قیمت طلا امروز




 سایت کولاک / ۳۷ ساعت قبل

مجید مظفری: سینما همسرم را از من گرفت؛ من اجاره نشینم و کسی خبر ندارد | ببینید - مجله اینترنتی کولاک

مجید مظفری در آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به این هنرمند که روز گذشته برگزار شد صحبت هایی در خصوص زندگی‌اش مطرح کرد.
 مجید مظفری: سینما همسرم را از من گرفت؛ من اجاره نشینم و کسی خبر ندارد | ببینید - مجله اینترنتی کولاک



مجید مظفری در آئین اهدای گواهینامه درجه یک هنری به این هنرمند که روز گذشته برگزار شد صحبت هایی در خصوص زندگی‌اش مطرح کرد. به گزارش همشهری آنلاین، روز گذشته مراسم آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد برگزار شد. مجید مظفری در سخنانی در این مراسم گفت: گاهی تنهایی به این فکر می‌کنم که چه کارهایی انجام داده‌ام. از مسئولان تشکر می‌کنم که کار من را دیدند و امیدوارم فعالیت دیگر هنرمندان را هم ببینند. سورپرایز نشدم که دوستان هنرمند کمی در این سالن حضور دارند، زیرا همه درگیر زندگی شخصی خودشان هستند. از همه حاضران تشکر می‌کنم.

وی درباره ورودش به عرصه هنر توضیح داد: من کارگر ‌کارخانه خاور بودم و بورسیه زبان داشتم. دوستی داشتم که تئاتر کار می‌کرد و با هم به تمرین تئاتر رفتیم و بر حسب اتفاق وارد آموزشگاه آقای شیربانی شدم.

این بازیگر درباره زندگی شخصی و حرفه‌ای خود نیز گفت: همسر من مریض بود، اما چون خیلی سفر می‌رفتم نمی‌توانستم به او رسیدگی کنم. شکوفایی کارنامه سینمایی من با همکاری با استادانی مانند بهرام بیضایی همراه بود. من خیلی در این سینما زحمت کشیدم. بعد از فوت همسرم هشت سال کار نکردم و هشت ماه دچار بیماری آسم عصبی بودم، اما هیچ‌کس سراغ من نیامد. با این حال هیچ‌وقت چیزی نگفتم و مصاحبه نکردم.

وی افزود: اکنون مستاجر هستم، اما طوری زندگی می‌کنم که کسی متوجه نشود. مظفری در پایان گفت: همیشه پدر و مادر قهرمان بچه‌ها هستند، اما زمانی می‌رسد که بچه‌ها قهرمان زندگی پدر و مادرشان می‌شوند. نیکی پس از فوت همسرم قهرمان زندگی من شد. پیوند کوتاه کپی شد!





 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

انتقام پنتاگون از افشاگر وضعیت ناو آبراهام لینکلن!

«مکس لدرر» ناشر باسابقه روزنامه نظامی «استارز اند استرایپس» پس از انتشار گزارش‌های این رسانه درباره وخامت شرایط در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، پیش...

 پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در جنوب سوریه

نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

 امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

امباپه با خوب بودنش مورینیو را می‌خنداند

کیلیان امباپه در جلسات تمرینی این روزها ژوزه مورینیو را شیفته خود کرده است.

 ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

ثبات بازار پیش نیاز اصلاحات اقتصادی | آخرین خبر

اطلاعات/متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست دکتر ولی‌الله سیف| بدون ثبات و پیش‌بینی‌پذیری در بازار، هرگز اصلاحات اقتصادی به نتیجه نمی‌رسد. در اقتصادی که سیاست‌ها به طور مداوم تغییر می‌کنند، مقررات دائماً دستخوش بازنگری هستند و فعالان اقتصادی نمی‌توانند آینده ر

 انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

انتقاد قائم پناه از طولانی شدن روند اجرای برخی احکام قانونی

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با انتقاد از طولانی شدن روند اجرای قانون در حوزه بودجه‌ریزی عملیاتی و پرداخت مبتنی بر عملکرد گفت: اگر دانش، سازوکار و اراده لازم برای اجرای قانون را داشته باشیم، نباید اجرای یک قانون ۲۵ سال طول بکشد. باید با اصلاح آیین‌نامه‌ها و نظام پرداخت، اجرای این قانون را از حالت کلی و غیرشفاف خارج و به یک نظام مشخص، قابل اندازه‌گیری و مبتنی بر عملکرد تبدیل کنیم.