در پیش‌فروش خودرو از مبلغ اولیه پرداختی مشتری در برابر تورم احتمالی حمایت می‌کرد، ابطال شد؛ تصمیمی که به گفته سخنگوی شورای رقابت، باعث می‌شود خریداران خودروهای داخلی و مونتاژی در پیش‌فروش و مشارکت در تولید، خودرو را در نهایت با قیمت روز تحویل بگیرند.
 ۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران  | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست بود نه موفقیت مطلق!
سایت اقتصادنیوز

۲۸ مرداد چگونه مسیر توسعه ایران را تغییر داد؟ | پشت پرده تغییر رابطه نفت و دولت در ایران | میراث اقتصادی ۲۸ مرداد، نه شکست …

اقتصادنیوز: وقایع ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ فقط یک تحول سیاسی نبود، بلکه با بازگشت درآمد نفت، مسیر توسعه اقتصادی ایران را هم تغییر داد. پس از قرارداد کنسرسیوم و تقویت سازمان برنامه، دولت توانست پروژه‌های عمرانی را گسترش دهد، اما هم‌زمان وابستگی اقتصاد و دولت به نفت نیز بیشتر شد.
 قیمت تتر امروز
سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.02 درصدی، به 188,220 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و‌ دویست و بیست) تومان رسید.
 قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟
سایت اقتصادنیوز

قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟

اقتصادنیوز:بیت کوین امروز با افزایش 1.02 درصدی به 64,896 (شصت و چهار هزار و هشتصد و نود و شش) دلار رسید.
 سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی
سایت ایبنا

سود دلاری از دل صندوق‌های ارزی

صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی ویژگی‌هایی دارند که با اجرای دقیق شیوه نامه اجرایی، سرمایه‌های خرد را به سمت تامین مالی بخش مولد هدایت خواهند کرد.
 باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد
سایت اقتصاد 120

باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد

ذینفعان قدرتمندی از دشمنی ایران و آمریکا سود می برند.
 برندگان بورس در هفته پایانی مرداد | کدام نمادهای بهترین عملکرد را داشتند؟ | شاخص‌سازها جا ماندند | ۱۸۶ همت معامله در ۵ روز
سایت اقتصادنیوز

برندگان بورس در هفته پایانی مرداد | کدام نمادهای بهترین عملکرد را داشتند؟ | شاخص‌سازها جا ماندند | ۱۸۶ همت معامله در ۵ روز

اقتصادنیوز: شاخص کل در این هفته بیش از 216 هزار واحد افزایش یافت و شاخص هم وزن نیز با رشد بیش از 82 هزار واحدی، عملکرد بهتری نسبت به شاخص کل ثبت کرد.